VN Italije 30.08.-01.09.2024.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Meni je RB prava enigma jer toliki pad u par mjeseci mi je nevjerojatan. Nije da nemaju stručnjake i kvalitetne ljude i vozača koji ne zna vozit. Jel ima kakav trač da im je neka FIA-ina klauzola naškodila. Ovo za kočnice mi se ne čini nešto da bi bio toliki pad. OK, McL je strašno napredovao, a i Mercedes. Ferrari je tu negdje oko podija i danas je hrabrom taktikom uspio što nisam ni sanjao da se u Monzi može dogodit. Da li je moguće da je nakon najave odlaska Neweya i vjerojatno srezane njegove ovlasti glede razvoja aera, ostatak inženjera jednostavno nije sposoban napravit nešto da drže korak?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
slika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Navija za: Love Parade
monkeyseat je napisao/la: 01.09.2024., 20:23 Meni je RB prava enigma jer toliki pad u par mjeseci mi je nevjerojatan. Nije da nemaju stručnjake i kvalitetne ljude i vozača koji ne zna vozit. Jel ima kakav trač da im je neka FIA-ina klauzola naškodila. Ovo za kočnice mi se ne čini nešto da bi bio toliki pad. OK, McL je strašno napredovao, a i Mercedes. Ferrari je tu negdje oko podija i danas je hrabrom taktikom uspio što nisam ni sanjao da se u Monzi može dogodit. Da li je moguće da je nakon najave odlaska Neweya i vjerojatno srezane njegove ovlasti glede razvoja aera, ostatak inženjera jednostavno nije sposoban napravit nešto da drže korak?
Ja čitam po internetima da Newey više nema uvid što radi RB aero odjel zbog toga što odlazi iz ekipe.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ajde bar da malo i mi uživamo. Više manje sve nakon Monaka je bilo kao neka noćna mora.
Ovog puta se nadam da će zadržat fokus, a ne se opijat tjedan dana pa onda momački flopat na idućoj utrci.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Ferrari je posta prva ekipa sa 20 pobjeda na jednoj stazi.. Ova je i posebnija jer nisu bili najbrzi bolid jucer..

Hvala @Frantic
Fino Alla Fine

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
pero iz bukurešta je napisao/la:Piastri je sada rekao:
"ispred mene je bio Stroll kao da vozi gokart utrku i zaštopo me"

Kakav glodavac! Nije mogao stići Ferrari na svježim gumama i sada optužuje auto koji je prolazio za krug
Bar kaže šta misli, za razliku od pojedinaca.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Najvise me raduje što je Ferari sa samg startu išao na pobedu....što znači da su imali verbu u bolidu, i bili miljama brzi od Mercedesa i Rb ja
Mklrn nije bio puno brzi....oko desetinke po krugu

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Navija za: Love Parade
https://twitter.com/stakef1team_ks/status/1830217618214559806
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 1 mj
monkeyseat je napisao/la: 01.09.2024., 20:23 Meni je RB prava enigma jer toliki pad u par mjeseci mi je nevjerojatan. Nije da nemaju stručnjake i kvalitetne ljude i vozača koji ne zna vozit. Jel ima kakav trač da im je neka FIA-ina klauzola naškodila. Ovo za kočnice mi se ne čini nešto da bi bio toliki pad. OK, McL je strašno napredovao, a i Mercedes. Ferrari je tu negdje oko podija i danas je hrabrom taktikom uspio što nisam ni sanjao da se u Monzi može dogodit. Da li je moguće da je nakon najave odlaska Neweya i vjerojatno srezane njegove ovlasti glede razvoja aera, ostatak inženjera jednostavno nije sposoban napravit nešto da drže korak?
Nisu oni pali, ostali su napredovali.

Newey je izbačen iz svih dijelova zgrade gdje se razvija nešto novo, može nešto reći o podešavanju bolida, strategiji.... stvarima u realnom vremenu, ali u odluke o razvoju nije uključen od trenutka kad je dao otkaz. Otkazni rok mu ističe 31.3.2025. 6 mjeseci prije smije objaviti gdje prelazi. S RBom će i nakon 31.3.2025 surađivati kao vanjski konzultant na temi RB17. Do isteka otkaznog roka ima priliku za puno godišnjeg odmora i za cjenkanje s budućim poslodavcima... Također, kad odluči kamo prelazi mora organizirati selidbu za svoju omiljenu crtaću dasku....

Danas je Horner dao izjavu da su znakove problema pronašli još u Austinu 2023. i da moraju vidjeti što je tada davno pošlo krivim smjerom...

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 2 mj
Oni jednostavno jedu gume puno brže. Kad ih se natjera da su na rubu tempa pojedu gume. Ako su brži toliko da mogu malo taktizirati onda su neuhvatljivi. Plus te Također očito ih i muče grbe i vožnja po pasicanam što implicira da je bilid jako tvrd, ali ne trpi ni neravnine ni ništa slično. Plus visoka temperatura to sve dodatno pogorša.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Mklrn je izgubio trku zato što su verovali da je Ferariju cilj podij, a ne pobjeda. Nisu ni naslućivali da je Lecler ciljao pobedu.
Drugačije bi organizirali taktiku da su na vreme procenili da Ferari ide na pobedu

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
McL je izgubio trku jer su nesposobni.
Imaju najbolji paket, ali strateške odluke su užasne.

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 2 mj
gjoko-mkd je napisao/la: 02.09.2024., 15:13 Mklrn je izgubio trku zato što su verovali da je Ferariju cilj podij, a ne pobjeda. Nisu ni naslućivali da je Lecler ciljao pobedu.
Drugačije bi organizirali taktiku da su na vreme procenili da Ferari ide na pobedu
Realno, nakon ispuštanja 1-2 i međusobnog pokrivanja, više nisu to mogli pokriti. Da su i očekivali, oni ne bi mogli to pokriti, eventualno pokušati nešto drukčije rasporediti zaustavljanja. Imali bi eventualno opciju da 2. vozač koči Lecreca.

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
slika

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 1 mj
Da je Piastri ostao vani, Lec bi ga možda stigao i prestigao, a možda i ne bi. Ako bi ga stigao i prestigao najlošije što je moglo završiti je ovako kako je završilo. Odlaskom u box definirali su ishod umjesto da probaju nešto....

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Rekli bi ljudi konzistentno i bez greske :thumbs:
Fino Alla Fine

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Baš sam pogledao Maxov onboard iz prvog kruga i njegovo kukanje na Lewisa i ostavljanje prostora. Samo ću reći da jednostavno nije normalan taj licemjer.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Pogledao sam i ja, sere Max😆Njima je refleks nakon 2021 da jedan drugog prijavljuju za sve živo
slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡