VN Italije 30.08.-01.09.2024.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Meni je RB prava enigma jer toliki pad u par mjeseci mi je nevjerojatan. Nije da nemaju stručnjake i kvalitetne ljude i vozača koji ne zna vozit. Jel ima kakav trač da im je neka FIA-ina klauzola naškodila. Ovo za kočnice mi se ne čini nešto da bi bio toliki pad. OK, McL je strašno napredovao, a i Mercedes. Ferrari je tu negdje oko podija i danas je hrabrom taktikom uspio što nisam ni sanjao da se u Monzi može dogodit. Da li je moguće da je nakon najave odlaska Neweya i vjerojatno srezane njegove ovlasti glede razvoja aera, ostatak inženjera jednostavno nije sposoban napravit nešto da drže korak?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
- blown diffuser
- Formula 1
- Navija za: Love Parade
Ja čitam po internetima da Newey više nema uvid što radi RB aero odjel zbog toga što odlazi iz ekipe.monkeyseat je napisao/la: 01.09.2024., 20:23 Meni je RB prava enigma jer toliki pad u par mjeseci mi je nevjerojatan. Nije da nemaju stručnjake i kvalitetne ljude i vozača koji ne zna vozit. Jel ima kakav trač da im je neka FIA-ina klauzola naškodila. Ovo za kočnice mi se ne čini nešto da bi bio toliki pad. OK, McL je strašno napredovao, a i Mercedes. Ferrari je tu negdje oko podija i danas je hrabrom taktikom uspio što nisam ni sanjao da se u Monzi može dogodit. Da li je moguće da je nakon najave odlaska Neweya i vjerojatno srezane njegove ovlasti glede razvoja aera, ostatak inženjera jednostavno nije sposoban napravit nešto da drže korak?

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ferrari je posta prva ekipa sa 20 pobjeda na jednoj stazi.. Ova je i posebnija jer nisu bili najbrzi bolid jucer..
Hvala @Frantic
Hvala @Frantic
Fino Alla Fine
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Bar kaže šta misli, za razliku od pojedinaca.pero iz bukurešta je napisao/la:Piastri je sada rekao:
"ispred mene je bio Stroll kao da vozi gokart utrku i zaštopo me"
Kakav glodavac! Nije mogao stići Ferrari na svježim gumama i sada optužuje auto koji je prolazio za krug
- blown diffuser
- Formula 1
- Navija za: Love Parade
https://twitter.com/stakef1team_ks/status/1830217618214559806

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 1 mj
Nisu oni pali, ostali su napredovali.monkeyseat je napisao/la: 01.09.2024., 20:23 Meni je RB prava enigma jer toliki pad u par mjeseci mi je nevjerojatan. Nije da nemaju stručnjake i kvalitetne ljude i vozača koji ne zna vozit. Jel ima kakav trač da im je neka FIA-ina klauzola naškodila. Ovo za kočnice mi se ne čini nešto da bi bio toliki pad. OK, McL je strašno napredovao, a i Mercedes. Ferrari je tu negdje oko podija i danas je hrabrom taktikom uspio što nisam ni sanjao da se u Monzi može dogodit. Da li je moguće da je nakon najave odlaska Neweya i vjerojatno srezane njegove ovlasti glede razvoja aera, ostatak inženjera jednostavno nije sposoban napravit nešto da drže korak?
Newey je izbačen iz svih dijelova zgrade gdje se razvija nešto novo, može nešto reći o podešavanju bolida, strategiji.... stvarima u realnom vremenu, ali u odluke o razvoju nije uključen od trenutka kad je dao otkaz. Otkazni rok mu ističe 31.3.2025. 6 mjeseci prije smije objaviti gdje prelazi. S RBom će i nakon 31.3.2025 surađivati kao vanjski konzultant na temi RB17. Do isteka otkaznog roka ima priliku za puno godišnjeg odmora i za cjenkanje s budućim poslodavcima... Također, kad odluči kamo prelazi mora organizirati selidbu za svoju omiljenu crtaću dasku....
Danas je Horner dao izjavu da su znakove problema pronašli još u Austinu 2023. i da moraju vidjeti što je tada davno pošlo krivim smjerom...
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 2 mj
Oni jednostavno jedu gume puno brže. Kad ih se natjera da su na rubu tempa pojedu gume. Ako su brži toliko da mogu malo taktizirati onda su neuhvatljivi. Plus te Također očito ih i muče grbe i vožnja po pasicanam što implicira da je bilid jako tvrd, ali ne trpi ni neravnine ni ništa slično. Plus visoka temperatura to sve dodatno pogorša.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
McL je izgubio trku jer su nesposobni.
Imaju najbolji paket, ali strateške odluke su užasne.
Imaju najbolji paket, ali strateške odluke su užasne.
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 2 mj
Realno, nakon ispuštanja 1-2 i međusobnog pokrivanja, više nisu to mogli pokriti. Da su i očekivali, oni ne bi mogli to pokriti, eventualno pokušati nešto drukčije rasporediti zaustavljanja. Imali bi eventualno opciju da 2. vozač koči Lecreca.gjoko-mkd je napisao/la: 02.09.2024., 15:13 Mklrn je izgubio trku zato što su verovali da je Ferariju cilj podij, a ne pobjeda. Nisu ni naslućivali da je Lecler ciljao pobedu.
Drugačije bi organizirali taktiku da su na vreme procenili da Ferari ide na pobedu
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 1 mj
Da je Piastri ostao vani, Lec bi ga možda stigao i prestigao, a možda i ne bi. Ako bi ga stigao i prestigao najlošije što je moglo završiti je ovako kako je završilo. Odlaskom u box definirali su ishod umjesto da probaju nešto....
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Rekli bi ljudi konzistentno i bez greske

Fino Alla Fine