Udaljenost do prvog zavoja: 638 m
Rekord staze: 1:18.887 (Lewis Hamilton, 2020, Q3)
Satnica
Petak:
FP1 - 13:30
FP2 - 17:00
Subota:
FP3 - 12:30
Q - 16:00
Nedjelja:
R - 15:00
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Cijela staza je asfaltirana nanovo, prva šikana je proširena, šikana Ascari je sužena i po nekim videima koje sam gledao na yt čini se da je usporena u odnosu na prošlu godinu.
Drs zona na startno/ciljnoj ravnici je produžena za 103 metra da ne gledamo dosadu na ravninama kao u Belgiji.
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
Da li neko zna najbolji način za otići sljedeće godine z Monzu na trku? Kako do karte, prevoza? Koji sektor uzeti? Neko iskustva sa odlaska bas na Monzu?
Nikad veci pritisak na vozaca nije bio do sada. Ne samo da je gurnut u F1 silom vec su odmah dali da pritisce ne bi li hype bio jos veci. Nadam se samo da Antonelli uziva u ovom svemu kao sto je nekada davno i Max uzivao inace ce ga ovo pojesti sta masinerija radi. Da ne pricam i o tome da smo u prvih 10 minuta vise vidjeli njega nego Saubera u cijeloj sezoni.
croatic f1 je napisao/la: 30.08.2024., 13:39
Kimi odmah P1 + za razliku od Maxa i Charlesa iz prve prošao novi prvi zavoj. Debata o najboljem gotova
Edit: uništit ću čovjeku karijeru.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Zakon! Dosad nisam bio osobito uvjeren u podlogu hypea, ali ovo mi je sjajan znak.
Gotovo svi testni vozači su ustrašeni da će razbiti bolid i napraviti milijunsku štetu, te voze s dozom ručne.
Ili, ako već rade greške, rade ih na razmjerno sigurnim mjestima, kao Colapinto danas.
Jer im je prvi prioritet ne zaribati stvar.
Ako ovaj magarac ima hrabrosti odmah istraživati granice i ne fermati hoće li se pritom razbiti ili ne, onda imam puno više vjere da može izrasti u vrhunskog vozača nego što sam imao do sada. U pravilu je upravo ta količina povjerenja u sebe razlika između najvećih i samo dobrih.
Ovome je Vuk lično (namjerno ili ne, zasluženo ili ne, vidjećemo) digao ego i samopouzdanje, tako da si malac može komotno priuštiti ovakve stvari.
Pit'o bi ga ja da mu je Steiner šef.....
Uostalom, kako ono kažu - ne postoji negativna reklama
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Đorđe sa psihopatkim pogledom ka ekranu, u sebi slaže sve po spisku Kimiju, jer ga je koštao jednog, i vidjećemo koliko, drugog treninga.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”