Kako otici na F1 utrku

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
Mata98 je napisao/la: 16.10.2022., 12:06 Jel moguće da su već sve karte za Austriju rasprodane?
u austriji i mađarskoj uvijek stave karte u prodaju najkasnije nakon održane utrke.
ođe još ima jedna tribina: https://gpticketshop.com/en/f1/f1-grand ... ckets.html .

na tu temu, zakasnio sam za prijavu/lutriju za zandvoort, mamicu im.
from 2 to 16 September you had the opportunity to apply for tickets of your choice.

jedino ostale karte od 600 eur pa naviše. hvala, ali ne hvala.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
akcija 'imola' krenula.
kupljene avio karte, rezerviran smještaj. subotu i nedjelju smo tamo.
još samo karte za utrku kad krene prava prodaja, a ne ova ograničena.

lokolokoloko
Karting
Karting
S nama već: 4 god 6 mj
Nego otkad GA karte za Austriju planu tako brzo? Ili nešto fulam?

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Prati, dolaze karte u više navrata. I nama su za Imolu planule brzo pa je došlo još.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

gazda15
Karting
Karting
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferari
Pozdrav, dal'se još mogu kupiti karte za Mađarsku? I ako može neki link za to?

nikola_kranjcic
Karting
Karting
Pozdrav društvo,
ima netko da ide na F1 u Melbourne? Ako ima nek mi se javi.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
sretno u potrazi.
napiši putopis nakon utrke.

nikola_kranjcic
Karting
Karting
Napisati ću. Već sam obišao stazu, izgleda prekrasno. Vrijeme bi trebalo u subotu i nedjelju biti sunčano, a u petak kiša. Nadam se da ću uspjeti uhvatiti razgovore s vozačima (iako Aston Martin nije u programu, naravno ne zanima me Stroll :) )

Mata98
Karting
Karting
Navija za: Alonso
Zanima me jel ove godine tko planira ići u Imolu preko agencije travelego, ne uljevaju mi povjerenje da preko njih kupim ulaznice i rezerviram mjesto u busu?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Kupi uz rizik da ćeš izgubiti novac i više ih nikad nećeš moći dobiti. To je poznata metoda putnickih agencija.

Jon Lord
Mata98 je napisao/la: 02.05.2023., 22:40 Zanima me jel ove godine tko planira ići u Imolu preko agencije travelego, ne uljevaju mi povjerenje da preko njih kupim ulaznice i rezerviram mjesto u busu?
Idem preko Travelega na utrku u Imolu.
Dugogodišnji sam putnik navedene agencije i nikada nije bilo problema.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Jon Lord je napisao/la: 04.05.2023., 20:07
Mata98 je napisao/la: 02.05.2023., 22:40 Zanima me jel ove godine tko planira ići u Imolu preko agencije travelego, ne uljevaju mi povjerenje da preko njih kupim ulaznice i rezerviram mjesto u busu?
Koliko dugo godina? Firma je osnovana 2021.

Jon Lord
avetma je napisao/la: 04.05.2023., 21:20
Jon Lord je napisao/la: 04.05.2023., 20:07
Koliko dugo godina? Firma je osnovana 2021.
Dovoljno dugo da znam da su ispravni i pošteni.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ne kažem da nisu, ne znam ih, možda likovi zaista rade dobar posao i žele složiti dobru priču. Sve pet. Samo, s agencijama uvijek oprezno, previše je tu bilo muljatora da bi im se ostavljale takve pare "na dobru riječ".

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ne razumijem.

Tko god ne uzme "zakon" u svoje ruke nakon kradje novca nema sta da se zali. Kako netko moze sebi dozvoliti da bude opljackan i da ne reaguje na nacin zbog kojega ta agencija poslovati vise nece.

Cudno mi je sve to.
No!

Mata98
Karting
Karting
Navija za: Alonso
Jon Lord zvučiš mi kao da radiš za njih, čitao sam po netu i već piše za tu agenciju da je pljačkala ljude i prodavala karte za koncerte koje nikad nije ni imala, no nadam se da sam u krivu i da ćeš uživati u utrci

Jon Lord
Mata98 je napisao/la: 05.05.2023., 16:45 Jon Lord zvučiš mi kao da radiš za njih, čitao sam po netu i već piše za tu agenciju da je pljačkala ljude i prodavala karte za koncerte koje nikad nije ni imala, no nadam se da sam u krivu i da ćeš uživati u utrci
Ne radim za njih, nego sam njihov putnik, putovao sam s njima na puno koncerata i sada ću na F1.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
i mene zanima isti odlazak na utrku pa ako moze malo vise info od tebe. koji koncerti, utrke i kada si ostvario sva ta putovanja i ako moze malo vuse info o njima i osobnom iskustvu sa istima?

nije mi bas svejedno uplatiti velike novce samo tako pa bi mi pomoglo malo vise informacija da budem siguran.

hvala!

Jon Lord
zelot je napisao/la: 05.05.2023., 19:25 i mene zanima isti odlazak na utrku pa ako moze malo vise info od tebe. koji koncerti, utrke i kada si ostvario sva ta putovanja i ako moze malo vuse info o njima i osobnom iskustvu sa istima?

nije mi bas svejedno uplatiti velike novce samo tako pa bi mi pomoglo malo vise informacija da budem siguran.

hvala!
Prošle godine s agencijom Travelego sam putovao na koncerte Rammsteina u Klagenfurt, Red Hot Chilli Peppersa u Budimpeštu, Green Daya u Beč Queen&Adam Lamberta u Munchen, The Rolling Stonesa u Beč, Arctic Monkeysa u Pulu.
Ove godine sam putovao nas koncert Roger Watersa u Budimpeštu i ići ću na još par koncerata ove godine s njima+ utrka F1 u Imoli 21.5.
Moja iskustva su samo pozitivna, priojevoz autobusom najviše kategorije + ulaznica koja se odabere na službenoj stranici agencije.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡