na tu temu, zakasnio sam za prijavu/lutriju za zandvoort, mamicu im.
from 2 to 16 September you had the opportunity to apply for tickets of your choice.
jedino ostale karte od 600 eur pa naviše. hvala, ali ne hvala.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
akcija 'imola' krenula.
kupljene avio karte, rezerviran smještaj. subotu i nedjelju smo tamo.
još samo karte za utrku kad krene prava prodaja, a ne ova ograničena.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Napisati ću. Već sam obišao stazu, izgleda prekrasno. Vrijeme bi trebalo u subotu i nedjelju biti sunčano, a u petak kiša. Nadam se da ću uspjeti uhvatiti razgovore s vozačima (iako Aston Martin nije u programu, naravno ne zanima me Stroll )
Zanima me jel ove godine tko planira ići u Imolu preko agencije travelego, ne uljevaju mi povjerenje da preko njih kupim ulaznice i rezerviram mjesto u busu?
Mata98 je napisao/la: 02.05.2023., 22:40
Zanima me jel ove godine tko planira ići u Imolu preko agencije travelego, ne uljevaju mi povjerenje da preko njih kupim ulaznice i rezerviram mjesto u busu?
Idem preko Travelega na utrku u Imolu.
Dugogodišnji sam putnik navedene agencije i nikada nije bilo problema.
Ne kažem da nisu, ne znam ih, možda likovi zaista rade dobar posao i žele složiti dobru priču. Sve pet. Samo, s agencijama uvijek oprezno, previše je tu bilo muljatora da bi im se ostavljale takve pare "na dobru riječ".
Tko god ne uzme "zakon" u svoje ruke nakon kradje novca nema sta da se zali. Kako netko moze sebi dozvoliti da bude opljackan i da ne reaguje na nacin zbog kojega ta agencija poslovati vise nece.
Jon Lord zvučiš mi kao da radiš za njih, čitao sam po netu i već piše za tu agenciju da je pljačkala ljude i prodavala karte za koncerte koje nikad nije ni imala, no nadam se da sam u krivu i da ćeš uživati u utrci
Mata98 je napisao/la: 05.05.2023., 16:45
Jon Lord zvučiš mi kao da radiš za njih, čitao sam po netu i već piše za tu agenciju da je pljačkala ljude i prodavala karte za koncerte koje nikad nije ni imala, no nadam se da sam u krivu i da ćeš uživati u utrci
Ne radim za njih, nego sam njihov putnik, putovao sam s njima na puno koncerata i sada ću na F1.
i mene zanima isti odlazak na utrku pa ako moze malo vise info od tebe. koji koncerti, utrke i kada si ostvario sva ta putovanja i ako moze malo vuse info o njima i osobnom iskustvu sa istima?
nije mi bas svejedno uplatiti velike novce samo tako pa bi mi pomoglo malo vise informacija da budem siguran.
zelot je napisao/la: 05.05.2023., 19:25
i mene zanima isti odlazak na utrku pa ako moze malo vise info od tebe. koji koncerti, utrke i kada si ostvario sva ta putovanja i ako moze malo vuse info o njima i osobnom iskustvu sa istima?
nije mi bas svejedno uplatiti velike novce samo tako pa bi mi pomoglo malo vise informacija da budem siguran.
hvala!
Prošle godine s agencijom Travelego sam putovao na koncerte Rammsteina u Klagenfurt, Red Hot Chilli Peppersa u Budimpeštu, Green Daya u Beč Queen&Adam Lamberta u Munchen, The Rolling Stonesa u Beč, Arctic Monkeysa u Pulu.
Ove godine sam putovao nas koncert Roger Watersa u Budimpeštu i ići ću na još par koncerata ove godine s njima+ utrka F1 u Imoli 21.5.
Moja iskustva su samo pozitivna, priojevoz autobusom najviše kategorije + ulaznica koja se odabere na službenoj stranici agencije.