Kako otici na F1 utrku

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
karte za austriju 2023. u prodaji:
https://gpticketshop.com/en/f1/f1-grand ... ckets.html

f1zd, kako je bilo?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

andrej12
Karting
Karting
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Fernando Alonso, Ferrari
Bok ekipa, imam general admission kartu za Monzu 2022. Zanima me ide li tko, da se organiziramo skupa za prijevoz buduci da mi je mrvicu preskupo ici avionom i busom, a ne posjedujem auto :)

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Čekajte jel general admission ona karta da možeš hodat oko staze pošto planiram ići na Hungaroring, unaprijed hvala👍
slikaslika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 20.07.2022., 21:56 Čekajte jel general admission ona karta da možeš hodat oko staze pošto planiram ići na Hungaroring, unaprijed hvala👍
je.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
zekohonda je napisao/la: 14.07.2022., 11:51 karte za austriju 2023. u prodaji:

f1zd, kako je bilo?
Tek sad vidim, sori.

Ma super je bilo. Samo nas je sunce opržilo dobro. Također dugo čekanje između različitih sesija malo dosadilo.

Cijeli sprint gledali na nogama, prošlo u tren oka, uvatili smo super mjesto pa smo vidili više od pola staze. Odlična je bila borba Hamilton i dva Haasa.

Zvuk nas je razočarao dosta. Čitao sam da su puno toga popravili u odnosu na 2014. pa sam si podigao očekivanja i očekivao malo bolji i jači zvuk... F1 uvjerljivo najtiša serija vikenda. Porsche, F3, F2 i tek onda F1...

Najviše mi smetalo što bolid ne čuješ sve dok nije direkt ispred tebe... Samo ga čuješ na par sekundi, bezveze.

Mercedes najglasniji motor, Alpine najljepši zvuk meni. Mclaren puno narančastiji (kričavo) nego na televiziji. I to je to.

Taman smo nakon F2 krenuli prema autu (parkirali sat vremena od GA zone gdje smo bili...) i taman kad smo izlazili sa staze čujemo V10 (pretpostavljam Ralfa u Williamsu) kako kriči.... Htjeli smo se ubit, jbga, nismo znali...

Nizozemci nas nanervirali na maksimum. Ova dva frenda iz inata uzeli Mercove majice, meni vjera branila :D

Svu u svemu, bilo super, samo je sunce baš neizdržljivo, nakon ovoga bi me netko teško nagovorio da idem na Hungaroring usred ljeta.

laky614
Karting
Karting
S nama već: 7 god 10 mj
Navija za: Ferrari
Pozdrav ekipa,

Molim za malo pomoći. Iznenada sam na poklon dobio ulaznicu za VN Mađarske :dance: i to Super Gold tribinu. Ni sam ne vjerujem, ali evo.
Znači prvi put idem na utrku, pa me zanima šta je sve pametno uzeti sa sobom i tako, neke smjernice ako može tko šta napisati, naročito ovi koji su bili u Mađarskoj.

Inače krećemo iz Rijeke i namjeravali smo krenuti u 6:30 ujutro, jel to dovoljno? kaže gps 5 sati vožnje, normalno očekujemo pred stazu i gužvu, tako da je moguće +1 do 2 sata.

Di je najbolje parkirati, hoce li biti mjesta za parking, vidim da piše da imaju besplatni parking? A našao sam na stranici GPT da imaju VIP parking za 53€, malo je skupo ali s obzirom da sam karte dobio besplatno mogao bi to uzeti ako se taj parking isplati, ako je manja gužva do tamo?

Bi trebao uzeti čepiće za uši, dalekozor? nemam pojma, molim vas pomozite mi

VettelFerrari
Karting
Karting
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
laky614 je napisao/la: 29.07.2022., 13:48 Pozdrav ekipa,

Molim za malo pomoći. Iznenada sam na poklon dobio ulaznicu za VN Mađarske :dance: i to Super Gold tribinu. Ni sam ne vjerujem, ali evo.
Znači prvi put idem na utrku, pa me zanima šta je sve pametno uzeti sa sobom i tako, neke smjernice ako može tko šta napisati, naročito ovi koji su bili u Mađarskoj.

Inače krećemo iz Rijeke i namjeravali smo krenuti u 6:30 ujutro, jel to dovoljno? kaže gps 5 sati vožnje, normalno očekujemo pred stazu i gužvu, tako da je moguće +1 do 2 sata.

Di je najbolje parkirati, hoce li biti mjesta za parking, vidim da piše da imaju besplatni parking? A našao sam na stranici GPT da imaju VIP parking za 53€, malo je skupo ali s obzirom da sam karte dobio besplatno mogao bi to uzeti ako se taj parking isplati, ako je manja gužva do tamo?

Bi trebao uzeti čepiće za uši, dalekozor? nemam pojma, molim vas pomozite mi
Pametnije bi ti bilo krenuti ranije, i to puno ranije, ako kreneš čak negdje i oko 5, dođeš u 10, već je onda gužva, tako da, kreni što ranije, pogotovo kako si na Super Gold tribini, tamo su malo veće gužve pa bi se mogao dosta načekati. Još su tu i ostale feeder serije, koje su također vrlo interesantne za pogledati. Da sam na tvom mjestu, krenio bih negdje oko pola 5.

Sad, za parking, ne znam, opet, ponavljam, da sam na tvom mjestu, tražio bi drugo mjesto za parking, ali tu je jako teško sve procijeniti, pogotovo zato što će u nedjelju biti najveći promet. Samo pazi na izlazu iz autoceste, jer, onaj prvi izlaz, nije najbolja opcija jer se svi ljudi naguraju tamo pa budu velike gužve. Istraži na Google Mapsu sve moguće izlaze sa autoceste pa si pripremi nekoliko opcija, jer ćeš odluku morati donijeti kad vidiš kolika je gužva na izlazu.

Čepići za uši ti nisu potrebni za Formulu 1, ali ih uzmi jer su bolidi F2 i F3 malo glasniji, možda ti neće trebati, ali trebaš se zaštititi za svaki slučaj. Dalekozor: mislim da ti neće biti od neke prevelike koristi.

P.S. Sretno, uživaj, i, očekujemo putopis!
M.B.: Ferrari nije u krizi

Mata98
Karting
Karting
Navija za: Alonso
Moj savjet ti je da kreneš bar sat vremena ranije od toga šta si planirao, imaju besplatan parking i ima mjesta na njemu i viška ali je problem poslje utrke sam čekao da izađem sa parkinga oko 2 ipo sata najmanje.
A za tribinu ne znam kako je, nisam bio na njoj
I ponesi si kabanicu iako javljaju +40, pljusak uvijek može naletjeti

laky614
Karting
Karting
S nama već: 7 god 10 mj
Hvala, vam na odgovorima. Imam jos jedno pitanje s obzirom da sam dobio na poklon karte. Neznam dal moze biti problema sto ja nisam kupio kartu, neznam dal to sta provjeravaju na ulazu, da li pitaju osobnu? Pa vide da ja nisam kupio kartu. Na karti ne pise nikakvo ime

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Ne gledaju to.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
laky614 je napisao/la: 30.07.2022., 20:29 Hvala, vam na odgovorima. Imam jos jedno pitanje s obzirom da sam dobio na poklon karte. Neznam dal moze biti problema sto ja nisam kupio kartu, neznam dal to sta provjeravaju na ulazu, da li pitaju osobnu? Pa vide da ja nisam kupio kartu. Na karti ne pise nikakvo ime
Krema za sunčanje, faktor najmanje 30.
Pomaže i lagana (najbolje lanena) odjeća, dugi rukav.
Gore, ako nije kiša, onda sunce prži da valja.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Znam da je sad vjerojatno kasno, ali po meni trebate što ranije krenuti. Mi smo krenuli oko 4:20, na stazu došli oko 8 i tek oko 11 zapravo otišli uz stazu. Ima dosta zanimljivih aktivnosti, štandova, starih bolida i ostaloga za vidjeti.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
i karte za mađarsku 2023. u prodaji:

diegos
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Ja trebao u Monzu, hoću-neću, pa ne znaš s tom koronom da li će šta kontrolirat, i u međuvremenu odu karte, nema više jbg...

andrej12
Karting
Karting
Navija za: Fernando Alonso, Ferrari
diegos je napisao/la: 08.08.2022., 15:25 Ja trebao u Monzu, hoću-neću, pa ne znaš s tom koronom da li će šta kontrolirat, i u međuvremenu odu karte, nema više jbg...
Pogledaj ovdje: https://www.zanimljivaputovanja.com/rs/formula-1/monza/ ja sam preko njih uzeo neki dan, makar piše da je rasprodano, skupit će me u Zg :)

diegos
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Hvala, oni valjda kupe xx karata pa prodaju u sklopu svojih paketa, ja sam svakako mislio ići po svojem zbog usputnih obaveza...

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
diegos je napisao/la: 11.08.2022., 12:07 Hvala, oni valjda kupe xx karata pa prodaju u sklopu svojih paketa, ja sam svakako mislio ići po svojem zbog usputnih obaveza...
bit će zabavno u monzi:
https://www.monzanet.it/en/f1-fanzone-m ... ACHL8IwjOY

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
akcija 'imola 2023.' lagano se zahuktava.
po onom draftu utrka je 21.05.2023.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
kad smo kod italije prenosim od druga sepe:

Ekipa,
zbog covida i drugih nepredviđenih okolnosti nam se raspalo putovanje u Monzu i imamo slobodne 3 GA ulaznice i smještaj u hotelu za popuniti. Ima li last minute zainteresiranih?
Uvjet je da ima auto i volju za vožnjom do tamo i natrag. Može i kombinacija samo s odlaskom na utrku u nedjelju.

GA ulaznica za sva tri dana. Smještaj u hotelu Marelet u Trevigliu - samo subota na nedjelju
al se vjerojatno može produžiti i na ponedjeljak .

putnik: https://www.facebook.com/marko.solic.7

Mata98
Karting
Karting
Navija za: Alonso
Jel moguće da su već sve karte za Austriju rasprodane?
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡