Red Bull Racing

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Max ima "meltdown" nakon utrke. Bez trunke PR-a. Upitne izjave i što se tiče Pereza i što se tiče borbe s Hamiltonom. Ne znam što mu je to trebalo.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Ono zbog cega Maxu zaista skidam kapu jeste njegova hladnoća prema novinarima. Mali Ima cahones da kaze sta misli, što bi se reklo "puca direkt u glavu", bez dlake na jeziku, plus dobro se nosi s njima.

Eh sad. To je jedan pozitivni dio, al hajmo sada negativan. Ako je zaista Monako bio "skandalozan", u jednu ruku mogu da shvatim Maxa, ali u drugu sto ne mogu, da nakon osvojene titule bude ovako posesivan i sebičan, to mi nikako nije jasno!?

Ne mislim da je Perez toliko bio krucijalan za njegove uspjehe, ali bar jednu utrku je bilo dovoljno da bude krucijalan za titulu.

Max je mogao da ispadne lafčina pa da proguta taj Monako, jer Monako nije bila nikakva prekretnica u šampionatu, niti je mogao da bude, pogotovo nakon odlične sezone da bude bolan!

Ovo je meni tako nebulozno, morbidno, kako god da se nazove, nikako ne moze biti opravdano!
Opet ne mislim da je ovo ogroman skandal, na kraju krajeva ne piše nigdje da Max mora da da' nekome poziciju, ali eto radi moralnih razloga je mogao, ali šbb kbb, svijet je prepun nepravde.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Ma da.
Ali šta ti treba ovo nakon fantastične sezone?!
Max je pogriješio i ovo mu nije trebalo...

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
sa espnf1:
All the times Checo helped Max last year:
🇲🇨 Monaco: Overcuts Hamilton to 6th place, Max wins.
🇦🇿 Azerbaijan: Doesn't allow Hamilton to pass him all Race, and at the second start-up, Hamilton goes long and ends 16th.
🇫🇷 France: Due to position making Hamilton not go into the pits, Max catches up, passes Hamilton, and wins the race.
🇬🇧 Silverstone: Took the fastest lap from Hamilton.
🇹🇷 Turkey: Perez defends and leaves Hamilton in 5th, Max gets 2nd.
🇺🇸 USA: Makes Hamilton make a pit stop too soon to prevent an undercut, Max wins.
🇧🇷 Brasil: Takes the fastest lap from Hamilton.
🇦🇪 Abu Dhabi: Holds him up for 10 seconds making HAM skip Pit stops in order to not lose position.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Čak i da je istina da se Perez namjerno razbio.
Idiot od Maxa je to javno izlanuo pred milijunima gledatelja i stavio si sada momčad u vrlo nezgodnu situaciju gdje će možda i FIA pokrenuti istragu.
I to sve zbog ničega. Sezona gdje nije bilo nekih problema, trzavica na stazi....

Ako se već ideš osvećivati, ne radiš to radi nekih jadnih pozicija 5. ili 6. mjesto, i ne govoriš javno razlog zašto. Šuti i odradi kako si naumio i bilo kakve razgovore ostaviti unutar 4 zida.

Šokiran sam koliko je taj Max malouman. Ovo ide samo na štetu svih iz RB-a.
slika

r2d2
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Ili je genije (on ili onaj tko mu je savjetovao da ne propusti Pereza.) Razmislite o slijedećem:
1. Perez se nije namjerno razbio i eventualna istraga neće pronaći ništa, a dati će Red Bullu priliku da izigrava žrtvu.
2. Maxova reputcija ide još malo prema bezobzirnom negativcu ili slikovito na licu ima novi gadni ožiljak kojim straši djecu (druge vozače).
3. Totalno su ukrali mercedesov 1-2 i prvu Russellovu pobjedu, jer će so o ovome više pisati.

majic13
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Bude se ovo obilo Maxu od glavu. Perez mu je bio savrsen wingman.

Yilla
Karting
Karting
S nama već: 5 god 3 mj
DaveGilmour je napisao/la: 13.11.2022., 23:01 Max ima "meltdown" nakon utrke. Bez trunke PR-a. Upitne izjave i što se tiče Pereza i što se tiče borbe s Hamiltonom. Ne znam što mu je to trebalo.
Bit će još i gore jer ga sad svi apsolutno hejtaju. Super je što si hladan kao špricer i ne dira te šta tko misli o tebi, uključujući novinare i fanove, ali kad te svi univerzalno hejtaju, mora utjecati na tebe.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Jedno je sigurno , da je Max tim potezom puno vise izgubio nego sta je dobio. Tj nije dobio nista , niti je mogao dobiti nista. A izgubio je hrpu navijaca , hrpa neutralnih ga jos vise hejta , nastetio ekipi , nastetio sebi , nastetio Perezu. I nista pozitivno nije iz toga izaslo.

Nema lik mozak i inteligenciju da razmisli o svojim potezima. A sta je najbolje , jos ce neko vrijeme misliti da je napravio dobar potez.
slikaslika slika

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
senna66 je napisao/la: 14.11.2022., 09:46 Čak i da je istina da se Perez namjerno razbio.
Idiot od Maxa je to javno izlanuo pred milijunima gledatelja i stavio si sada momčad u vrlo nezgodnu situaciju gdje će možda i FIA pokrenuti istragu.
I to sve zbog ničega. Sezona gdje nije bilo nekih problema, trzavica na stazi....

Ako se već ideš osvećivati, ne radiš to radi nekih jadnih pozicija 5. ili 6. mjesto, i ne govoriš javno razlog zašto. Šuti i odradi kako si naumio i bilo kakve razgovore ostaviti unutar 4 zida.

Nije on javno nista rekao jbt. samo je glup jer prica bez trunke PR u sebi. Mogao je sve interno rijesit, tj. mislio je da je rijeseno ali izgleda da nije.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Ja za Maxa vise ne navijam,koja supcina od covjeka,razumijem ja to sve,ali Checo je ok osoba i neces kolegi u istom timu pustit ta smrdljiva dva boda,dao bog da ne osvoji nit utrke vise,zamisli Maxa kao radnog kolegu,pa taj bi te zezno svaki dan,sramota je i od Checa sto se spustio na njegovu razinu,oba su zbrukala Red Bull,dobili bi oni kod mene kaznu bez bonusa ste decki ove godine.... Jadno... E moj Max,ubit ce te Mecke iduce godine!!!! Ja razumijem covijek je brzi(Max i zasluzuje mozda nekad prednost) ali svijet je imao i pametniji ljudi i ne vezano za F1 ,pa nisu toliko bili sebicni kao ovaj supak smrdljivi.....smece
Engine mode 11!
Position 5!

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
KiMujash je napisao/la: 14.11.2022., 16:39
senna66 je napisao/la: 14.11.2022., 09:46 Čak i da je istina da se Perez namjerno razbio.

Nije on javno nista rekao jbt. samo je glup jer prica bez trunke PR u sebi. Mogao je sve interno rijesit, tj. mislio je da je rijeseno ali izgleda da nije.
Pitali su ga nakon utrke da li se to ima kakve veze sa Monakom ove godine pa be nasmijao i rekao novinarima: sami prosudite.

Itekako je javno rekao.
Mogao je interno riješiti, ali nije jer taj tip stvarno ne razmišlja.

Uz to sve jučer je na loš pitstop sarkastično popljuvao svoj tim. Po tko zna koji put. RB čini najmanje pogreški, daju mu poludominantan bolid, a on im se javno posere u lice.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nije mi jasno što je Max htio postići ovim cirkusom jučer. Čak i ako je istina da se Perez namjerno razbio i da mu on to zamjera, nije bilo potrebe da ovoliko zakuha situaciju. Ako je toliko dugo čekao neku priliku da se osveti Perezu, mogao je to napraviti samo na stazi, bez dodatnog potkurivanja van staze, reći nešto tipa "preriskantno je mijenjati poziciju na taj način, mislio sam da imam Alonsa" ili neku sličnu izliku u javnosti, a ovo sve ostaviti unutar ekipe. Razumijem zašto bi mu se Checo time zamjerio, ali opet, u svim situacijama osim te mu je bio wingman i mogao bi mu zatrebati dogodine. U cijeloj priči moram naglasiti da je i Perez idiot ako je išao priznati to ekipi.

Iz perspektive gledatelja, žao mi je što se ovo nije dogodilo ranije u sezoni da vidimo malo veći vatromet, ovako bi moglo sve proći mirno u Abu Dhabiju (iako nije ni to tako sigurno) i smiriti se preko zime, makar može se Checo još zainatiti... Nadam se svakako da ulazi u svoju Webber eru :mrgreen:

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
DaveGilmour je napisao/la:Max ima "meltdown" nakon utrke. Bez trunke PR-a. Upitne izjave i što se tiče Pereza i što se tiče borbe s Hamiltonom. Ne znam što mu je to trebalo.
Što se tiče izjave u vezi borbe s Hamiltonom, Max je manje više priznao da je namjerno izazvao sudar i u fazonu jest me briga, on je izgubio pobjedu, a ja sam dobio samo 5 sekundi, ionako nisam imao šta izgubit jer nismo imali tempo Mercedesa, lik je prolupaoslika

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 3 mj
Navija za: Sainz
Evo i mama Verstappen se pridružila udarcima ispod pojasa.

https://pbs.twimg.com/media/FhhJli7WYAA ... ame=medium

Komentar se odnosi na Checa i party u Monacu.
A lakrdije

toky13 Verified
Karting
Karting
S nama već: 3 god
Navija za: Schumi4ever
Tudum je napisao/la: 14.11.2022., 19:30 Evo i mama Verstappen se pridružila udarcima ispod pojasa.

A lakrdije
Sad kad Antonio Pérez Garibay napravi profil.
Ajme cirkusa

majic13
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Tudum je napisao/la: 14.11.2022., 19:30 Evo i mama Verstappen se pridružila udarcima ispod pojasa.

A lakrdije
Prejadno...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec

A lakrdije
Sjebana familija od vrha do dna. Ne čudi me.

Fakat ne razumijem ovakvo pucanje u nogu u doslovno zadnjem tjednu sezone.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Didi se okrece u grobu radi ovog smeca !
Engine mode 11!
Position 5!

AMG
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Verstappenovi su komedija, uz tatu pridružila se i mama, iako ne komentiram ove gluposti koje nisu baš nikako vezane uz stazu, jednostavno se ne mogu načuditi koliko su debilna "obitelj"...

Za Maxa me ne iznenađuje ništa, odličan je vozač ali je u glavi inteligentan kao panj!
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡