Red Bull Racing

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

majic13
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
AMG je napisao/la: 14.11.2022., 20:30 Verstappenovi su komedija, uz tatu pridružila se i mama, iako ne komentiram ove gluposti koje nisu baš nikako vezane uz stazu, jednostavno se ne mogu načuditi koliko su debilna "obitelj"...

Za Maxa me ne iznenađuje ništa, odličan je vozač ali je u glavi inteligentan kao panj!
Krv nije voda :prcnjau:

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Navija za: Ferrari
Tudum je napisao/la: 14.11.2022., 19:30 Evo i mama Verstappen se pridružila udarcima ispod pojasa.

https://pbs.twimg.com/media/FhhJli7WYAA ... ame=medium

Komentar se odnosi na Checa i party u Monacu.
A lakrdije
Tuga, dobar je još max i ispa kakvi su mu roditelji

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Scuderia je napisao/la: 14.11.2022., 21:12
Tudum je napisao/la: 14.11.2022., 19:30 Evo i mama Verstappen se pridružila udarcima ispod pojasa.

A lakrdije
Tuga, dobar je još max i ispa kakvi su mu roditelji
Ne pada bas ,dugo jabuka od stabla.....klosar(Ver)
Engine mode 11!
Position 5!

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ali šta jest jest kad pogledaš ove snimke fakat djeluje kao da ga je Checo namjerno izvrtio jer je dao gas tipa 10m prije nego inače i hajde što je dao gas nego je lego na gas ko da ima TC. Jedino što ne bih rekao da je namjerno jer ga je nabio u zid, a to ako je imao namjere da sjebe svima kvale ne vjerujem da bi to uradio na način da sjebe sebi mjenjač pa da popuši kaznu.

Uglavnom sumnjivo izgleda.
https://twitter.com/3hm2003/status/1591900968081575936 Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Tudum je napisao/la:Evo i mama Verstappen se pridružila udarcima ispod pojasa.

A lakrdije
Hajd što će ga sjebat za P2 u prvenstvu, što i nije toliko bitno, nego će mu i brak sjebat slikaslika

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 3 mj
Navija za: Sainz
LH44 je napisao/la: 14.11.2022., 21:58 Hajd što će ga sjebat za P2 u prvenstvu, što i nije toliko bitno, nego će mu i brak sjebat slikaslika

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Treba sve ovo uzeti sa zrnom soli jer je izvor reddit.
Komentar je navodno naknadno izbrisan, a pitanje je je li bio stvaran ili se netko poigrao sa photoshopom.
Ako je stvaran ovo je jako nisko, bez obzira na to što je Checo zbilja radio pizdarije na partyju poslije utrke.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Kao sto su mnogi vec komentirali uopce mi nije jasno sve ovo na kraju sezone.
Perez je nebrojeno puta pokazao da je timski igrac i onda ga ovako sutirati na kraju sezone kada su oba naslova osigurana, to mi nije jasno. Mislim da Horner i Marko podhitno trebaju dovesti u red Maxa jer po meni momcad uvijek dolazi na prvo mjesto i vazna je dobra sinergija. Mislim brzih i talentiranih vozaca ima i nitko nije nezamjeniv.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
LH44 je napisao/la: 14.11.2022., 21:56 Ali šta jest jest kad pogledaš ove snimke fakat djeluje kao da ga je Checo namjerno izvrtio jer je dao gas tipa 10m prije nego inače i hajde što je dao gas nego je lego na gas ko da ima TC. Jedino što ne bih rekao da je namjerno jer ga je nabio u zid, a to ako je imao namjere da sjebe svima kvale ne vjerujem da bi to uradio na način da sjebe sebi mjenjač pa da popuši kaznu.

Uglavnom sumnjivo izgleda.
https://twitter.com/3hm2003/status/1591900968081575936 Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Mogao je samo sjebati mjenjač kada ga je kasnije Ferrari pokupio. A ovo što se čulo na videu je samo blagi udarac zadnjeg krila u ogradu.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Po meni ne djeluje namjerno. Nije Perez valjda takav idiot da si riskira mjenjač ili nešto slično?
Ne znam, to vjerojatno zna samo RB.

No bila to istina da je namjerno ili ne to se trebalo riješiti odmah iza tog vikenda, sa obojicom. Podalje od javnosti.

Mogu razumijeti i da si je ovaj debil umislio sve, i da vodi neki mind game rat sa Perezom. Inače su vozači F1 debili od osoba, pogotovo velikani, svi su imali vrlo upitne trenutke, ali nitko to nije napravio radi tamo nekog 6. mjesta i to u sezoni kada se ne boriš protiv nikoga nego bereš rekorde.

Ovako je Max pucao sebi, Perezu i cijelom timu u nogu.
I to pred kraj sezone koja je trebala biti savršena priča. Za RB je ovo sramota kako god okreneš. Oni su tu jednako krivi ako je istina ono sa Perezom.

Verstappene ne treba komentirati, točno se vidi odgoj na Maxu.
slika

majic13
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Meni u jednu ruku izgleda sumnjivo jer stvarno je piknuo gas usred zavoja, ali u drugu ruku mi nema smisla zasto bi to napravio kad nije drzao pole position u tom trenutku :facepalm:

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Zar Max nije rekao putem TR, nešto u stilu rekao sam vam prošlog ljeta svoje razloge...

“I told you already last summer, guys. Don’t ask that again to me, okay? Are we clear about that? I gave my reasons and I stand by it.”

Sad jel on tu falio pa je mislio ovog ljeta, greška moguća posto eng mu nije materinji ili je mislio bas prošlog ljeta, ljeta 2021...

Mislim da Monaco opće nije sporan, nego je Max prilikom potpisa ugovora rekao me tražite od mene nikad propustanje kolege, ja sa Max, Max F1 RB Racing Verstapen...

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
prvi dio je apsolutna bljuvotina od izjave:

As a team we made some mistakes in Brazil. We had not envisaged the situation that unfolded on the last lap and we had not agreed a strategy for such a scenario before the race. Regretfully, Max was only informed at the final corner of the request to give up position without all the necessary information being relayed. This put Max, who has always been an open and fair team player, in a compromising situation with little time to react which was not our intention. Following the race Max spoke openly and honestly, allowing for both drivers to resolve any outstanding issues or concerns. The Team accept Max's reasoning, the conversation was a personal matter which will remain private between the team and no further comment will be made.

The events that followed from a social media point of view are completely unacceptable. The abusive online behaviour towards Max, Checo, the Team and their respective families is shocking and saddening and unfortunately is something that we as a sport are having to address with depressing regularity. There is no place for it in racing or society as a whole and we need to do and be better. At the end of the day this is a sport, we are here to race. Death threats, hate mail, vitriol towards extended family members is deplorable. We value inclusion and want a safe space for everyone to work in and enjoy our sport. The abuse needs to stop.

https://www.redbullracing.com/int-en/te ... bKicPNJq80
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Drugi dio izjave je također bljuvotina, ako se ne varam majka od Maxa, je optužila Pereza da vara ženu? WTF.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ne vidim čemu mržnja prema Maxu u ovom slučaju? Jedino zbog kompleksa koje pojedinim navijačima već dobro nabija...

Ako kaže da je tim već bio upoznat sa njegovim razlozima, ma koji to bili, onda je tim sa traženjem toga od njega izazvao ovu dramu.

Ako ima razlog, kakv god on bio, a još je tim za to znao, onda šta je trebao u tom trenutku? Odjednom pogaziti svoju riječ zato što su ga javno stavili u tu situaciju?

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Aha, tim je kriv! :D
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Mozda je Max dao svoje razloge. Ali mozda se s tim Red Bull nije slozio.
A to sta Max zabrijava u glavi da je Bog Isus i da ga se sve mora slusati je njegov problem.

"Njegova rijec" ne znaci apsolutno nista ako ekipa kaze suprotno. Ekipa mu je poslodavac , a nije on poslodavac ekipi.
slikaslika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Pa ne razumijem što će ga to javno pitati, ako su već znali da ima neke razloge da to ne uradi...
Pa mi ti onda reci ko je tu izazvao problem...

Ne ulazim sada koji su to razlozi i jesu li opravdani. I ko smo mi da to procjenjujemo. Njemu definitivno jesu. Ili je možda samo čovjek koji neće pogaziti svoju riječ (razlozi za koje je tim znao)? Ali vidiš kad se fino sjedne i dogovori, da će u Abu Dhabiju ipak pomoći. Jbg, ja to vidim kao grešku tima.

Pastor
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 17.11.2022., 18:11 Mozda je Max dao svoje razloge. Ali mozda se s tim Red Bull nije slozio.
A to sta Max zabrijava u glavi da je Bog Isus i da ga se sve mora slusati je njegov problem.

"Njegova rijec" ne znaci apsolutno nista ako ekipa kaze suprotno. Ekipa mu je poslodavac , a nije on poslodavac ekipi.
Imaju i ugovori i šta piše u ugovoru... Posodavac i radnik nije isto ko robovlasnik i rob...

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
A tko ce to znati sta im je u ugovorima.
Na nama je da imamo svatko svoje videnje te situacije. Ali zapravo samo oni znaju sta je i kako , i tko je u pravu.
slikaslika slika

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda

Hoće li se 2024. vratiti kao stalni vozač na gridu za Red Bull ili AlphaTauri?
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡