Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
U tom slučaju nastavi s minusima, treba nekako držati kontru jednoumlju, šovinizmu i rasizmu (sreća da nije još i fašizam i kanibalizam) 

-
lando norris
- Karting
- S nama već: 3 god
Samo još jedno pitanje na ovaj sarkazam.
Jeli normalno u današnje vrijeme bilo koga umijesto njegovim imenom nazivati crncem, rainbow manom, tetkicom i još bože sačuvaj kakvim imenima, bez da administator dotične barem upozori na neprimjeren način komunikacije.
Ja mislim da nije.
Necu više ništa pisat bez obzira dali mi se odgovori normalno, sarkastično ili nikako.
Hvala.
Jeli normalno u današnje vrijeme bilo koga umijesto njegovim imenom nazivati crncem, rainbow manom, tetkicom i još bože sačuvaj kakvim imenima, bez da administator dotične barem upozori na neprimjeren način komunikacije.
Ja mislim da nije.
Necu više ništa pisat bez obzira dali mi se odgovori normalno, sarkastično ili nikako.
Hvala.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Može i bez sarkazmalando norris je napisao/la: 21.08.2022., 10:57 Samo još jedno pitanje na ovaj sarkazam.
Ja mislim da nije.

U danasnje vrijeme? Apsolutno nije normalno. Ali onda opet, "današnje vrijeme" je vrijeme hipersenzibiliteta, nestabilnih ljudi koji svršavaju na glumljenje moralnih vertikala, vrijeme internetske policije koja patrolira oko govora i slično (...), tako da se onda zato čini da je vrlo nejasna granica što je normalno, a sto ne.
Stoga se najbolje držati pravila. U državi je to zakon, a na privatnom posjedu i set pravila koje postavi vlasnik. Ovi koji dobrovoljno patroliraju i traže pravdu mogu objesit macku o rep ta svoja histeriziranja i ići drugdje ili pozvati ljude kod sebe gdje će oni odrediti pravila.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Uvijek će biti slična kvaliteta - na 15*15 poljima otprilike 40 pojmova. Za više od toga bi trebao fond od par desetaka tisuća riječi, a u F1 rječniku to nije realno. Dodavati pojmove iz općeg rječnika mi je bilo bezveze.
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Ma nije lako raditi križaljku. Probao sam pa znam. Tako da je i za ovo potreban veliki trud, a kamoli da se napravi neka s manje crnih polja. U svakom slučaju svaka čast.avetma je napisao/la: 22.08.2022., 06:15 Uvijek će biti slična kvaliteta - na 15*15 poljima otprilike 40 pojmova. Za više od toga bi trebao fond od par desetaka tisuća riječi, a u F1 rječniku to nije realno. Dodavati pojmove iz općeg rječnika mi je bilo bezveze.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Jeste, hvala!
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Na tekućicama nije ni ranije moglo quote, ako se ne varam, osim ako ideš ručno upisivati <blockquote> i onda citiraš </blockquote>.
Što se tiče lajka, maknuo sam, papalo je resurse, a nije bio nekakav brutalan odaziv.
Za prijavu imam drugu metodu, više nije potrebno.
Što se tiče lajka, maknuo sam, papalo je resurse, a nije bio nekakav brutalan odaziv.
Za prijavu imam drugu metodu, više nije potrebno.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Vlado šalje €5,05 zbog e-kanalizacije. Zahvaljujem! 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nisu popovi ludi 
Sad zaozbiljno - za donacije je pokradena Agadmatorova strategija - objavi, zahvali, ne pitaj nikog ništa i ne komentiraj ništa više nego li je faktički točno. Sve drugo mislim da bi bilo problematično, s obzirom da tu obitava 3700 ljudi, vjerujem da bi se uvijek našlo nešto za prigovor.

Sad zaozbiljno - za donacije je pokradena Agadmatorova strategija - objavi, zahvali, ne pitaj nikog ništa i ne komentiraj ništa više nego li je faktički točno. Sve drugo mislim da bi bilo problematično, s obzirom da tu obitava 3700 ljudi, vjerujem da bi se uvijek našlo nešto za prigovor.
- karte_m0lim
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: MSC
- Kontakt:
izgleda da si propustio hercegovačku svadbu i "jabuku"wapi je napisao/la: 23.08.2022., 11:44 Malo mi je creepy ovo s iznosima koji se objavljuju u tablici - podsjeća na kraj evangeličke mise, kad svećenik čita koja familija je koliko donirala crkvi....

what a little star ...
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Propustio sam i vlastitu svadbu, a kamoli ne i tuđe....karte_m0lim je napisao/la: 23.08.2022., 14:30izgleda da si propustio hercegovačku svadbu i "jabuku"wapi je napisao/la: 23.08.2022., 11:44 Malo mi je creepy ovo s iznosima koji se objavljuju u tablici - podsjeća na kraj evangeličke mise, kad svećenik čita koja familija je koliko donirala crkvi....![]()