Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
U tom slučaju nastavi s minusima, treba nekako držati kontru jednoumlju, šovinizmu i rasizmu (sreća da nije još i fašizam i kanibalizam) :thumbs:

lando norris
Karting
Karting
S nama već: 3 god
Samo još jedno pitanje na ovaj sarkazam.
Jeli normalno u današnje vrijeme bilo koga umijesto njegovim imenom nazivati crncem, rainbow manom, tetkicom i još bože sačuvaj kakvim imenima, bez da administator dotične barem upozori na neprimjeren način komunikacije.
Ja mislim da nije.
Necu više ništa pisat bez obzira dali mi se odgovori normalno, sarkastično ili nikako.
Hvala.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
lando norris je napisao/la: 21.08.2022., 10:57 Samo još jedno pitanje na ovaj sarkazam.
Jeli normalno u današnje vrijeme bilo koga umijesto njegovim imenom nazivati crncem, rainbow manom, tetkicom i još bože sačuvaj kakvim imenima, bez da administator dotične barem upozori na neprimjeren način komunikacije.
Ja mislim da nije.
Može i bez sarkazma :)

U danasnje vrijeme? Apsolutno nije normalno. Ali onda opet, "današnje vrijeme" je vrijeme hipersenzibiliteta, nestabilnih ljudi koji svršavaju na glumljenje moralnih vertikala, vrijeme internetske policije koja patrolira oko govora i slično (...), tako da se onda zato čini da je vrlo nejasna granica što je normalno, a sto ne.

Stoga se najbolje držati pravila. U državi je to zakon, a na privatnom posjedu i set pravila koje postavi vlasnik. Ovi koji dobrovoljno patroliraju i traže pravdu mogu objesit macku o rep ta svoja histeriziranja i ići drugdje ili pozvati ljude kod sebe gdje će oni odrediti pravila. :)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
pohvale za križaljku, baš sam neki dan na plaži rješavao obične križaljke i pomislio kako bi bilo dobro da ima jedna F1 križaljka. Namučila me najbrže izgrađena F1 staza :bonk:
slika

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
BTW kvaliteta križaljke se izražava kroz dva parametra: broj pojmova s manje od 4 slova i postotkom crnih polja u najmanjem pravokutniku koji opisuje križaljku.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Uvijek će biti slična kvaliteta - na 15*15 poljima otprilike 40 pojmova. Za više od toga bi trebao fond od par desetaka tisuća riječi, a u F1 rječniku to nije realno. Dodavati pojmove iz općeg rječnika mi je bilo bezveze.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Imaju 2 greške u križaljki :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

wapi Verified
GP3
GP3
avetma je napisao/la: 22.08.2022., 06:15 Uvijek će biti slična kvaliteta - na 15*15 poljima otprilike 40 pojmova. Za više od toga bi trebao fond od par desetaka tisuća riječi, a u F1 rječniku to nije realno. Dodavati pojmove iz općeg rječnika mi je bilo bezveze.
Ma nije lako raditi križaljku. Probao sam pa znam. Tako da je i za ovo potreban veliki trud, a kamoli da se napravi neka s manje crnih polja. U svakom slučaju svaka čast.

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Najveći političar među vozačima :D

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Frantic je napisao/la: 22.08.2022., 08:47 Imaju 2 greške u križaljki :chill:
A-ha
Popravljeno :thumbs:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Jeste, hvala!

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Jesi planski naredio da se tekućice više ne mogu lajkati, da nema opcije citat/quote u komentarima, i da se komentari na člancima mogu prijaviti samo putem aplikacije?!

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Uglavnom, sve se to može/ima preko app, kužim... :)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Na tekućicama nije ni ranije moglo quote, ako se ne varam, osim ako ideš ručno upisivati <blockquote> i onda citiraš </blockquote>.

Što se tiče lajka, maknuo sam, papalo je resurse, a nije bio nekakav brutalan odaziv.

Za prijavu imam drugu metodu, više nije potrebno. :)

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Frantic je napisao/la: 22.08.2022., 12:23
Frantic je napisao/la: 22.08.2022., 08:47 Imaju 2 greške u križaljki :chill:
A-ha
Popravljeno :thumbs:
Prva dva inicijala Montezemola, zar nebi trebalo biti LC? Ali nebi se uklopilo u riješenje. I ima još jedna, 21. vodoravno, fale prva dva slova. :mrgreen:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Vlado šalje €5,05 zbog e-kanalizacije. Zahvaljujem! :pivo:

wapi Verified
GP3
GP3
Malo mi je creepy ovo s iznosima koji se objavljuju u tablici - podsjeća na kraj evangeličke mise, kad svećenik čita koja familija je koliko donirala crkvi....

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Nisu popovi ludi :)

Sad zaozbiljno - za donacije je pokradena Agadmatorova strategija - objavi, zahvali, ne pitaj nikog ništa i ne komentiraj ništa više nego li je faktički točno. Sve drugo mislim da bi bilo problematično, s obzirom da tu obitava 3700 ljudi, vjerujem da bi se uvijek našlo nešto za prigovor.

karte_m0lim
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: MSC
Kontakt:
wapi je napisao/la: 23.08.2022., 11:44 Malo mi je creepy ovo s iznosima koji se objavljuju u tablici - podsjeća na kraj evangeličke mise, kad svećenik čita koja familija je koliko donirala crkvi....
izgleda da si propustio hercegovačku svadbu i "jabuku" :prcnjau:
what a little star ...

wapi Verified
GP3
GP3
karte_m0lim je napisao/la: 23.08.2022., 14:30
wapi je napisao/la: 23.08.2022., 11:44 Malo mi je creepy ovo s iznosima koji se objavljuju u tablici - podsjeća na kraj evangeličke mise, kad svećenik čita koja familija je koliko donirala crkvi....
izgleda da si propustio hercegovačku svadbu i "jabuku" :prcnjau:
Propustio sam i vlastitu svadbu, a kamoli ne i tuđe.... :)
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡