pa dobro, nekad znas bas zbrzat nesto pa stat, ali nama navijačima je bitnija informacija, a sad kako je rečeno manje vise nebitno... smireno samo
btw. dosao iz skole i evo sad idem malo spavati, 3. smjena čeka hahaha
Pročitao sam negdje da će Williams imati samo jedan novi nos u Bahreinu, i da će ga dobiti vozač koji bude bolji u Australiji. Ako je ovo istina, bit će zanimljivo, obojica vjerujem silno žele novi nos.
Pa kažu da bi sutra trebalo biti suho s vjetrom, a u nedjelju sunce. Možemo očekivati sutra od 4h do 5h pravu gužvetinu na stazi - em race setup-ovi em vježbanje stintova za utrku (koliko stignu i ako uopće stignu)... Ludnica!!!
v Australije je do sad kolko sam fpućen, najbrže kvale napravil SebFetl, te 2011. vreme kruga 1:23:529 …….F1 RED BULL 2011. pilot SebFetl NAJBRŽA PILA IKAD!!!! vu povesti AlbertParka
Po Accweatheru FP3 bez pljuskova sa 34% mogućnosti za kišu, i onda predviđaju pljusak, taman s početkom kvalifikacija, zadnji prije razvedravanja, i onda utrka po suhom. Znači lako moguće da nećemo znati pravu kvalifikacijsku formu do iduće utrke, ali kvalifikacije bi mogle biti zanimljive pogotovo s ovim novim ispadanjima.
Ja mislim da ce se u qvalama ici dosta brze ne bi me zacudilo kad bi se neko spustio ispod 1:24.000 jer staza jos ne daje grip kakav bi trebala davat a mislim da nisu svi ni vozili punom snagom a i max brzine su jako male tako da ocekujem brza vremena u Q3 a SS gume mi nekako brzo degreadiraju i sutra u utrci bi neki vozaci koji ispadnu u Q2 cak mogli biti i u nekoj prednosti u odnosu na ove iz Q3.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Ovo na SS izgleda ipak izgleda obečavajuće za Vettela, na skoro 2 desetinke je du Hamiltona sa jednom manjom greškom pri kočenju ako se ne varam, ali je ovih 6 desetinke Raikonnena za Vettelom ipak zabrinjavajuće. Sve će još puno bolje vidjeti za 2h, ali ja nažalost neću moći gledati, tako da ću reprizu kvalifikacija tek včrs u 12 ispratiti na Sport klubu, a dotad nemam doticaja sa F1 dns
Nadam se da kvalifikacije neće biti hladan tuš za nas koji smo ozbiljnije shvatili one najavljene 2 desetinke od Laude
Prošlogodišnji pole position je 1:26,327 na softu u kvalifikacijskom modu i na vjerojatno dosta višoj temperaturi staze i a i teško da je bila zelena ko ova sad. Biće zanimljivo viditi koliko su napredovali u godinu dana ako bude suho.
Blazicko i Novak kraljevi....citiram najvaznija vijest je da nema Pastora Maldonada vise
Sad cemo vidjeti kako funkcionira taj novi sistem poslije tih 5-6 minuta.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart