VN Australije (Albert Park) 18. - 20. ožujka 2016.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
pa dobro, nekad znas bas zbrzat nesto pa stat, ali nama navijačima je bitnija informacija, a sad kako je rečeno manje vise nebitno... smireno samo :)
btw. dosao iz skole i evo sad idem malo spavati, 3. smjena čeka hahaha

Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
slikaslika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Pročitao sam negdje da će Williams imati samo jedan novi nos u Bahreinu, i da će ga dobiti vozač koji bude bolji u Australiji. Ako je ovo istina, bit će zanimljivo, obojica vjerujem silno žele novi nos.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Jedva čekam kvale da vidim tko je gdje , ubitim kakvo će biti vrijeme sutra i preksutra?

Unaprijed hvala :D
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Pa kažu da bi sutra trebalo biti suho s vjetrom, a u nedjelju sunce. Možemo očekivati sutra od 4h do 5h pravu gužvetinu na stazi - em race setup-ovi em vježbanje stintova za utrku (koliko stignu i ako uopće stignu)... Ludnica!!! :klopa:
Sisu (fin.)

sebf
Karting
Karting
S nama već: 9 god 8 mj
v Australije je do sad kolko sam fpućen, najbrže kvale napravil SebFetl, te 2011. vreme kruga 1:23:529 …….F1 RED BULL 2011. pilot SebFetl NAJBRŽA PILA IKAD!!!! vu povesti AlbertParka :gandalf: :gandalf:

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Po Accweatheru FP3 bez pljuskova sa 34% mogućnosti za kišu, i onda predviđaju pljusak, taman s početkom kvalifikacija, zadnji prije razvedravanja, i onda utrka po suhom. Znači lako moguće da nećemo znati pravu kvalifikacijsku formu do iduće utrke, ali kvalifikacije bi mogle biti zanimljive pogotovo s ovim novim ispadanjima.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Sudar u boksu odmah napocetku izmedju Grosjeana i novaka Ria.
Rio :facepalm: :facepalm: :bang:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Manor skočija u srednji poredak, bar sa Wehrleinom.

alonso5
Formula 1
Formula 1
mzf1 je napisao/la:Manor skočija u srednji poredak, bar sa Wehrleinom.
Izgleda da Rbr jedini pritisce razlika izmedju 3 i 15 je 1,3 sec.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

alonso5
Formula 1
Formula 1
Vec sada su Ricci i Seb skoro pa na razini proslogodisnjeg PP ali Vettel je svoje vrijeme odvozio na Softu.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Zanimljivi krugovi Ferrarija na softu. Sada su otprilike na razini red bullovog supersofta.
Sisu (fin.)

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Ufff, nije dobro, 7 desetinki brže od Vettela.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
A *ebemti nevrijeme.... opet su tankali....
Sisu (fin.)

alonso5
Formula 1
Formula 1
Ja mislim da ce se u qvalama ici dosta brze ne bi me zacudilo kad bi se neko spustio ispod 1:24.000 jer staza jos ne daje grip kakav bi trebala davat a mislim da nisu svi ni vozili punom snagom a i max brzine su jako male tako da ocekujem brza vremena u Q3 a SS gume mi nekako brzo degreadiraju i sutra u utrci bi neki vozaci koji ispadnu u Q2 cak mogli biti i u nekoj prednosti u odnosu na ove iz Q3.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ovo na SS izgleda ipak izgleda obečavajuće za Vettela, na skoro 2 desetinke je du Hamiltona sa jednom manjom greškom pri kočenju ako se ne varam, ali je ovih 6 desetinke Raikonnena za Vettelom ipak zabrinjavajuće. Sve će još puno bolje vidjeti za 2h, ali ja nažalost neću moći gledati, tako da ću reprizu kvalifikacija tek včrs u 12 ispratiti na Sport klubu, a dotad nemam doticaja sa F1 dns :mrgreen:
Nadam se da kvalifikacije neće biti hladan tuš za nas koji smo ozbiljnije shvatili one najavljene 2 desetinke od Laude :D

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Kakvo je to odjavljivanje prije pokazivanja službenih rezultata? Kakve su to reklame???
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Prošlogodišnji pole position je 1:26,327 na softu u kvalifikacijskom modu i na vjerojatno dosta višoj temperaturi staze i a i teško da je bila zelena ko ova sad. Biće zanimljivo viditi koliko su napredovali u godinu dana ako bude suho.

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
https://twitter.com/ScuderiaFerrari/status/711062501069185024
slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Mene je ovaj jet probudio dva puta iz stolice :mrgreen:
Obrigado Felipe

alonso5
Formula 1
Formula 1
Blazicko i Novak kraljevi....citiram najvaznija vijest je da nema Pastora Maldonada vise :D
Sad cemo vidjeti kako funkcionira taj novi sistem poslije tih 5-6 minuta.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡