dmj je napisao/la: 18.03.2022., 09:44
Jedan zgodan podatak.
U nedjelju na startu utrke neće biti niti jednog njemačkog vozača koji već ima ostvaren neki plasman na podij u F1 karijeri.
Kada se - koje godine i na kojoj utrci - to posljednji puta zbilo?
To ne znam ali prva utrka od 2007 VN Europe bez Seba na gridu
Ovisi koji dio vikenda računamo. Stao je u krugu zagrijavanja baš u Bahreinu 2016, tako da ga tada isto nije bilo na gridu, odnosno vodi se kao DNS...
Ali je Rosberg bio na gridu?
Hmm... Mislio sam reći 99' kad je Schumi slomio nogu, ali onda je HHF isto drmao...
Onda valjda kad se Schumi umirovio prvi put? Osim ako nije bila neka utrka prije di se potrefilo da iz nekog razloga on nije vozio...
dmj je napisao/la: 18.03.2022., 09:44
Jedan zgodan podatak.
U nedjelju na startu utrke neće biti niti jednog njemačkog vozača koji već ima ostvaren neki plasman na podij u F1 karijeri.
Kada se - koje godine i na kojoj utrci - to posljednji puta zbilo?
VN Južne Afrike 1992.?
Ipak je bilo nešto kasnije...
Zaboravio sam da Michael nije vozio Italiju i Portugal 1994.
Dakle, VN Portugala 1994.
HHF do tada nije bio na podiju.
Ako nije ta, jbga onda, predajem se.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ovisi koji dio vikenda računamo. Stao je u krugu zagrijavanja baš u Bahreinu 2016, tako da ga tada isto nije bilo na gridu, odnosno vodi se kao DNS...
Hmm... Mislio sam reći 99' kad je Schumi slomio nogu, ali onda je HHF isto drmao...
Onda valjda kad se Schumi umirovio prvi put? Osim ako nije bila neka utrka prije di se potrefilo da iz nekog razloga on nije vozio...
Naravno, ovo samo za priču o Sebovom kontinuitetu... a ne u vezi odgovora na moje pitanje - koji je Frantic u međuvremenu dao.
Hmm... Mislio sam reći 99' kad je Schumi slomio nogu, ali onda je HHF isto drmao... Onda valjda kad se Schumi umirovio prvi put? Osim ako nije bila neka utrka prije di se potrefilo da iz nekog razloga on nije vozio...
Bio je poslije toga i Heidfeld na gridu. Možda i Ralf.
Za Tajland je vozio Prince Bira prije 70-ak godina, Haryanto nije uzeo ni bod za Indoneziju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Perezovo čekanje na prvi pole je impresivno, no u momčadskoj konkurenciji imamo jedno još dulje.
Koja je momčad do svog prvog najbržeg kruga došla tek u 237. nastupu?
Napominjem da je kombinaciji Minardi-Toro Rosso za to trebalo čak 530 nastupa, no njih statistike ipak vode kao dvije različite momčadi.