DaveGilmour je napisao/la: 29.04.2020., 12:23
....
Zeko neće biti sretan
zekohonda je napisao/la: 29.04.2020., 12:25
evo sad sam riješio, timer stao na 6:59. s obzirom na lakoću kviza, nije baš neki rezultat.
da vi niste napisali ne bi se sjetio...pogotovo gilmourovoa opaska. pa sam skonto...panis.
edit: a da za sljedeći kviz komentar, ili kviz otvorimo zasebnu temu može i na podrofumu povijest , mislim da je bolje nego ovdje povijestf1 zatrpavat?
Kojeg?
Meni je bio Panis....
Ne znam da li su "u međuvremenu" nešto mijenjali?
Ono što im i dalje nije tačno je to fali 5 MSovih pobjeda, po 1 Mansellova i Bergerova
Hvala Dave na otvaranju teme
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ostalo mi 7:56, zadnjeg sam se sjetio DC-ja sa 6 pobjeda, ali uvijek je tako, sinoć sam rješavao kviz s nabrajanjem svih prvaka i naravno da mi je zadnji na pamet pao jedan trostruki
Koji fali u ovom o 90-ima ne znam, ali i meni je Panis priznat
Meni ostalo 8:21
I to nakon što sam izgubio 15-20 sec dok se nisam sjetio drugog od dvojice likova za koje sam navijao (ustvari prvog, ako ćemo po godinama).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 29.04.2020., 15:43
Meni ostalo 8:21
I to nakon što sam izgubio 15-20 sec dok se nisam sjetio drugog od dvojice likova za koje sam navijao (ustvari prvog, ako ćemo po godinama).
7/10, također stopostotni učinak kao zeko
Ova trojica s jednim nastupom su samo za hardcore kvizaše
Bio sam siguran da su u kvizu zaboravili Allena Berga. Germansko prezime u plavo-žutoj Oselli - stavio bih ruku u vatru da je riječ o Šveđaninu. Kad ono Kanađanin
Ajjj @mazzacane
8/10
Jednog od ove trojice sa jednom trkom sam se sjetio zbog Petersona i Hunta
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
za sutra sam napravio veliki f1 povijestni kviz u stilu onomadnih gilmourovih.
po dekadama, 5 pitanja po dekadi. 35 ukupno. uzmite si sutra (nešto manje) od 20 minuta za rješavanje. početak u nedjelju u 21:00.
prijavite se na link i dijelite dalje: https://myquiz.org/p/222130
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
probajte se sad prijavit!
shvatio sam u čemu je stvar. nije nikakva greška nego dok ne pritisnem 'launch waiting screen' imate tu opciju.
kad pritisnem launch, onda nemate, nego čekate da igra krene. i ja mogu vidit tko se prijavio.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.