Kvizovi
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
drugo valjda rusija.
o prvom ću kasnije razmišljat.
o prvom ću kasnije razmišljat.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
1. Portugaldmj je napisao/la: 25.02.2022., 12:01 Vozači iz koje države imaju najviše F1 nastupa bez da je itko došao i do jedne pobjede, pole positiona ili najbržeg kruga?
A koja bi država do kraja ove sezone mogla oboriti taj rekord?
2. Tajland
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Ovo je točno.
-
dmj
- GP3
Ne računajući Indy, 35 je konstruktora u povijesti F1 uspijevalo osvajati pole position. Govoreći samo o prvim poleovima pojedinih konstruktora, zanimljivo je da su ih ostvarila samo 24 vozača.
a) Koja su dvojica vozača ostvarila prvi pole za čak po tri različita konstruktora?
b) A koja su sedmorica to učinili za po dva konstruktora?
Ukupno, tražim petoricu prvaka, dva višestruka pobjednika utrka i jednog lika koji nikada nije završio utrku više od trećeg mjesta.
a) Koja su dvojica vozača ostvarila prvi pole za čak po tri različita konstruktora?
b) A koja su sedmorica to učinili za po dva konstruktora?
Ukupno, tražim petoricu prvaka, dva višestruka pobjednika utrka i jednog lika koji nikada nije završio utrku više od trećeg mjesta.
- Frantic
- Formula 1
b) Vettel (TR, RB), Button (BAR, Brawn), Barrichello (Jordan, Stewart), Fabi (Toleman, Benetton), Fangio (Merc, Maserati) - ove sam znao (i ekipe)
Gurney (Porsche, Brabham), Surtees (Lola, Honda) - Surtees mi je mirisao na to, ali sam morao provjeriti, za Gurneya ni u snu ne bi pomislio da se može podičiti time
a) Moss (Vanwall, Cooper, Lotus) - ovo sam pretpostavljao preko 95%, pa sam provjerio
Stewart (Matra, March, Tyrrell) - takođe jedan novi podatak za mene
Gurney (Porsche, Brabham), Surtees (Lola, Honda) - Surtees mi je mirisao na to, ali sam morao provjeriti, za Gurneya ni u snu ne bi pomislio da se može podičiti time
a) Moss (Vanwall, Cooper, Lotus) - ovo sam pretpostavljao preko 95%, pa sam provjerio
Stewart (Matra, March, Tyrrell) - takođe jedan novi podatak za mene
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
prenosim objavu s forum.hr-a:
Pozdrav, radimo pub kviz na temu Formule 1 pa ako želite testirati svoje znanje i dobro se zabavite možete doći 13.03. u caffe bar Cherry Tree (Zagreb) u 19:00 h.
Više informacijama možete naći na našoj objavi eventa
Pozdrav, radimo pub kviz na temu Formule 1 pa ako želite testirati svoje znanje i dobro se zabavite možete doći 13.03. u caffe bar Cherry Tree (Zagreb) u 19:00 h.
Više informacijama možete naći na našoj objavi eventa
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Hvala na obavijesti zeko
Prošli F1 kviz u Zagrebu sam nažalost trebao propustiti, ali na ovaj se ide.

Prošli F1 kviz u Zagrebu sam nažalost trebao propustiti, ali na ovaj se ide.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Svi koji sinoć nisu bili na kvizu propustili su završnicu luđu od lanjskog Abu Dhabija
Nakon tri runde izjednačene tri ekipe na vrhu, pripetavanje u kojem je trebalo navesti sve prvake, jednog po jednog, gdje nitko nije ništa fulao, iduće odlučujuće pitanje bilo je napisati rekord u postotku pobjeda na dvije decimale.
Na kraju je moja ekipa za 0.14 bila bliža od @Davea kojem skidam kapu jer je on nastupio sam

Nakon tri runde izjednačene tri ekipe na vrhu, pripetavanje u kojem je trebalo navesti sve prvake, jednog po jednog, gdje nitko nije ništa fulao, iduće odlučujuće pitanje bilo je napisati rekord u postotku pobjeda na dvije decimale.
Na kraju je moja ekipa za 0.14 bila bliža od @Davea kojem skidam kapu jer je on nastupio sam

- zekohonda Verified
- Formula 1
čestitam pobjednicima i one man bandu.
je li bila koja nagrada i koliko je ekipa bilo?
je li bila koja nagrada i koliko je ekipa bilo?
- zekohonda Verified
- Formula 1
aha, vidim malo na https://www.facebook.com/SamoJedanZgb
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Bile su jako dobre nagrade, svaka čast organizatoru, podijelili su kupone za bowling/paintball svima u top 3 ako se ne varam, mi smo dobili oboje + pive i pizzu, kasnije smo još ostali malo s @Daveom koji ne želi tetovažu pa je bon za to prenio kolegici koja želi
Ovo im je nažalost bio jedini F1 kviz, inače rade tematske kvizove, ali skroz nepovezane s F1 (možete vidjeti na FB-u), tako da je organizator rekao da ove sezone više neće biti F1.

Ovo im je nažalost bio jedini F1 kviz, inače rade tematske kvizove, ali skroz nepovezane s F1 (možete vidjeti na FB-u), tako da je organizator rekao da ove sezone više neće biti F1.
- Frantic
- Formula 1
VN Južne Afrike 1992.?dmj je napisao/la: 18.03.2022., 09:44 Jedan zgodan podatak.
U nedjelju na startu utrke neće biti niti jednog njemačkog vozača koji već ima ostvaren neki plasman na podij u F1 karijeri.
Kada se - koje godine i na kojoj utrci - to posljednji puta zbilo?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mata98
- Karting
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Alonso
To ne znam ali prva utrka od 2007 VN Europe bez Seba na gridudmj je napisao/la: 18.03.2022., 09:44 Jedan zgodan podatak.
U nedjelju na startu utrke neće biti niti jednog njemačkog vozača koji već ima ostvaren neki plasman na podij u F1 karijeri.
-
dmj
- GP3
Ipak je bilo nešto kasnije...Frantic je napisao/la: 18.03.2022., 09:54VN Južne Afrike 1992.?dmj je napisao/la: 18.03.2022., 09:44 Jedan zgodan podatak.
Kada se - koje godine i na kojoj utrci - to posljednji puta zbilo?![]()
-
dmj
- GP3
Ovisi koji dio vikenda računamo. Stao je u krugu zagrijavanja baš u Bahreinu 2016, tako da ga tada isto nije bilo na gridu, odnosno vodi se kao DNS...Mata98 je napisao/la: 18.03.2022., 10:10To ne znam ali prva utrka od 2007 VN Europe bez Seba na gridudmj je napisao/la: 18.03.2022., 09:44 Jedan zgodan podatak.