Skužio, ok mi je i toavetma je napisao/la:@reso20: Klikni sad na nečiji logo i pogledaj stranicu koja se otvori.

Evo i meni error baca otkako sam F5 i ja iskušao <3
je, meni se to maloprije dogodilo, pa sam ponovo kliknuo na boomark i prodelalo je odmahhattrick je napisao/la:Jel ima tko problema sa prvom (inicijalnom) učitavanjem sajta, postanju ili sl. Da mu baca nekakav error i sl?
Ma Ok je i ovo.avetma je napisao/la:Probao sam strelice na bočne rube, ali se onda javljaju problemi na mobitelima s manjim ekranima, ovako funkcionira na svim uređajima.
isto što se tiče providera i browseraFrantic je napisao/la:I kod menezekohonda je napisao/la:evo meni opet onaj error, ali ovaj put je nakon sekunde prebacio na pravu stranicu. chrome, ht.
I firefox isto....HT takođerzekohonda je napisao/la:evo meni opet onaj error, ali ovaj put je nakon sekunde prebacio na pravu stranicu. chrome, ht.
GP1 ima nevjerojatno velik fond starih posjetitelja jer im (odnosno "nam") je tada reklama u prijenosu bila enorman vjetar u leđa. Sjećam se za dobre mjesece smo bili među top 30 portala u hrvatskoj. Za jedan specijalizirani portal to je nevjerojatan podatak, obzirom da su na vrhu te ljestvice neprikosnoveni opći portali, oglasnici, forum.hr i slični. GP1 po kvaliteti nema šanse protiv Pulsa, barem ne kako sad stvari stoje, ali mi jednostavno nemamo načina za doći do šire mase nego ovako, korak po korak.Kush je napisao/la:stavio sam par postova danas na stari portal (duplicirao par odavde), da pomognem malo zjuri i da ga podržim prijateljski, ali osim nas dvoje, i dva posta od nekih novih, ništa - teško će oni na zelene grane ako budeš održavao standard koji si sam nametnuo!