Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari
avetma je napisao/la:@reso20: Klikni sad na nečiji logo i pogledaj stranicu koja se otvori. :thumbs:
Skužio, ok mi je i to :) Samo još mrvicu veći font :zubo:

Evo i meni error baca otkako sam F5 i ja iskušao <3

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
I kod mene je opet izbacilo navedeno. Bez pisanja komentara. Nije da je neki problem...
No!

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
hattrick je napisao/la:Jel ima tko problema sa prvom (inicijalnom) učitavanjem sajta, postanju ili sl. Da mu baca nekakav error i sl?
je, meni se to maloprije dogodilo, pa sam ponovo kliknuo na boomark i prodelalo je odmah

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
jap!

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
zekohonda je napisao/la:evo meni opet onaj error, ali ovaj put je nakon sekunde prebacio na pravu stranicu. chrome, ht.
I kod mene
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
vidim da je ubačeno pregledavanje slika klikanjem lijevo-desno, pohvalno!
moj prijedlog je da to bude na bočnim rubovima, ne ovako dole, dosta je nevidljivo i nepraktično.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Probao sam strelice na bočne rube, ali se onda javljaju problemi na mobitelima s manjim ekranima, ovako funkcionira na svim uređajima.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
ok.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

ferrari12
Karting
Karting
S nama već: 9 god 4 mj
Na mozilli za mobitele ima problema kod prikaza stranice.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
avetma je napisao/la:Probao sam strelice na bočne rube, ali se onda javljaju problemi na mobitelima s manjim ekranima, ovako funkcionira na svim uređajima.
Ma Ok je i ovo.
Evo probao slike novog TR bolida i na kompu i na mobu.
:thumbs:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Kush
GP3
GP3
Frantic je napisao/la:
zekohonda je napisao/la:evo meni opet onaj error, ali ovaj put je nakon sekunde prebacio na pravu stranicu. chrome, ht.
I kod mene
isto što se tiče providera i browsera

isto obično, se učita sajt nakon glitcha, ali često, obično kad pišem post bude da ne može učitati zbog errora, neznam, zbog čega je to..
(error_empty_response - ?, msm, tko bi prazan post učitavao)

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Merc (6)
I firefox isto....HT također :mrgreen:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Kush
GP3
GP3
Ako vam ne učita sajt, ili post, što je češće koliko vidim, najlakše je stisnut backspace da se vratiš natrag i ponovo poslati - obično upali!

..ali nešto malo šteka na forumu, jer vidim da i na naslovnici ne osvježava uvijek čiji je post zadnji - isto nije neki problem, samo sam primjetio, a možda i zabrijavam tu, možda su samo neki postovi uletili u međuvremenu..
Zadnja izmjena: Kush, dana/u 01.03.2016., 13:51, ukupno mijenjano 1 put.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Provjerit ću ja s hosterom o čemu se radi, vjerojatno nekakvi radovi na serveru.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Javite ako se opet dogodi, mislim da bi se trebalo normalizirati sad. :)

Kush
GP3
GP3
baš sam te htio pohvaliti, krenuo svjesno na ovu temu, nakon što sam odgovorio @zelot na pitanje - već duže vremena radi kao urica! :thumbs:

stvarno si car! :klanjam: :klanjam:
________

stavio sam par postova danas na stari portal (duplicirao par odavde), da pomognem malo zjuri i da ga podržim prijateljski, ali osim nas dvoje, i dva posta od nekih novih, ništa - teško će oni na zelene grane ako budeš održavao standard koji si sam nametnuo! :gandalf:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Kush je napisao/la:stavio sam par postova danas na stari portal (duplicirao par odavde), da pomognem malo zjuri i da ga podržim prijateljski, ali osim nas dvoje, i dva posta od nekih novih, ništa - teško će oni na zelene grane ako budeš održavao standard koji si sam nametnuo! :gandalf:
GP1 ima nevjerojatno velik fond starih posjetitelja jer im (odnosno "nam") je tada reklama u prijenosu bila enorman vjetar u leđa. Sjećam se za dobre mjesece smo bili među top 30 portala u hrvatskoj. Za jedan specijalizirani portal to je nevjerojatan podatak, obzirom da su na vrhu te ljestvice neprikosnoveni opći portali, oglasnici, forum.hr i slični. GP1 po kvaliteti nema šanse protiv Pulsa, barem ne kako sad stvari stoje, ali mi jednostavno nemamo načina za doći do šire mase nego ovako, korak po korak. :) Svi vi koji ste tu na Pulsu ste djelomično tzv "power-useri", i to je odlično za jezgru portala, ali zasad nemamo dovoljno "casual" korisnika. Oni nisu ključ za kvalitetu portala, ali jesu za naš rast i razvoj, a time i za održivost. Ogromna većina F1 fanova pojma nemam da Puls postoji. Nigdje nikad nisu vidjeli tu informaciju ili link.

Jedina masivnija metoda je oglašavanje, a za to je Facebook idealan jer se može ciljati jako dobro na potencijalno zainteresiranu publiku, ali to je skupo ako se ide u neku ozbiljniju kampanju. Da je tisuću eura viška (doslovno viška) onda to ulupati u kampanju i doći do 10-12 tisuća fanova, onda je to druga priča. Svaka vijest bi imala 50 komentara. A pošto ni Marko ni ja nemamo tisuću eura viška :mrgreen: onda nam jedino ostaje ovako mic po mic. Prvi pokazatelji govore da će ove sezone biti točno x2 posjeta od onog što je bilo prošle, a to je trend koji je GP1 imao u prve tri godine postojanja, 2013. duplo veća od 2012. koja je bila duplo veća od debitantske 2011. godine.

Ili da se Davorin urazumi malo pa kaže pristojnu cifru i onda Marko i ja jednostavno kupimo GP1. :mrgreen:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Jednostavno sve stavit na engleski i ciljati globalno :)

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Predložite Jergi video kolumnu nakon svakog događanja i imat će te reklamu.. na njega se hvataju kao muhe, i oni koji ga mrze i oni koji ga slušaju.. :D
To sam vam govorio još na početku, čak se i Jerga nudio no očito je problem na drugim stranama. :zijev:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
I anti-reklamu ako slučajno zaoštrite odnose sa njim... :D
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡