Mala šansa je bila kod druge zamjene guma. Ali je Vettel zayebao sa svojim spinom. Nakon toga je Bottas odvezao nekoliko krugova po 1 sec sporije u odnosu na MV i LH. vjerovatno su mu se gume ohladile, a on se ne inače ne snalazi u gužvi ... I jedina šansa za pobjedu je propala. A ni ta šansa nije baš nešto, jer opet bi LH morao preteći MV.Iceman je napisao/la: 05.09.2021., 18:09 Ne znam da li je tko skužio kako od strane pobjednika nije bilo ono klasično best fans, skakanje po ogradi, skakanje na publiku koja te onda nosi ko Cezara.... Joj mislim da čak postoji stručni naziv za takve ljude punih kompleksa, ali ne mogu se sjetiti.
Max se pretvorio u odraslog, zrelog mladića sa ubojitim instinktom. I moje mišljenje se o njemu malo pripitomilo iako je to vjerojatno i dalje isti onaj Max bez dlake na jeziku samo danas sa malo više takta. Sviđa mi se njegova egzekucija. Iako sam Ferrari fan ove sezone sam Maxov navijač.
Što se tiče utrke možda nije briljirala po pretjecanjima, ali borba između jednog usamljenog bika i dva Merca su dali dozu uzbudljivost. Čitava staza je jedan veliki roller coaster i takvo nešto nema na kalendaru tako da veliki palac gore. Štimung na tribinama je baš po mojoj mjeri i da mogu birati koju utrku posjetiti Zandvoort bi bila jedna od.
Što se tiče pitanja od strane kolega nekoliko komentara gore što je Rosberg rekao Wolffu, evo linka https://www.youtube.com/watch?v=3V2pfeDDI8M&t=4s.
Mislim koji magarac dosadni. Znači lik kaže da je RB bio neprobojan danas, Rosberg mu kontrira i kaže: gle imao si Hamiltona koji je nizao purple sektore. Pa nemreš reći da niste imali svoju šansu. Imali su nekoliko opcija sa oba vozača. Nisu pobjedili, ali nisu ni bili bez šanse za pobjedu. Simple as that.
Tako da bi se složio sa svakim ko bi rekao da je Rosberg pričao bajke za djecu.