VN Nizozemske 3.-5. rujna 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Sainz umalo izgubi poziciju i od Pereza...
A Alonsa ga baš lako pređe na pravcu, bit će da je pojeo H gume. :?

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Hahaha Rosberg ne stedi svog bivseg sefa

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Iceman je napisao/la:Hahaha Rosberg ne stedi svog bivseg sefa
Šta je rekao?

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

Alexis
Karting
Karting
S nama već: 4 god 1 mj
Iceman je napisao/la: 05.09.2021., 16:54 Hahaha Rosberg ne stedi svog bivseg sefa
Šta kaže? Napiši par rečenica...

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Utrka ne baš previše uzbudljiva, ali bilo je svega. U Mercedesu su pokušali sve što su mogli, Vettel nas je malo zayebao, ali pitanje je da li bi se mogli boriti za pobjedu.
Hamilton, Max i Gasly su ta mene bili vest od the best. Alonso I Leclerc su također odvezli majstorski.
Nadam se boljem tempu u Monzi.

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Bravo za Maxa, maksimalno danas protiv oba Mercedesa. Da nije bilo Silverstona i Mađarske vodio bi bar 25 bodova.

slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Alexis je napisao/la: 05.09.2021., 16:55
Iceman je napisao/la: 05.09.2021., 16:54 Hahaha Rosberg ne stedi svog bivseg sefa
Zajebavao ga kako su sjebali box i strategiju, kaze kad ste ga uveli u box svi smo vidili na tv da vam taj potez ne valja zbog prometa, sta vas natjera da ulazite u box :rofl:
Gilles je napisao/la: 05.09.2021., 16:56 Bravo za Maxa, maksimalno danas protiv oba Mercedesa. Da nije bilo Silverstona i Mađarske vodio bi bar 40 bodova.

Ispravio sam ti :gandalf:
slikaslika

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
LH44 je napisao/la: 05.09.2021., 17:00
Alexis je napisao/la: 05.09.2021., 16:55
Zajebavao ga kako su sjebali box i strategiju, kaze kad ste ga uveli u box svi smo vidili na tv da vam taj potez ne valja zbog prometa, sta vas natjera da ulazite u box :rofl:
Gilles je napisao/la: 05.09.2021., 16:56 Bravo za Maxa, maksimalno danas protiv oba Mercedesa. Da nije bilo Silverstona i Mađarske vodio bi bar 40 bodova.

Ispravio sam ti :gandalf:
Piknuo ga kad je ovaj rekao da je najbrži bolid pobjedio i da su probali sve ali nisu mogli jednako brzi.
#DankeSeb

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Bottas je bio u pravu. Što su ga uvodili ako neće da vozi najbrži krug. Sa softom u zadnjih nekoliko krugova čak i sa osrednjom vožnjom bi ga oborio. Mislim da i nije ni pritiskao puno. Neka ih je natjerao da i Hamiltonu promijene gume, iz predostrožnosti, kako kažu...

Ovi meksikanci nisu normalni. Za šta Perezu dati priznanje za vozača dana? Što je sjebao hard u 6, 7 krugova? :facepalm:

Utrka za gledanje predosadna. Tek se pred kraj moglo vidjeti koje prestizanje. Bilo ih je ovoliko, i ovakvih i na utrkama koje su proglašene mnogo dosadnijim...

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Bottas je poslan u box isključivo da bi isto mogao Hamilton napraviti.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Pastor
Formula 1
Formula 1
E, najbrži krug samo 2,2 sekunde od pp. Mislim da nije ni na jednoj stazi bio bliži.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 05.09.2021., 17:10 Bottas je poslan u box isključivo da bi isto mogao Hamilton napraviti.

Tako sam i ja shvatio taj potez.
No!

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Kako bi rekao moj frend iz Beograda, oduvao ih Max. Džaba bilo i propuštanje i vriska na Bottasa oko najbrže kruga. Danas je Max bio klasa iznad.
"What a little star." May 26, 2012.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 05.09.2021., 17:10 Bottas je poslan u box isključivo da bi isto mogao Hamilton napraviti.
Bilo je "mjesta" za Hamdu, nije trebao Bottas ići na zamjenu.
A mogao je i dodatno popustiti, bio je nekih 45 sec ispred Gaslya.

Mislio sam da će na Jamesovu komandu usporiti, ali sam puko od smijeha ko kokica kad je napravio FL.
Da se stavim u Benzovu poziciju igre za WDC, to bi bila velika glupost, srećom po njih i po samog sebe, Hamdo je ipak uspio sačuvati taj bod za FL.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ma Bottas je vozi 1,5 sekundu sporije od Hamiltonovog najbržeg kruga, i samo 0,7 brže od Maxa na starom hardu. Nije ni pokušavao. To bi bilo smiješno da je toliko morao usporiti da ne obori najbrži krug.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Da nije Sainz izgubio poziciju od Alonsa bio bi samo pola boda iza Leclerca. A prije ove utrke bio 1,5 ispred. :D

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Nisam se bas vidio da cu sa osmjehon gledat na pobjede Maxa obzirom na kolicinu arogancije i manjka kajanja koje je iskazivao za sve gluparije koje je radio ali je fino napredovao...
Kako rekose na TR, mega..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Naredne sezone sa novom aerodinamikom, moglo bi ovdje biti extra.
Bez obzira na 2m širine (ostaje 2m širina za narednu godinu, jel`da ??).
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Ne znam da li je tko skužio kako od strane pobjednika nije bilo ono klasično best fans, skakanje po ogradi, skakanje na publiku koja te onda nosi ko Cezara.... Joj mislim da čak postoji stručni naziv za takve ljude punih kompleksa, ali ne mogu se sjetiti.
Max se pretvorio u odraslog, zrelog mladića sa ubojitim instinktom. I moje mišljenje se o njemu malo pripitomilo iako je to vjerojatno i dalje isti onaj Max bez dlake na jeziku samo danas sa malo više takta. Sviđa mi se njegova egzekucija. Iako sam Ferrari fan ove sezone sam Maxov navijač.
Što se tiče utrke možda nije briljirala po pretjecanjima, ali borba između jednog usamljenog bika i dva Merca su dali dozu uzbudljivost. Čitava staza je jedan veliki roller coaster i takvo nešto nema na kalendaru tako da veliki palac gore. Štimung na tribinama je baš po mojoj mjeri i da mogu birati koju utrku posjetiti Zandvoort bi bila jedna od.
Što se tiče pitanja od strane kolega nekoliko komentara gore što je Rosberg rekao Wolffu, evo linka https://www.youtube.com/watch?v=3V2pfeDDI8M&t=4s.
Mislim koji magarac dosadni. Znači lik kaže da je RB bio neprobojan danas, Rosberg mu kontrira i kaže: gle imao si Hamiltona koji je nizao purple sektore. Pa nemreš reći da niste imali svoju šansu. Imali su nekoliko opcija sa oba vozača. Nisu pobjedili, ali nisu ni bili bez šanse za pobjedu. Simple as that.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡