Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
vlado je napisao/la: 07.06.2021., 21:28
Slazem se. Vrlo je dobro da nije uspjelo. :shush: Bila bi to strasna samarcina konkurenciji... Sa druge strane izvinjenje LH se činilo jako iskreno i ljudski. Posebno sto je ovo nakon Monaca. Ne navijam za njih i sada me plaši da će se naljutiti i stiže osma titula sa nogom u dupe ostalima.

Kažu da je 2004 ”Napoleon” od Ferraria zahtjevao potpunu dominaciju (1 i 2) bez obzira na jedan od najboljih bolida ikada... Tako i treba
Da, ovo mu je jedan od najiskrenijih TR odavno. Tacno cujes glas covjeka koji je šokiran i potresen.

Uh 2004. tad sam bas mrzio formulu :zubo:

Nadam se da nece biti noga u dupe ostalima. Neka uzmu osmu titulu, nemam problem sa tim i bilo bi mi drago da svjedocimo povijesti, ali ako moze da to bude u zadnjoj utrci.
slika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Ja duboko navijam za Maxa već dugo. Ali ne mogu zbog toga ignorirati LH i njegove uspjehe na stazi i van nje. Nije da sam tako uvjek mislio o njemu.
Mislim da smo prilično žestoki ka X7 prvaku . Ali, koliko ja pratim… MS SV i sada on su pravi šampioni i to je isti put.

Kako god, ako uzme i broj 8 to neće biti lako. Uzivat ćemo svi. Tako mi se čini.
No!

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Bas me zanima sta ce svi ovi koji govore da puca pod pritiskom pricati na kraju sezone!!

Nico ga je dva puta vodio za 28 bodova i ovaj se dva puta vrati sa 4 pobjede u nizu ako se ne varam, i prestigne ga, i inda malezija ali to je sad vec nes drugo.

Ako vec pricamo o pucanju, max je do sada 4-5 onda puknuo pod pritiskom...

Dugacka je sezona,aja vam kazem da ce ham uci u ritam i odjednom imati prednost 20-30 bodova...

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
vlado je napisao/la: 07.06.2021., 21:33 Zeko, do sada nisam čuo da je problem hidraulike koji ga je prati tokom utrke uticao na restart. Čini mi se da bi i Vettel imao koristi od toga u tom slučaju? Ne znam…
zapamtio sam 'to' sa pressice nakon utrke:

How nervous were you prior to the restart, about keeping the lead but also about the reliability of your car?
SP: Yeah, it was a big thing. The team asked me, basically, not to weave. I couldn’t warm up the tyres at the restart, so we were trying just to get to the end, it was only two laps to go.

ali, nisam pročitao ostatak koji kaže:
SV: Why you were not allowed to weave?
PG: Because Max exploded the tyre.

tako da, nije hidraulika utjecala na restart nego strah od pucanja gume. mea culpa.
a vettel nije imao koristi jerbo je prekratka udaljenost od starta do prvog zavoja.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
zelot je napisao/la: 07.06.2021., 22:47 Bas me zanima sta ce svi ovi koji govore da puca pod pritiskom pricati na kraju sezone!!
Moras uzet u obzir da nas sigurno 90% to kaze onako, reda radi jer se to obicno govori za sve kad tako naprave glupost...

Ako Mercedes bude u 5 deka sa RB do kraja, uz ovakvog Bottasa, pricat ce se isto 😎
Fino Alla Fine

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Pa hoce ako tako bude iako ja mislim da ce lujo itekako uci u svoju zonu i nanizati 10ak utrka sa skoro 100% ucinkom makar to znacilo i poneki p2-3.. barem do sada uvijek je...

Najveca frka mu je bottas koji ga uvijek sjebe. Il se kvalificira ispred luje a zaostaje previse bodova, il se kvalificira daleko iza (narocito rbr)

Perez ako nastavi slicnu formu kao u bakuu, bit ce mercedes na mukama jer ce ih ovi bombardirat taktikama...

Vjerojatno, ako osvoji lijo naslov bit ce to onda pobjeda 1vs2... Al vidjet cemo, ima jos gro utrka...

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma ima još vremena, Bottasu ne fali brzine samo konzistentnost, ali mislim da je i do Mercedesovog bolida koji je, kako bi to Vuk opisao diva i teško ga je nastimati pa kad profulas postavke bude havarija vikend
slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Dizanje Hamitlonove forme je obično išlo zajedno sa dizanjem Mercedesove i odmicanjem od konkurencije, tako da je to zajednički učinak. Što opet ne sumnjam da bi i drugi vrhunski vozači u takvom Mercedesu radili, da li bi to bilo na takvoj ili još većoj razini teško je i nezahvalno za procjeniti. Ali sve u svemu, Hamilton je u takvim situacijama pokazivao da je prva liga F1 vozača.
Od svih tih "podizanja", mislim da su najmjerodavnija ona protiv Rosberga, jer je stvarno nakon par lošijih utrka znao biti nedodirljiv za njega, pa i 2016-te, ali je tad ipak okasnio.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Bottas ispred Luje nikad nije problem jer se makne, pusti gas, ranije stisne kocnicu, upotrijebi kao bloker..
Bottas iza McLarena, Ferrarija i Taurija e to je problem za Merc i ako nastavi ovako, problem za Lewisa...

Na kraju balade cemo brojat ko, sta i kako.... Ima previse do kraja..

Simbioza Merca i Lewisa za izgleda da ce bit na najvecoj kusnji od 2014e....
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
_bataziv_0809 je napisao/la: 07.06.2021., 21:31sanjao sam one pistolje za zamjenu guma...
sto je najgore i dan danas imaju sranja sa pistoljima...
slikaslika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 08.06.2021., 09:14
vlado je napisao/la: 07.06.2021., 21:33 Zeko, do sada nisam čuo da je problem hidraulike koji ga je prati tokom utrke uticao na restart. Čini mi se da bi i Vettel imao koristi od toga u tom slučaju? Ne znam…
zapamtio sam 'to' sa pressice nakon utrke:

How nervous were you prior to the restart, about keeping the lead but also about the reliability of your car?
SP: Yeah, it was a big thing. The team asked me, basically, not to weave. I couldn’t warm up the tyres at the restart, so we were trying just to get to the end, it was only two laps to go.

ali, nisam pročitao ostatak koji kaže:
SV: Why you were not allowed to weave?
PG: Because Max exploded the tyre.

tako da, nije hidraulika utjecala na restart nego strah od pucanja gume. mea culpa.
a vettel nije imao koristi jerbo je prekratka udaljenost od starta do prvog zavoja.

Hvala, Zeko. Nisam to uhvatio.
No!

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
A daj me nemoj ... :rofl: :facepalm:
https://twitter.com/tgruener/status/1405476477374767104

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
On ide ka tome da se jednog dana probudi i kaze da je non-binary osoba.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Sarma je napisao/la: 17.06.2021., 15:55 A daj me nemoj ... :rofl: :facepalm:
https://twitter.com/tgruener/status/1405476477374767104
Možda mu navrate frendovi:

Mačkić mu klepio torbicu.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Gubi se Mercedes u svojim lažima :zubo:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Multi 21 je napisao/la: 01.07.2021., 16:23 Gubi se Mercedes u svojim lažima :zubo:
Ma fali vam kontekst dečki :mrgreen:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡