Trebali bi pokrenuti kampanju da mu se vrate bodovi, kao što su neki debili pokrenuli kampanju za izbacivanje Mazepina. Samo što bi ovaj put kampanja bila opravdana. Treba nam samo hashtag.
Spomenuto je...Dani je napisao/la: 11.05.2021., 08:43 Zaboravlja se spomenuti da je Hamilton za prvi pit tražio promjenu nagiba prednjeg krila. nakon toga je poletio. Eto tek toliko .
Gdje ?CrashOverride je napisao/la: 11.05.2021., 09:46Spomenuto je...Dani je napisao/la: 11.05.2021., 08:43 Zaboravlja se spomenuti da je Hamilton za prvi pit tražio promjenu nagiba prednjeg krila. nakon toga je poletio. Eto tek toliko .
Covjek je OneWithTheCar.... Nema se tu sta sporit...
Odlicno vozi odlican auto...
DOSLOVNO svaki vozač traži manje korekcije na prednjem krilu prilikom ulaska u boks. Daj ne dramatiziraj.Dani je napisao/la: 11.05.2021., 08:43 Zaboravlja se spomenuti da je Hamilton za prvi pit tražio promjenu nagiba prednjeg krila. nakon toga je poletio. Eto tek toliko .
Aha sada je kao fol "heheh, čekao sam da se netko upeca" iako stvarno nemaš pojma kako funkcionira komunikacija između vozača i inženjera.Dani je napisao/la: 11.05.2021., 13:31 Kako se lijepo ferrari upecao. Dam se kladiti da je u Šumijevo vrijeme potpunu suprotnost izjavljivao.
Gdje su točno moji dvostruki standardi na tvoju napisanu tvrdnju?Dani je napisao/la: 11.05.2021., 16:27 Kakvi kompleksi na Šumija? Njega sam ubacio u tvoje šizifrene izjave kao referencu na dvostruke standarde. A kaj je najbolje ovim svojim linkovima si samo potvrdio moje izjave.
Smiješno je kada neki samouki ekspert dovodi u pitanje stranicu kao što je autosport.
Gdje sam ja doveo u pitanje Autosport koji je prenio team radio Hamiltona u obliku tweeta za VRIJEME utrke? Ovo je Autosport Live.Smiješno je kada neki samouki ekspert dovodi u pitanje stranicu kao što je autosport.
Ferrari je napisao/la: 11.05.2021., 17:38
Samo sam rekao da je to uobičajeno, a ti si gore pisao kao da je Hamilton sam promijenio omjer snaga na stazi i da bez promjene od pola stupnja na prednjem krilu, ne bi završio ispred Maxa. U stvarnom svijetu to je uobičajena korekcija koju SVAKI vozač radi prilikom ulaska u boks, ako osjeti da za tim postoji potreba radi boljeg balansa.
Ferrari je napisao/la: 11.05.2021., 11:25DOSLOVNO svaki vozač traži manje korekcije na prednjem krilu prilikom ulaska u boks. Daj ne dramatiziraj.Dani je napisao/la: 11.05.2021., 08:43 Zaboravlja se spomenuti da je Hamilton za prvi pit tražio promjenu nagiba prednjeg krila. nakon toga je poletio. Eto tek toliko .
Uvijek inženjer pita (ovisno kako se dogovore, ali vozači znaju) prije ulaska u boks dobiju pitanje oko balansa i da li bi radili kakve korekcije.
Jest, Hamilton je tom magičnom promjenom SAM napravio da taj bolid poleti (a prije toga pratio Maxa unutar 1.2 sekunde kroz sve zavoje...)
Netko tko je slabije informiran bi ti povjerovao kao da je to nešto neviđeno.