Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ma jedno od mnogih retardiranih pravila, za koje sam čuo da će ga ukinuti od sljedeće utrke. Ali Kimi ostade bez bodova... :facepalm:
Trebali bi pokrenuti kampanju da mu se vrate bodovi, kao što su neki debili pokrenuli kampanju za izbacivanje Mazepina. Samo što bi ovaj put kampanja bila opravdana. Treba nam samo hashtag.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
HUARIU "Even Legends Have Heroes"

slika

Šteta što Lujo nije osvojio 100 PP u subotu, simbolika bi bilo još veća.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Dobio nagradu za Advokata godine...vala primjerena nagrada za njega. Liku stalno nešto smeta
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Hamilton se nada da će se ugovor za slijedeću sezonu obnoviti prije ljetne pauze.

https://www.bbc.com/sport/formula1/57039920.amp

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
https://www.planetf1.com/news/lewis-ham ... pen-spain/
Veli Hamilton da je puno naučio o Maxu vozeći iza njega. Hmm mind games opet?
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Hamiltonu je ovo najbolji start ikada u sezoni. 3/4
I Maxu....
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ovaj mi je dobar:

lukarak
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Hamilton
Srecom nema zenu da mu kvoca sto drzi 100 guma i 98 velikih i jos ko zna kolko manjih pehara po policama

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Zaboravlja se spomenuti da je Hamilton za prvi pit tražio promjenu nagiba prednjeg krila. nakon toga je poletio. Eto tek toliko .
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Dani je napisao/la: 11.05.2021., 08:43 Zaboravlja se spomenuti da je Hamilton za prvi pit tražio promjenu nagiba prednjeg krila. nakon toga je poletio. Eto tek toliko .
Spomenuto je...
Covjek je OneWithTheCar.... Nema se tu sta sporit...
Odlicno vozi odlican auto...
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 11.05.2021., 09:46
Dani je napisao/la: 11.05.2021., 08:43 Zaboravlja se spomenuti da je Hamilton za prvi pit tražio promjenu nagiba prednjeg krila. nakon toga je poletio. Eto tek toliko .
Spomenuto je...
Covjek je OneWithTheCar.... Nema se tu sta sporit...
Odlicno vozi odlican auto...
Gdje ?
Slabo sam pratio komentare ovaj vikend, ali samo sam čitao kako Max svojim sposobnostima parira Mercedesu.
Argument je Perez koji je spor, a svjesno se ignoriše da samo Mercedesov bolid sa broj 44 pravi tu razliku na medium gumama.
Auto jeste odličan. U pravim rukama čuda čini.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
DOSLOVNO svaki vozač traži manje korekcije na prednjem krilu prilikom ulaska u boks. Daj ne dramatiziraj.

Uvijek inženjer pita (ovisno kako se dogovore, ali vozači znaju) prije ulaska u boks dobiju pitanje oko balansa i da li bi radili kakve korekcije.

Jest, Hamilton je tom magičnom promjenom SAM napravio da taj bolid poleti (a prije toga pratio Maxa unutar 1.2 sekunde kroz sve zavoje...)

Netko tko je slabije informiran bi ti povjerovao kao da je to nešto neviđeno.
slika slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Izgledalo je da je poletio jer nije imao nikog ispred sebe. Vidno ga je RB kočio kad god je bio ispred.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Kako se lijepo ferrari upecao. Dam se kladiti da je u Šumijevo vrijeme potpunu suprotnost izjavljivao.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la: 11.05.2021., 13:31 Kako se lijepo ferrari upecao. Dam se kladiti da je u Šumijevo vrijeme potpunu suprotnost izjavljivao.
Aha sada je kao fol "heheh, čekao sam da se netko upeca" iako stvarno nemaš pojma kako funkcionira komunikacija između vozača i inženjera.

Lijepo priznaj i pola ti se prašta.

Evo te tvoje razine, vjerojatno si pročitao koji tweet na nekoj fan stranici
https://twitter.com/Nevo1970/status/1391468566684356614 https://twitter.com/autosportlive/status/1391386154759561219 https://twitter.com/StevenM29908044/status/1391699846059511808 https://twitter.com/Leon9248/status/1392078045201125381 Ozbiljno...nekog drugoga povlači za nos, nemoj mene. Ali ono "hehe, upecao te"... :facepalm:
Prije da si se ti upecao frende pa se sada izvlačiš na glupost. Meni je presmiješno da netko uopće širi ovakve gluposti.

I nemoj spominjati Šumija u takvom kontekstu, ne znam čemu kompleksi od tog čovjeka.
slika slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Kakvi kompleksi na Šumija? Njega sam ubacio u tvoje šizifrene izjave kao referencu na dvostruke standarde. A kaj je najbolje ovim svojim linkovima si samo potvrdio moje izjave.
Smiješno je kada neki samouki ekspert dovodi u pitanje stranicu kao što je autosport.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la: 11.05.2021., 16:27 Kakvi kompleksi na Šumija? Njega sam ubacio u tvoje šizifrene izjave kao referencu na dvostruke standarde. A kaj je najbolje ovim svojim linkovima si samo potvrdio moje izjave.
Smiješno je kada neki samouki ekspert dovodi u pitanje stranicu kao što je autosport.
Gdje su točno moji dvostruki standardi na tvoju napisanu tvrdnju?
Gdje sam ja doveo u pitanje Autosport koji je prenio team radio Hamiltona u obliku tweeta za VRIJEME utrke? Ovo je Autosport Live.

Samo sam rekao da je to uobičajeno, a ti si gore pisao kao da je Hamilton sam promijenio omjer snaga na stazi i da bez promjene od pola stupnja na prednjem krilu, ne bi završio ispred Maxa. U stvarnom svijetu to je uobičajena korekcija koju SVAKI vozač radi prilikom ulaska u boks, ako osjeti da za tim postoji potreba radi boljeg balansa.

Isto tako garantiram ti da taj Social Media Manager Autosporta zna manje od mene, ali i većine na ovom forumu, ali ajde nastavi slobodno...

Najgore je što se poslije blamaže vadiš na nekakvo "pecanje" koje je btw zabranjeno na forumu.
slika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Jbt, koje fantazije neki neće smisliti. A kako ide priča po britanskim medijima, potaknuta izjavama iz Mercedesa, o ovoj će sezoni ovi Hamiltonovi botovi godinama pričati kako je osvojio u slabijem bolidu, i dijelit će linkove sa glupih britanskih portala...

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 11.05.2021., 17:38

Samo sam rekao da je to uobičajeno, a ti si gore pisao kao da je Hamilton sam promijenio omjer snaga na stazi i da bez promjene od pola stupnja na prednjem krilu, ne bi završio ispred Maxa. U stvarnom svijetu to je uobičajena korekcija koju SVAKI vozač radi prilikom ulaska u boks, ako osjeti da za tim postoji potreba radi boljeg balansa.
Ferrari je napisao/la: 11.05.2021., 11:25
DOSLOVNO svaki vozač traži manje korekcije na prednjem krilu prilikom ulaska u boks. Daj ne dramatiziraj.

Uvijek inženjer pita (ovisno kako se dogovore, ali vozači znaju) prije ulaska u boks dobiju pitanje oko balansa i da li bi radili kakve korekcije.

Jest, Hamilton je tom magičnom promjenom SAM napravio da taj bolid poleti (a prije toga pratio Maxa unutar 1.2 sekunde kroz sve zavoje...)

Netko tko je slabije informiran bi ti povjerovao kao da je to nešto neviđeno.

Na moj komentar ti si reagirao nekakvim deranjem i vrijeđanjem ( jeli to dozvoljeno?). To ne mijenja činjenice .Nije ti ovo prvi puta da tako reagiraš na temi Lewis Hamilton. No nema veze idemo dalje. A što se tiče teze da svi vozači stalno traže promjene za vrijeme pita to nije točno.
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Nitko te nije vrijeđao, ne radi žrtvu od sebe.
A vrijeđanje, pa ti jako dobro znaš što je to, tako da se nemoj praviti svetac.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡