Bas sam htio zazvat suca na poluvremenu zasto nema penala za United... Obicno mi se obije o glavu kad ne sutim dovoljno dugo..
Ima nogomet nekih glupih pravila, ovo za golmana kod penala je bas jedno
Ma čist je penal bio za United, jbga
I čisto ponavljanje, po tim novim pravilima
Ali mogao je suditi i penal za WBA, 3 minute ranije
Haaland ubi ko gatling
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
CrashOverride je napisao/la: 21.11.2020., 20:41
Tako i treba da bude... Ovaj Pep je naporan svima osim odrazu u ogledalu..
Nabiju se visoko, nema mjesta za nista osim za bezbroj dodavanja i udarce iz guzvi..
Da li ovdje ima uopce navijaca Cityja?
BTW, bacim pogled na tabelu i vidim da je, uprkos užasnoj igri, United ispred Citya na tabeli, sa istim brojem tekmi
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
@Frantic
Ali to je City... Oni igraju lijepo... Imaju vica u igri...Na posjed... Dominiraju... Napadaju stalno... Vezu igru...
Zilav ovaj Milan..
Ibra izdominiro Kulibalyja
CrashOverride je napisao/la: 22.11.2020., 22:22
@Frantic
Ali to je City... Oni igraju lijepo... Imaju vica u igri...Na posjed... Dominiraju... Napadaju stalno... Vezu igru...
Zilav ovaj Milan..
Ibra izdominiro Kulibalyja
Da, City je to, ljepota, tika-taka, ovo, ono, dsz,....
Milan je dobro krenuo, vidjećemo kad će zasrat
Nadam se da sam u krivu
Ibra je klasa i u 40-oj
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
'97 je objesio kopacke o klin... Trenerska karijera mu je nikakva..
Vise je nogomet osta siromasniji '97 nego danas..
Nikad nisam ima simpatije za likove koji si zdravlje uniste takvim porocima..