Nogometni chat
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Kakav orangutan onaj Vidal.. Trebaju klubovi klauzule zbog ovakvih debila..
Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Čestitke Dinamu.
Čitam ove novinarske brljotine o Maradoni, smijeh.... pa koliko gluposti sam se načitao
. Razumijem da je jedan od najvećih i itekako zaslužuje medijsku pozornost ovih dana, ali o čemu ti novinari pišu to je strašno...najmanje se piše o njegovim nogometnim umijećima.

Čitam ove novinarske brljotine o Maradoni, smijeh.... pa koliko gluposti sam se načitao

- CrashOverride Verified
- Formula 1
@senna66
A tako je to.. Od pocetka je lik u mutnoj vodi i to je tim novinarima bitnije..
Osobno, ako nemam sta lijepo rec o pokojniku, bolje sutit..
Lik je bog u Argentini.. Nije da sam pratio ali mi nekako nije da je Messi tako tretiran..
A tako je to.. Od pocetka je lik u mutnoj vodi i to je tim novinarima bitnije..
Osobno, ako nemam sta lijepo rec o pokojniku, bolje sutit..
Lik je bog u Argentini.. Nije da sam pratio ali mi nekako nije da je Messi tako tretiran..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Favre < Kruno Jurcic
Juve kriminal..
Nakon Allegrija Sarri i Pirlo... Zajedno kad se sloze, ne mogu Allegriju biljeznicu drzat...
A ja naivac mislio da ce nakon Maxa igra, ideja i snaga ici gore...
Neuigranost i manjak automatizma na nivou..
Blam blam
Bitno da je Poch na odmoru vec neko vrijeme..
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Allegri je jako podcijenjen, sjećam se kako su ga navijači ismijavali kad je tek dolazio u Juve. Meni i dalje nije jasno zašto su ga zamijenili sa Sarrijem 
A Dortmund ko Dortmund, nema ništa od njih.

A Dortmund ko Dortmund, nema ništa od njih.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Max je top trener.. Malo je doslo do zasicenja sa obje strane i toj prici..
Posta je vrlo naporan u zadnjoj godini.. Izdala ga ekipa, mozda malo grubo ali nesto nije stimalo..
Stvarno sam ocekiva napredak sa recimo Pochettinom..
Sarri je bio dva koraka nazad... Kako izgleda za sad, Pirlo je isti level ako ne i slabiji...
Iskreno, ako planiraju ovakve dovodit na klupu, bolje Maxu dat jos jedan mandat..
Posta je vrlo naporan u zadnjoj godini.. Izdala ga ekipa, mozda malo grubo ali nesto nije stimalo..
Stvarno sam ocekiva napredak sa recimo Pochettinom..
Sarri je bio dva koraka nazad... Kako izgleda za sad, Pirlo je isti level ako ne i slabiji...
Iskreno, ako planiraju ovakve dovodit na klupu, bolje Maxu dat jos jedan mandat..
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Madrid nikako da uhvati nekakvu formu, gube 1-2 protiv Alavesa i još se Hazard opet ozlijedio 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Real poraz kući, Dortmund takođe, PSG, Liverpool i Juve remi
Dobro Bayern je pobijedio, Inter takođe
I City gazi, naravno
Da vidimo sutra United, Barcu, Milan, u Engleskoj je derbi

Dobro Bayern je pobijedio, Inter takođe
I City gazi, naravno

Da vidimo sutra United, Barcu, Milan, u Engleskoj je derbi

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Jedini Madrid koji treba da uhvati formu je AtleticoMr.Spaceguy je napisao/la: 28.11.2020., 22:49 Madrid nikako da uhvati nekakvu formu, gube 1-2 protiv Alavesa i još se Hazard opet ozlijedio![]()

Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Prošle sezone su bili slični ovome sada, nakon te korona pauze su odigrali jako dobro jer su se određeni (Courtois, Benz i Ramos) probudili, a Barca je totalno podbacila.
Perezu svejedno kapa do poda, gradi jedan od najljepših stadiona i uz to su u financijskom plusu, a navodno je već sve dogovoreno sa Mbappeom, spominje se i Haaland. Za Barcu čujem da su sve samo ne u plusu. Ne znam u kakvoj su situaciji drugi klubovi europe, ali Realu se lijepo piše ako se ostvare njihove želje sa transferima. Tako da se ja oko ove sezone ne živciram previše niti išta očekujem. Ovo se moglo dogoditi i prošle godine samo je individualna kvaliteta i forma proradila kod nekoliko igrača i iskorišteni su svi kiksevi ostalih. Ove sezone mi ne izgledaju da će osvojiti išta, nakon Barce su djelovali kao da bi mogli nešto, ali to je vrlo brzo splasnulo.
Hazarda neću ni komentirati.
Perezu svejedno kapa do poda, gradi jedan od najljepših stadiona i uz to su u financijskom plusu, a navodno je već sve dogovoreno sa Mbappeom, spominje se i Haaland. Za Barcu čujem da su sve samo ne u plusu. Ne znam u kakvoj su situaciji drugi klubovi europe, ali Realu se lijepo piše ako se ostvare njihove želje sa transferima. Tako da se ja oko ove sezone ne živciram previše niti išta očekujem. Ovo se moglo dogoditi i prošle godine samo je individualna kvaliteta i forma proradila kod nekoliko igrača i iskorišteni su svi kiksevi ostalih. Ove sezone mi ne izgledaju da će osvojiti išta, nakon Barce su djelovali kao da bi mogli nešto, ali to je vrlo brzo splasnulo.
Hazarda neću ni komentirati.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
United se jaranski solidarisao, a tek prvo poluvrijeme završeno, dok ovi iz Barce i Milana izgleda neće da se družeFrantic je napisao/la: 28.11.2020., 23:53 Real poraz kući, Dortmund takođe, PSG, Liverpool i Juve remi![]()
........
Da vidimo sutra United, Barcu, Milan, u Engleskoj je derbi![]()
Šta je Bruno fulao

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
@Frantic
Evo to Cavani
Evo to Cavani