Pa što nije on jako blizu da dobije ban jer već ima ohoho tih bodova?

Aha, onda sorry.. Ne posjećujem ovaj dio foruma često pa mi je valjda zato promaklo. Na kraju otrkio toplu voduCrashOverride je napisao/la: 15.09.2020., 21:27 @BNL_McLaren
Bio bi red da se taj video vise ne linka.. Mislim da je bio vec 3 puta![]()
Krivulje su im poprilično sličneFerrari je napisao/la: 15.09.2020., 17:55 Da se vratimo na LH temu VOZAČA.
LH ušao u prime 2013. svi ostali propali ko stari kauč![]()
![]()
![]()
![]()
Pa i nisu baš. Jedan je imao konstantu od početka i to u usporedno puno lošijim bolidima nego što je Hamilton imao od početka karijere.
MSC je vozio privatnjake i usporedno lošije bolide za lošije ekipe nego što je to Hamilton u McLarenu u istom razdoblju.Har Kl je napisao/la: 16.09.2020., 09:54 Daj malo objektivnosti.
Hamilton je debitirao 2007. Zaključno sa 2012. dakle u prvih 6 sezona imao je po grafu 21-22 pobjede.
Schumacher zaključno sa 1996. dakle u prvih 6 sezona imao je po grafu 21-22 pobjede.
Tako da ne znam gdje ti vidiš tu neku razliku.
Imao je MS lošije bolide na početku karijere, ali zato je imao bolje 94-95 nego je Hamilton imao 09-10.
Nije tačno. Tačno je da je na početku sezone vozio privatnjake i lošije ekipe.MSC je vozio privatnjake i usporedno lošije bolide za lošije ekipe nego što je to Hamilton u McLarenu u istom razdoblju.
Međutim bolidi 1994. i 1995 su bolji od Mclarenovih bolida recimo 2008. i 2010.
Tako da to što je Hamilton sjeo odmah u šampionski bolid, nikako ne mogu prihvatiti kao hendikep za bilo koju raspravu
a prije toga ovo (kad se piše "contra" Hamiltona)Znam da je vozio 1991. pola sezone. Ali ne znam zašto to uzimaš kao hendikep?
Daj malo objektivnosti.
I ja sam ubijeđen da bi MS 1992. uzeo naslov sa Williamsom FW14B (čak i pored Mansella).....Da je Lewis vozio 6 utrka u 2006. uvjeren sam da bi 2007. uzeo naslov!
Znači da, mogao je uzeti jedan naslov više u debitanskoj sezoni, koji bi uzeo da je bio malo iskusniji i da nije bio No2 vozač u McLarenu prvu polovicu sezone.
Što se tiče postotka završenih utrka, ja se slažem da je pouzdanost bolida u vrijeme LH, bila veća nego u vrijeme MS, ali također pouzdanost LH je veća nego pouzdanost MS.
Mozda obratit paznju na pouzdanost LH od kad vozi raketu do danas i od 2007 do te rakete...Har Kl je napisao/la: 16.09.2020., 10:45 Što se tiče postotka završenih utrka, ja se slažem da je pouzdanost bolida u vrijeme LH, bila veća nego u vrijeme MS, ali također pouzdanost LH je veća nego pouzdanost MS.