Hvala, zaboravio sam na Gio

Hvala na brojkama. Ja se ne sjećam brojki koje sam pročitao, mislim da su bile bliže. Tvoje uzimam kao mjerodavnijeU postotcima, Massa je kroz četiri sezone za Alonsom zaostajao 100,317 %, ili vremenski 0,279.
U prvoj zajedničkoj sezoni, Massa je za Bottasom u postotcima zaostajao 100,085%, ili vremenski 0,039.
Kroz sve tri sezone Massa je za Bottasom u prosjeku zaostajao 100,155 %, ili vremenski 0,118.

Opet poenta stoji. 0,279 i 0,118 i nije velika razlika. Alonso je ipak TOP vozač. O Bottasu ću možda nekad ponovo nešto reći, zaista sada nemam vremena, a ni volje da pregledam sezone prije F1
Mogu li se ja umiješati kratko ovdje samo da ubacim dodatne izjave.Clark je napisao/la: 04.08.2020., 23:42Svakako su veći argument nego već spomenute "izjave nekih ljudi iz F1"?
Ako ćemo uzimati izjave aktera, onda uzmimo i ovu u obzir.
https://www.grandprix247.com/2015/03/20 ... d-be-mine/
Ja zaista ne znam na koju sezonu je RB mislio, to nije ni pojasnio. Ovaj link sam stavio samo da se vidi kako se citiranjem različitih izjava može dovesti u zabludu korisnik koji nije aktivno gledao te sezone.
Ja sam stava da u 10 šampionskih godina on ne bi uzeo nijednu pored MS.
Ali također sam stava, da su RB pustili da se bori za šampionat (bar u prvoj polusezoni) da bi stvari bile drugačije, što se tiče omjera.
Možda RB ne bi mogao osvojiti pehar, ali je mogao uticati na to da MS ne uzme bar 1/5 titula.
Ovdje si u pravu. Nemamo dokaz, jer nemamo pristup ugovorima.Clark je napisao/la: 04.08.2020., 23:42 U biti, može protupitanje?![]()
Gdje imamo dokaz, crno na bijelo (a ne izjavu nekog aktera ili ne znam koga), da je Schumacher doista imao No1 ugovor, a njegovi timski kolege No2 ugovor?
Dakle, nešto što bi mogli uzeti kao nepobitan argument?
Barichello čak tvrdi da u ugovoru nikad nije pisalo da je on No.2 vozač.
Međutim, u ugovoru je stajalo milion stvari koje su se poslije otkrivale.
Ovaj članak još svašta nešto otkriva, ako nekoga interesuje.“Jean Todt talked to me, one to one. It didn’t take very long to do the deal. I said to Jean, ‘If you’re going to give me a contract that says I always have to stay behind Michael, I’ll say, thank you very much, but I’m happy where I am.’ Jean said, ‘No, no, no, we don’t want anything like that.’ And the contract I signed had nothing like that in it. So at the first races in 2000, when I saw that the T-car was just set up for Michael, I said, ‘Why is the T-car not alternating between the two of us?’ And they said, ‘Because it is in Michael’s contract that the T-car is always his.’ There was nothing in my contract about that. Then I began to discover that there were a lot of things in Michael’s contract that were not mentioned in mine.”
https://www.motorsportmagazine.com/arch ... arrichello
Ovu situaciju dosta drugih vozača nema ili nije imalo. Jednostavno su morali preteći svog kolegu.Clark je napisao/la: 04.08.2020., 14:26 If I’m in front and by chance Schumacher is behind and is coming faster and he has a chance to win the race, I don’t need any instructions to let him by...
U Ferrariju je bilo okrenuto prema MS. S pravom naravno, ali to onda mijenja neke slike koje su godinama stvarane.