Ma cijelu. Zadnje tri znamo omjerFrantic je napisao/la: 02.08.2020., 17:12 Hoćemol' na peaku karijere, kroz čitavu karijeru ili samo u one 3 zajedničke sezone NR i MS?![]()

80/20 do 90/10 za MSa (čak i kad uključimo u prosjek cijele karijere i te 3 zajedničke sezone)
Ako ću mu davati nešto za one 3 sezone, za 2010. mu mogu dati max. 10%, za 2011. i 2012. mu ne mogu dati ništa, s obzirom na količinu kvarova kod MS, kao i zbog toga da su bili "egal", a možda je MS bio i bolji u čistim vikendima, kada nijedan od njih dvojice nije imao problema.Har Kl je napisao/la: 02.08.2020., 17:26 Mogao si bar dati 70/30.
10% po sezoni, ne bi ti niko zamjerio![]()
MS sigurno ne trebaju. On nikad ne bi ni izjavio tako nešto.Frantic je napisao/la: 02.08.2020., 17:51 MSu ne trebaju te gluposti poput fan boosta.
To je za ove novokomponovane, tweet i instagram, generacije.
Te argumente trazi na pro Ferrari temamasf16-h je napisao/la: 02.08.2020., 20:51 Pitanjce...Znam da je Hamilton zadnjih godina imao hrpu sreće u pojedinim utrkama, rekao bih više od ijednog vozača. Nije stvar o tome da osporavam njegov talent, nego jednostavno je činjenica da mu se puno puta "poklopilo"
Frend mi ne vjeruje, njegov je navijač i ne prati F1 toliko ažurno. Jel mi može netko dati par primjera kad je Hamilton imao sreće u utrci da mu argumentiram?
Na primjer, danas je imao sreće što mu unatoč probušenoj gumi RB nije uzeo pobjedu, prošle godine u Njemačkoj je uzeo dva boda zbog diskvalifikacije Alfe (iako je htio odustati), 2018. je "ni kriv ni dužan" pobjedio u Bakuu itd...
![]()
Onako na prvu, Singapure 2017. Njemačka 2018. i Kanada 2019.sf16-h je napisao/la: 02.08.2020., 20:51 Pitanjce...Znam da je Hamilton zadnjih godina imao hrpu sreće u pojedinim utrkama, rekao bih više od ijednog vozača. Nije stvar o tome da osporavam njegov talent, nego jednostavno je činjenica da mu se puno puta "poklopilo"
Frend mi ne vjeruje, njegov je navijač i ne prati F1 toliko ažurno. Jel mi može netko dati par primjera kad je Hamilton imao sreće u utrci da mu argumentiram?
Na primjer, danas je imao sreće što mu unatoč probušenoj gumi RB nije uzeo pobjedu, prošle godine u Njemačkoj je uzeo dva boda zbog diskvalifikacije Alfe (iako je htio odustati), 2018. je "ni kriv ni dužan" pobjedio u Bakuu itd...
![]()
2007 je jako luda sezona, zao mi je sto to nisi dozivio uzivo. Fakticki od prvog zavoja prve trke se vidjelo da nije dosao peći zanat uz Alonsa. Iskren da ti budem ja sam navijao za Alonsa u toj konstelaciji odnosa. Iako mi je nanio puno boli 2005, te iste godine se u decembru znalo da ide u Meklaren (tu je sad zvrcka oko menadzera zbog cega je to tako, ali da ne sirimo temu, ako te zanima napisat cu sta se tu desavalo) tako da sam nekako imao vremena da za njega pocnem navijati jer sam znao da dolazi u Meklaren. Mada sam vise volio Kimija u McLarenu.... Za Hamiltona sam samo cuo po imenu, pojma nisam imao ko je i sta je.LH44 je napisao/la: 02.08.2020., 22:24
Ma meni kad spomeneš Lewis Hamilton, padne mi na pamet on sa žutom kacigom u MP4-27, a ne ovi silni Mercedesi koje je vozio i ispisao historiju. Meni također 2012 izaziva neugodan osjećaj, te sezone je McLaren sa Lewisom imao nenormalan broj baksuzluka, em kvarovi, sudari, kvarni pištolji, katastrofalne strategije, brojao sam jednom na forumu, bilo je tu vjerovatno 100+ izgubljenih bodova + ono što bi ostali izgubili da je Lewis završio trke. 2007 sam gledao snimke utrka i stvarno šteta ispade na kraju, malo on kriv, malo ekipa, malo McLarenova najveća boljka poslije pištolja - mjenjač.
2016. već je i on malo sam zajebo u dosta utrka, mada ni kvarovi ga nisu mazili toliko. Svejedno uz Maleziju i onaj niz na kraju je mogao glat uzeti.
Stvar s Lewisom je po meni da kad ima sreće, baš ispadne srećković da ga nema većeg, ali kad ga usere, onda je i šefa i stanicu![]()
_bataziv_0809 je napisao/la:Mada i Maxa volim, pa mi je to dilema kao sta vise volim kod zena sise (Max) ili dupe (Ricci)...i skontam da ipak kombinaciju dobrog dupeta i malih sisa itekako mogu podnijeti, a da mi se gade zenske sa velikim sisama a nazad ravne ko daske....dakle Ricci![]()
![]()
Video:Lap 50
Turn 6
LH: "How much track can I use?"
PB: "Okay Lewis, so other car has a puncture. So just look after your tyres the best you can."
PB: "And STRAT mode 11."
Turn 8
PB: "So please don't go for fastest lap, we just need to get the car home - tyre integrity is [inaudible]."
LH: "Understood."
Turn 15
PB: "So front left failure, front left failure for Valtteri."
Turn 16
PB: "So there may be debris from that tyre around the circuit."
Lap 51
Turn 1
PB: "So, Max is the car behind - 15 seconds."
Turn 9
PB: "So Verstappen has just stopped to take another tyre. So he will go for fastest lap, but we will not bother trying."
Lap 52
Turn 1
PB: "So one more lap Lewis, bring it home."
Turn 6
LH: "Uhmmm, I think something happened to my left tyre also.."
Turn 7
PB: "Okay, copy. Same again."
Turn 8
PB: "So Verstappen 30 seconds behind."
Turn 9
PB: "So gap to Verstappen... We can go DIFF-MID 12 - and Verstappen 25 seconds.
PB: "This is the last lap, we have 20 seconds to Verstappen."
Turn 13
PB: "17 seconds, now 16 seconds.."
Turn 15
PB: "And you can use whatever STRAT you want, so STRAT 5.
PB: "And 10 seconds to Verstappen.."
Turn 16
PB: "And 9 seconds to Verstappen.."
Turn 18
PB: "And 7 seconds to Verstappen.."
Checkered Flag
LH: "Is that the last lap?!"
PB: "That's it mate! You've done it, you've done it!"
PB: "Well, that's it mate!"
LH: "There was no flag?!"
PB: "You've done it though mate, just stop - just pull the car over, we'll come and get you."
PB: "So stop, stop, stop."
LH: "You sure? I think I can drive it with the wheel off.."
PB: "No, it's dangerous so just stop it there and we'll come and get you."
PB: "We just need to preserve the car, preserve our bits.."
LH: "Shit that was close.. The car honestly is fine, it's not rubbing down."
PB: "We can go HPP 7, position 1. 7 position 1.."
PB: "And if we can get HPP 3, position 14. 3, position 14."
LH: "Woah, that was close guys.."
PB: "Yeah I was about to say the same, close call - too close for comfort. But yeah, awesome work mate."
LH: The tyre.. The tyre was feeling fine and then I must have hit something on the track.."
PB: "And if you can go HPP 7, position 1.."
Nije to sreća. To je maestralna vožnja velikog šampiona, vožnja koja će se pamtiti narednih 30 godina minimalno.CrashOverride je napisao/la:A nije neki balavac da se uzbudiA nije ni neki high stake obzirom na situaciju..
kako je to mirno i bez greske uspio dovest do cilja
Sto se ovoga sa srecom/nesrecom tice, da je njemu jedinom otisla guma i da je nekako uspio doci do cilja, bila bi to nesreca koja ga je kostala nista..
Ovako je jednom autu guma otisla, ispo je iz bodova..
Drugi i treci auto je bio DNF nakon problema sa gumama dok njegov auto nije ni lego na asfalt niti se dogodilo u jednom trenutku kao u ova 3 slucaja, tako da bez problema mogu rec da je imo srece..