Očekivao sam Bernardovu pobjedu.
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... BTwah.html
Strollova ima više plastike u faciFrantic je napisao/la:Maxova mama, koliko znam, nije "blonde with big bubbies".
Dobro, sve se da napraviti.![]()
Ja ću bubnut Strollova ili Latifijeva.
S prvom rečenicom se u potpunosti slažem. DRS je po mom mišljenju najveće zlo ikad uvedeno u F1. Eliminacijske kvalifikacije iz 2016. su mila majka naspram DRS-u prema F1 pravilima i nevjerojatno mi je kako je imbecilnost tog sustava u F1 zajednici potpuno zanemarena i na neki način zapravo prihvaćena.Alen13ASC je napisao/la: 06.06.2020., 13:37 To pravilo je možda najgore ikada u F1 historiji, i dalje to tvrdim i ne menjam mišljenje već 9 godina.
...
Dakle ako već F1 želi od DRSa praviti show, zašto ne upotrebi to na drukčiji normalniji način.
Da upravo tako, malo da se vozači istaknu na više polja. A ovako deluje sve sterilno i bezukusno.Testarossa je napisao/la: 06.06.2020., 23:42 Najvise bih volio da ga ukinu ali kada je vec tu mislim da bi bolje bilo da puste vozače da ga koriste kad hoće. Sjećam se VN Velike Britanije iz 2018 kada je bilo dozvoljeno korištenje drs kroz čini mi se zavoj 2. Tada je samo Vettel koristio drs kroz taj zavoj kada je napadao Bottasa.