Rasprave, ideje, pitanja, odgovori, činjenice, gluposti, pljuvanje po Berniju, novosti vrijedne rasprave, svađe...ma sve, sve strpajte u jednu temu.

Evo ja ću započeti.
Sinulo mi je da je bodovni sistem u F1 u potpunosti smiješan. Ok, kada su na gridu bila 24 vozača, i kada je bio dosta izjednačeniji (barem 'u sredini'), ali sada kada imamo 20 vozača u bolidima koji su jako nepouzdani, čini mi se kao prava glupost. 10 od 20 vozača dobiva bodove, to je pola grida!
Uzmimo u obzir i to da na svakoj utrci barem dva vozača odustanu iz različitih razloga, nekada i više od dva, ali uzeti ću 18 vozača na cilju, što znači da više od pola onih koji završe utrku dobiva bodove. Po meni je to potpuna glupost.
Ako na to dodamo činjenicu da između momčadi postoji ogromna razlika (Mercedes - 0,5s - Ferrari - 0,5s - Williams - 0,5s Red Bull - 5s ostali), bodove su počeli osvajati oni koji su zaostali za cijeli krug i više...

Postaje smiješno, i radije bih da prestanu pričati prazne priče o velikim promjenama u 2017. i bolje da urade nešto korisno za sebe i zajednicu i promjene sustav bodovanja.
10-8-6-5-4-3-2-1 molim