Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Giovinazzi u Ferrariju bi znacilo da su dobili odbijenicu od svih koji su bili u igri..
Fino Alla Fine

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
senna66 je napisao/la: 12.05.2020., 15:59 U slučaju da nekim čudom bolid Ferrarija bude konkurentan ove godine, zamislite samo da Seb uzme naslov i izvede "Rosberga".
Ovaj aspekt priče nisam baš nešto sretao, tj. nisam vidio puno komentara. Vettel je vozio bolid i zna kako će izgledati Ferrarijeva forma za ovu i iduću godinu. Mislim da njegovo opraštanje možda nešto govori i o tome je li bolid pobjednički ili ne...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
avetma je napisao/la: 12.05.2020., 16:03
senna66 je napisao/la: 12.05.2020., 15:59 U slučaju da nekim čudom bolid Ferrarija bude konkurentan ove godine, zamislite samo da Seb uzme naslov i izvede "Rosberga".
Ovaj aspekt priče nisam baš nešto sretao, tj. nisam vidio puno komentara. Vettel je vozio bolid i zna kako će izgledati Ferrarijeva forma za ovu i iduću godinu. Mislim da njegovo opraštanje možda nešto govori i o tome je li bolid pobjednički ili ne...
Apsolutno.

Bolid će biti više manje isti ove i sljedeće godine (čitaj: nekonkuretan za naslov) i očito da nije vidio neku logiku ostajanja u ekipi koja mu nudi samo jednogodišnji ugovor + nekonkuretan bolid.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Hamsta-Vettel
Leclerc-Alonso
Verstappen-Ricciardo
:rofl: :rofl: :rofl: Koji bi to cirkus bio, kad je već shebana sezona, nek ju dokraja odšarafe...

Naravno nemojte ozbiljno shvaćati ovaj post :zubo:
Sisu (fin.)

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Mislim da se ovaj razlaz dogodio prvenstveno radi taštine oko novaca, i s Ferrarijeve i s Vettelove strane.
slika

Brumica
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Dogodio se zbog svega drugoga, samo ne zbog novaca. Ugovor je sigurno bio manje izdašan nego prošli, ali Seb nije lik kojem to igra glavnu ulogu.
They see me strollin', they hatin' :cool:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Takoder sam uvjeren da ovdje novac nema apsolutno nikakvu ulogu.
Jedino u slucaju da su mu ponudili manje nego sta palacaju Charlesa ,sta je nemoguce.
slikaslika slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Seb je rekao da novac uopće nije bio problem i nemamo mu razloga ne vjerovati u to. Zaradio je on dovoljno da bi oko toga puknulo, a lik nije neki sada materijalista ili slično. Covid je sigurno bio argument za manju plaću i tu nije bilo problema (vjerojatno oko 15 milja)

Dužina ugovora i uvjeti u ugovoru kao i samo povjerenje i politikanstvo ekipe (Leclerc/Todt mašinerija) je vjerojatno presudilo, a bolid ne izgleda kao da će biti konkurent za naslov.
slika slika

F12000
Formula 1
Formula 1
Predugo su trajali pregovori, to mi baca sumnju na sporenje oko financijskog aranžmana.
slika

Brumica
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Isprike ako je netko već stavio, ovo mi nekako ima najviše smisla. https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1260155167045038085
They see me strollin', they hatin' :cool:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Jel moguće vidjeti Vettela u Mercedesu? Ako je istina da je Ricciardo potpisao za McLaren, čisto sumnjam da će Vettel u Renault. A i ne vjerujem da će se umiroviti. A što se tiče razloga odlaska sasvim je očigledno da ga je Ferrari odavno prestao cijeniti.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 12.05.2020., 17:06 Predugo su trajali pregovori, to mi baca sumnju na sporenje oko financijskog aranžmana.
Takodjer mislim da problem nije financijske prirode..
Fino Alla Fine

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Mr.Spaceguy je napisao/la: 12.05.2020., 17:07 Jel moguće vidjeti Vettela u Mercedesu? Ako je istina da je Ricciardo potpisao za McLaren, čisto sumnjam da će Vettel u Renault. A i ne vjerujem da će se umiroviti. A što se tiče razloga odlaska sasvim je očigledno da ga je Ferrari odavno prestao cijeniti.
S obzirom da Wolff nije isključio takvu situacija i s obzirom da je Bottas na 1+1 ugovorima...naravno da je mogućnost.
Renault nekako...mislim koji će kurac Vettelu ovakav Renault? Ostao bi i bez ono malo kose.
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Mr.Spaceguy je napisao/la: 12.05.2020., 17:07 Jel moguće vidjeti Vettela u Mercedesu? Ako je istina da je Ricciardo potpisao za McLaren, čisto sumnjam da će Vettel u Renault. A i ne vjerujem da će se umiroviti. A što se tiče razloga odlaska sasvim je očigledno da ga je Ferrari odavno prestao cijeniti.
Osobno bi volio tu pricu pogledat..
Fino Alla Fine

F12000
Formula 1
Formula 1
Brumica je napisao/la: 12.05.2020., 17:06 Isprike ako je netko već stavio, ovo mi nekako ima najviše smisla. https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1260155167045038085
Ovo je "novac" iskazan na fin način. No, neka svatko vjeruje u što hoće :chill:
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Da je novac onda bi iscijedio još barem jednu sezonu, koliko su mu i nudili. Ovdje je Seb jednostavno izgubio bitku protiv stožera Leclerc/Todt. I neka je, sto dalje od Ferrarija bolje za njega. Osim Renaulta, samo ne Renault :mrgreen:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 12.05.2020., 17:12 Da je novac onda bi iscijedio još barem jednu sezonu, koliko su mu i nudili. Ovdje je Seb jednostavno izgubio bitku protiv stožera Leclerc/Todt. I neka je, sto dalje od Ferrarija bolje za njega. Osim Renaulta, samo ne Renault :mrgreen:
Uvjeren sam da je do ovoga..
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
avetma je napisao/la: 12.05.2020., 17:12 Da je novac onda bi iscijedio još barem jednu sezonu, koliko su mu i nudili. Ovdje je Seb jednostavno izgubio bitku protiv stožera Leclerc/Todt. I neka je, sto dalje od Ferrarija bolje za njega. Osim Renaulta, samo ne Renault :mrgreen:
Ostaje mu Renault ili Mercedes.
Sad je @Ferrari javio da je izgleda Ricciardo potpisao za McLaren.
Ovo je bila žešća igranka.
Upućeni su dobro znali šta će se desiti, dok se Vettelu prodavala prazna priča.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
avetma je napisao/la: 12.05.2020., 15:52 .....
Navodno su i Hakkinen i Alesi u igri. :mrgreen:
......
Ja čuo i Frentzen :prcnjau:
CrashOverride je napisao/la: 12.05.2020., 16:01 Giovinazzi u Ferrariju bi znacilo da su dobili odbijenicu od svih koji su bili u igri..
Pa u tom slučaju, ja bi radije, lupam, ....., pozvao penzionisanog Hulka
Po tom scenariju Sainz definitivno prelazi u Ferrari
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 12.05.2020., 17:21 Pa u tom slučaju, ja bi radije, lupam, ....., pozvao penzionisanog Hulka
Svi su bolji od Gia.. Za klasu..
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡