Kako se uopce Kubica moze spominjat u ikakvom kontekstu za neko vozacko mjesto
Gio u Ferrariju
Isto ka i Kimi..
Pascal
Od vec u tekstu prozvakanih Sainza i Riccija, jedino bi bio zadovoljan Hulkom .... Ili Lewisom
Zadnja izmjena: CrashOverrideVerified, dana/u 12.05.2020., 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
Wehrlein94 je napisao/la: 12.05.2020., 12:43
McLaren i osvajanje utrka i prvenstava ? Pa to ti je u temi "Povijest F1"
A zasto nebi bila buducnost ?
Nije to više onaj McLaren i neće više nikad ni biti . Toliko sporo napreduju,strašno. 4 godine im je vozio možda najbolji vozač na gridu i nisu uspjeli napraviti bolid za bodove konstantno a kamoli nešto više.
Wehrlein94 je napisao/la: 12.05.2020., 12:43
McLaren i osvajanje utrka i prvenstava ? Pa to ti je u temi "Povijest F1"
A zasto nebi bila buducnost ?
Nije to više onaj McLaren i neće više nikad ni biti . Toliko sporo napreduju,strašno. 4 godine im je vozio možda najbolji vozač na gridu i nisu uspjeli napraviti bolid za bodove konstantno a kamoli nešto više.
Nijedna ekipa nije danas sta je bila prije 10 godina ,a kamoli vise. Niti ce ikada biti ista. U svakoj ekipi se na sezonskoj bazi mjenjaju ljudi , struktura itd itd.
Neznam kako netko moze izjaviti da McLaren nikada nece uzeti prvenstvo , u najmanju ruku smjesno i neozbiljno.
Tko garantira da kroz 10 godina nece Williams biti konstruktorski prvak ?
Uzevsi sadasnju situaciju u obzir , onaj tko kaze da kroz 5 godina McLaren nema sanse za naslov neznam. Nemam sta s takvima raspravljat.
@Wehrlein94 ideš previše u off, imaš McLaren temu pa se tamo čudi s McLarenovim nadama za naslov. Ovde diskutiramo o Vettelovoj zameni i posledicama koje vuče domino efekt na ostale momčadi.
Još nitko nije naveo Pereza kao moguću opciju čak ni iz zajebancije?
Evo ja ću onda.
Checo u Ferrariju:
Pros: od svih mogućih pretedenata za mjesto u Ferrariju, Perez bi osvojio najveći broj bodova.
Sainz se profilirao kao u kandidata broj 1. i to izgleda kao ona klasična dobar si koliko si dobro odvozio zadnju utrku. Pereza i dalje držim boljim.
Ricciardo je vjerojatno al pari s Perezom ali dosta skuplji.
Cons: Perez ne može biti drugi vozač, tip je operiran od kolegijalstva i ne bi na stazi mater pustio ispred sebe. Timski igrač 2/10.
I iz tog razloga neće bit Ferrarijev vozač. Ali da ipak malo pojede svoj ego i bude No.2 Ferrari ima potencijala za konstruktorski naslov. Ma zapravo
Perez bi se borio za vozački naslov koji Leclerc koji bakrači...
Ibarac00 je napisao/la: 12.05.2020., 14:52
Još nitko nije naveo Pereza kao moguću opciju čak ni iz zajebancije?
Evo ja ću onda.
Checo u Ferrariju:
Pros: od svih mogućih pretedenata za mjesto u Ferrariju, Perez bi osvojio najveći broj bodova.
Sainz se profilirao kao u kandidata broj 1. i to izgleda kao ona klasična dobar si koliko si dobro odvozio zadnju utrku. Pereza i dalje držim boljim.
Ricciardo je vjerojatno al pari s Perezom ali dosta skuplji.
Cons: Perez ne može biti drugi vozač, tip je operiran od kolegijalstva i ne bi na stazi mater pustio ispred sebe. Timski igrač 2/10.
I iz tog razloga neće bit Ferrarijev vozač. Ali da ipak malo pojede svoj ego i bude No.2 Ferrari ima potencijala za konstruktorski naslov. Ma zapravo
Perez bi se borio za vozački naslov koji Leclerc koji bakrači...
Pa bio je u Ferrarijevoj akademiji. Vozio sa Hulkom dosta godina i uzeo par postolja.
Mene čudi da niko ne pominje Kvyata koji je već bio u Marranellu, i on je opcija s obzirom da je u Red Bullu otpisan, a vraćen je jer nemaju ništa bolje, mada teško je naći bolje od Kvyata na F1 gridu, kamoli van F1.
Toto Wolff: "Seb is a great driver, a great personality and an enrichment for every F1 team. With a view to the future, we are first and foremost committed to loyalty to our current Mercedes drivers, but of course we cannot ignore this development."
@vetma zamisli prometa na pulsu sa Hamilton/Vettel postavom u Mercedesu...
LH44 je napisao/la: 12.05.2020., 15:04
Mene čudi da niko ne pominje Kvyata koji je već bio u Marranellu, i on je opcija s obzirom da je u Red Bullu otpisan, a vraćen je jer nemaju ništa bolje, mada teško je naći bolje od Kvyata na F1 gridu, kamoli van F1.
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Foruma E ima hrpu boljih od Kvyata.. Wehrlein, Vergne , Guenther ...
Ne znam, meni više Sajnc djeluje kao idealna zamena nego Kvjat. Ne mogu objasniti, Sila mi daje signale. To bi ostavilo Alpha Tauri s ogromnim deficitom, skoro pa totalna katastrofa. A sada da AT traži nekog od Ferrarijevih vozača za kompezaciju je jako teško. Koga bi AT dobio? Kubicu? I ovako je RB škola raspuštena i AT bi bio u velikom problemu bez Kvjata. Možda bi Hartleya vratili ali to je toliko nemoguće zamisliti. Ili Pascala...
Po meni Giovinazzi u Ferrariju ne bi trebao dolaziti u obzir, kao što je netko gore rekao, u situaciji kad se trebaju boriti za poziciju u konstruktorskom prvenstvu, a protiv Red Bulla i Mercedesa koliko god dobri bili će vjerojatno uvijek morati, oni bi napravili možda i veću grešku od Red Bulla s Gasly-em.
Po meni, mjesto u Ferrariju treba da ovisi o Vettelovom potezu, ako ide u Ferrari, nek dovedu Sainza, a ako ide u mirovinu tu je Ricciardo, u ovoj drugoj situaciji ne bih nikako volio da diraju Sainza u McLarenu, jer u takvoj situaciji puno više bi dobili s Ricciardom.
U razmjeni Hamilton-Vettelu je Hamilton u velikom gubitku i ne vidim kako bi pristao na to ako Mercedes ostaje u F1, em napušta bolju ekipu, em ide dosta boljem momčadskom kolegi koji je u Ferrariju na duže staze.
Još jedna solucija ima, a to je povratak Alonsa, za što će se Liberty Media vjerujem ako ikako mogne zalagat, ali sumnjam da Ferrari to želi, pogotovo jer im Vettel odlazi de facto kao drugi vozač, tj. prvog vozača imaju.
Za sport bi bilo najbolje Ham - Vettel u Mercedesu. Bottas u Ferrari.
Mislim da si Mercedes jedini može dozvoliti malo iskri u timu.
U slučaju da nekim čudom bolid Ferrarija bude konkurentan ove godine, zamislite samo da Seb uzme naslov i izvede "Rosberga". All in, zna da ionako odlazi, nepoštivanje odluka momčadi, dar mar....pa jebote mislim da bi ova korona bila brzo zaboravljena.