Scuderia Ferrari
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Giovinazzi u Ferrariju bi znacilo da su dobili odbijenicu od svih koji su bili u igri..
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Ovaj aspekt priče nisam baš nešto sretao, tj. nisam vidio puno komentara. Vettel je vozio bolid i zna kako će izgledati Ferrarijeva forma za ovu i iduću godinu. Mislim da njegovo opraštanje možda nešto govori i o tome je li bolid pobjednički ili ne...senna66 je napisao/la: 12.05.2020., 15:59 U slučaju da nekim čudom bolid Ferrarija bude konkurentan ove godine, zamislite samo da Seb uzme naslov i izvede "Rosberga".
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Apsolutno.avetma je napisao/la: 12.05.2020., 16:03Ovaj aspekt priče nisam baš nešto sretao, tj. nisam vidio puno komentara. Vettel je vozio bolid i zna kako će izgledati Ferrarijeva forma za ovu i iduću godinu. Mislim da njegovo opraštanje možda nešto govori i o tome je li bolid pobjednički ili ne...senna66 je napisao/la: 12.05.2020., 15:59 U slučaju da nekim čudom bolid Ferrarija bude konkurentan ove godine, zamislite samo da Seb uzme naslov i izvede "Rosberga".
Bolid će biti više manje isti ove i sljedeće godine (čitaj: nekonkuretan za naslov) i očito da nije vidio neku logiku ostajanja u ekipi koja mu nudi samo jednogodišnji ugovor + nekonkuretan bolid.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Hamsta-Vettel
Leclerc-Alonso
Verstappen-Ricciardo
Koji bi to cirkus bio, kad je već shebana sezona, nek ju dokraja odšarafe...
Naravno nemojte ozbiljno shvaćati ovaj post
Leclerc-Alonso
Verstappen-Ricciardo

Naravno nemojte ozbiljno shvaćati ovaj post

Sisu (fin.)
- Ferrari
- Formula 1
Seb je rekao da novac uopće nije bio problem i nemamo mu razloga ne vjerovati u to. Zaradio je on dovoljno da bi oko toga puknulo, a lik nije neki sada materijalista ili slično. Covid je sigurno bio argument za manju plaću i tu nije bilo problema (vjerojatno oko 15 milja)
Dužina ugovora i uvjeti u ugovoru kao i samo povjerenje i politikanstvo ekipe (Leclerc/Todt mašinerija) je vjerojatno presudilo, a bolid ne izgleda kao da će biti konkurent za naslov.
Dužina ugovora i uvjeti u ugovoru kao i samo povjerenje i politikanstvo ekipe (Leclerc/Todt mašinerija) je vjerojatno presudilo, a bolid ne izgleda kao da će biti konkurent za naslov.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Jel moguće vidjeti Vettela u Mercedesu? Ako je istina da je Ricciardo potpisao za McLaren, čisto sumnjam da će Vettel u Renault. A i ne vjerujem da će se umiroviti. A što se tiče razloga odlaska sasvim je očigledno da ga je Ferrari odavno prestao cijeniti.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Takodjer mislim da problem nije financijske prirode..F12000 je napisao/la: 12.05.2020., 17:06 Predugo su trajali pregovori, to mi baca sumnju na sporenje oko financijskog aranžmana.
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
S obzirom da Wolff nije isključio takvu situacija i s obzirom da je Bottas na 1+1 ugovorima...naravno da je mogućnost.Mr.Spaceguy je napisao/la: 12.05.2020., 17:07 Jel moguće vidjeti Vettela u Mercedesu? Ako je istina da je Ricciardo potpisao za McLaren, čisto sumnjam da će Vettel u Renault. A i ne vjerujem da će se umiroviti. A što se tiče razloga odlaska sasvim je očigledno da ga je Ferrari odavno prestao cijeniti.
Renault nekako...mislim koji će kurac Vettelu ovakav Renault? Ostao bi i bez ono malo kose.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Osobno bi volio tu pricu pogledat..Mr.Spaceguy je napisao/la: 12.05.2020., 17:07 Jel moguće vidjeti Vettela u Mercedesu? Ako je istina da je Ricciardo potpisao za McLaren, čisto sumnjam da će Vettel u Renault. A i ne vjerujem da će se umiroviti. A što se tiče razloga odlaska sasvim je očigledno da ga je Ferrari odavno prestao cijeniti.
Fino Alla Fine
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Ovo je "novac" iskazan na fin način. No, neka svatko vjeruje u što hoćeBrumica je napisao/la: 12.05.2020., 17:06 Isprike ako je netko već stavio, ovo mi nekako ima najviše smisla. https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1260155167045038085

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Da je novac onda bi iscijedio još barem jednu sezonu, koliko su mu i nudili. Ovdje je Seb jednostavno izgubio bitku protiv stožera Leclerc/Todt. I neka je, sto dalje od Ferrarija bolje za njega. Osim Renaulta, samo ne Renault 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Uvjeren sam da je do ovoga..avetma je napisao/la: 12.05.2020., 17:12 Da je novac onda bi iscijedio još barem jednu sezonu, koliko su mu i nudili. Ovdje je Seb jednostavno izgubio bitku protiv stožera Leclerc/Todt. I neka je, sto dalje od Ferrarija bolje za njega. Osim Renaulta, samo ne Renault![]()
Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ostaje mu Renault ili Mercedes.avetma je napisao/la: 12.05.2020., 17:12 Da je novac onda bi iscijedio još barem jednu sezonu, koliko su mu i nudili. Ovdje je Seb jednostavno izgubio bitku protiv stožera Leclerc/Todt. I neka je, sto dalje od Ferrarija bolje za njega. Osim Renaulta, samo ne Renault![]()
Sad je @Ferrari javio da je izgleda Ricciardo potpisao za McLaren.
Ovo je bila žešća igranka.
Upućeni su dobro znali šta će se desiti, dok se Vettelu prodavala prazna priča.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ja čuo i Frentzen

Pa u tom slučaju, ja bi radije, lupam, ....., pozvao penzionisanog HulkaCrashOverride je napisao/la: 12.05.2020., 16:01 Giovinazzi u Ferrariju bi znacilo da su dobili odbijenicu od svih koji su bili u igri..
Po tom scenariju Sainz definitivno prelazi u FerrariMr.Spaceguy je napisao/la: 12.05.2020., 17:07 Jel moguće vidjeti Vettela u Mercedesu? Ako je istina da je Ricciardo potpisao za McLaren, čisto sumnjam da će Vettel u Renault. A i ne vjerujem da će se umiroviti. A što se tiče razloga odlaska sasvim je očigledno da ga je Ferrari odavno prestao cijeniti.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Svi su bolji od Gia.. Za klasu..Frantic je napisao/la: 12.05.2020., 17:21 Pa u tom slučaju, ja bi radije, lupam, ....., pozvao penzionisanog Hulka
Fino Alla Fine