How yes noavetma je napisao/la: 06.05.2020., 08:42 Zamisli da Hamilton ode iz F1 napravi svoju trkacu seriju, vjerojatno bi većina publike prestala gledati F1 i prebacila se na njegovu seriju. Vjerojatno je to Bernie mislio![]()

How yes noavetma je napisao/la: 06.05.2020., 08:42 Zamisli da Hamilton ode iz F1 napravi svoju trkacu seriju, vjerojatno bi većina publike prestala gledati F1 i prebacila se na njegovu seriju. Vjerojatno je to Bernie mislio![]()
Čak mislim da bi puno ljudi prešlo na tu Lewis Hamilton #44 Racing seriju , radije nego da gledaju F1Vettel-Ferrari je napisao/la: 06.05.2020., 09:43How yes noavetma je napisao/la: 06.05.2020., 08:42 Zamisli da Hamilton ode iz F1 napravi svoju trkacu seriju, vjerojatno bi većina publike prestala gledati F1 i prebacila se na njegovu seriju. Vjerojatno je to Bernie mislio![]()
![]()
E to svakako da,ali i sa najboljim vozačem,naravno
Naravno! Zahvalan sam Bogu i Djevici Mariji sto imam prilike gledati najboljeg vozaca kojeg je F1 imala.
the best driver, the best fans, the best series, kategorija bi se zvala The Best FormulaIceman je napisao/la: 07.05.2020., 00:17Naravno! Zahvalan sam Bogu i Djevici Mariji sto imam prilike gledati najboljeg vozaca kojeg je F1 imala.
#Still I Rise
#Bless him
#Bless me
Sa ovim nazivom bi se skraćenica slagala sa posprdnim nazivom kategorije "Blessed Formula Forever"Gilles je napisao/la:BFF - Best Formula Forever
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Nije to danas rijetkost...Har Kl je napisao/la: 14.05.2020., 13:51 Mislim da je na ovo Bernie ciljao, kad je bubnuo da je LH veći od F1.
Hamilton ima puno veće prihode van F1 nego od F1.
https://www.thetimes.co.uk/article/rich ... -qjz3zk2c8
Dobio je ekspresni otprat od mene_bataziv_0809 je napisao/la: 12.06.2020., 14:59 Utusi frajer ovih dana instagram borbom protiv rasizma. Treba mu neko reci da nije bilo kolonijalizma ne bi ni on bio Englez.
Isto tako neki kažu za žrtvu silovanja, šta ima veze, ne bi drugačije qrca vidjela_bataziv_0809 je napisao/la: 12.06.2020., 14:59 Utusi frajer ovih dana instagram borbom protiv rasizma. Treba mu neko reci da nije bilo kolonijalizma ne bi ni on bio Englez.