Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Aaaa baš glupo od Masse, pokrivaš unutrašnju stranu i onda pred kočenje otvoriš vrata širom :bonk:
slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Ferrari je napisao/la: 18.03.2020., 13:15 Ovaj potez više govori o Massi kao ipak ne top vozaču nego o Hamiltonu.

Massa držao unutrašnju liniju i onda odjednom dao čitav prostor da ga ovaj prođe...naravno ovaj ga je još i izgurao u dva navrata kasnije.

Mislim ok je, ali ovdje bi više dao kredita Massi zbog njegove gluposti nego Hamiltonu jer njemu se skroz otvorilo.

Osim ako ćemo Massu smatrati top klasom u razini Alonsa, Vettela, Maxa, Leclerca i sličnih... što bi bila laž.

Nikad pa ni tad takvi vozači ne bi pustili ovaj potez. Ja bi se prije sudario i ispao iz utrke nego ovako pustio vodstvo.
Ovo vjerojatno ne misli ni njegov stari.. Ali da, ispa je recimo naivac pa i neznalac..
Fino Alla Fine

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Lijepo od njega, što pokazuje da je društveno odgovoran, bez obzira da li je u stvarnosti takav.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Frantic je napisao/la: 23.01.2020., 10:27 Da je otišao u Hondu imao bi u najmanju ruku isto titula.
Osvojio bi najvjerovatnije jednu s Brownom (ako bi mu Jenson bio timski kolega, ne bi to bilo baš lako) i sve ove sa Benzom.
Jedino što bi imao 5-10 pobjeda manje, nego što ih sad ima.
Sve ovo je pod pretpostavkom da bi bio isti razvoj situacije, dakle, Honda >> Brawn >> Mercedes.
Ja sam ubjedjen da bi on na krilima 2008, razbucao Jensona 2009. Ista stvar 2015 sa Rozbergom.

Vecina vozaca poslije osvojene titule bude jaca, sampouzdanija i izvlace vise....osim Kimija, njega je bas bolio kurac :zubo:

Ovako su postali timske kolege nakon sto je Button uzeo titulu i tu je odmah druga matematika u pitanju i na Buttonovu stranu. Ovo je naravno cisto hipoteticki govoreci, na osnovu analogije...

Ja sam navijao da Barikelo uzme tu 2009 smatrajuci to nekom epskom pravdom, ali pravde nema, osim u javnoj kuci :mrgreen:
slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 18.03.2020., 10:12 Naletih na ovaj video slučajno i naumpade mi kako se nedavno raspravljalo i preispitivala Lewisova sezona 2008. sreća, dobro uštimana ekipa i kako ne znamo kako se Lewis ponaša pod pritiskom.
Interesantno je još i to da je upravo Glockova nesreća bila inicijator svih ostalih dešavanja
Znam da su to sve gluposti, ali evo i mali podsjetnik kako je to Lewis radio u svojoj drugoj sezoni u F1.
Napad na Massu i onda odbrana ... EPIC :cool:

Nema videa, koja je trka u pitanju, ne mogu se ovako na prvu sjetiti po opisanim desavanjima?
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Hockenhein 2008. kolko se sjećam @bataziv
Sisu (fin.)

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
_bataziv_0809 je napisao/la: 26.03.2020., 08:34
Frantic je napisao/la: 23.01.2020., 10:27 Da je otišao u Hondu imao bi u najmanju ruku isto titula.
Osvojio bi najvjerovatnije jednu s Brownom (ako bi mu Jenson bio timski kolega, ne bi to bilo baš lako) i sve ove sa Benzom.
Jedino što bi imao 5-10 pobjeda manje, nego što ih sad ima.
Sve ovo je pod pretpostavkom da bi bio isti razvoj situacije, dakle, Honda >> Brawn >> Mercedes.
Ja sam ubjedjen da bi on na krilima 2008, razbucao Jensona 2009. Ista stvar 2015 sa Rozbergom.

Vecina vozaca poslije osvojene titule bude jaca, sampouzdanija i izvlace vise....osim Kimija, njega je bas bolio kurac :zubo:

Ovako su postali timske kolege nakon sto je Button uzeo titulu i tu je odmah druga matematika u pitanju i na Buttonovu stranu. Ovo je naravno cisto hipoteticki govoreci, na osnovu analogije...

Ja sam navijao da Barikelo uzme tu 2009 smatrajuci to nekom epskom pravdom, ali pravde nema, osim u javnoj kuci :mrgreen:
Čitaj raspravu od početka. ;)
Po scenariju oko kojeg je počela ova rasprava (a to je par postova prije ovog mog što si ga quotao), Lewis ne bi uzeo titulu 2008.
Iz prostog razloga što bi počeo voziti za Hondu 2007. (vjerovatno s Buttonom, a ne sa Rubensom).
A znamo svi kakva je Honda bila 2007. i 2008.
Opet, da je bio 2009. u Brawnu s Buttonom, dao bi mu, ako ništa drugo, barem 51/49 prednost u odnosu na Buttona. I vjerujem da bi dobio Jensona,. Naravno, ako sam sebi ne bi napravio kojekakve gluposti, kakvim je bio sklon do 2014.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 26.03.2020., 11:24
Čitaj raspravu od početka. ;)
Po scenariju oko kojeg je počela ova rasprava (a to je par postova prije ovog mog što si ga quotao), Lewis ne bi uzeo titulu 2008.
Iz prostog razloga što bi počeo voziti za Hondu 2007. (vjerovatno s Buttonom, a ne sa Rubensom).
A znamo svi kakva je Honda bila 2007. i 2008.
Opet, da je bio 2009. u Brawnu s Buttonom, dao bi mu, ako ništa drugo, barem 51/49 prednost u odnosu na Buttona. I vjerujem da bi dobio Jensona,. Naravno, ako sam sebi ne bi napravio kojekakve gluposti, kakvim je bio sklon do 2014.
A sto ti mene volis opomenut to je cudo :P Sala mala no hard feeling :pivo:

Citam naravno, ali mi je promaklo vjerovatno pod utiskom diskusije o Button/Hamilton odnosu na članku. Ovaj moj scenarij je jedino moguc da je Ham tokom 2008 potpisao za Hondu za narednu sezonu, sto je tad bilo realno kao sto je realno da ja danas potpisem ugovor sa Real Madridom :mrgreen:

Inace Button mi je drag vozac, ne smatram da je slucajni prvak bar u onom svakodnevnom znacenju te rijeci kako je upotrebljavamo. Solidan vozac koji je jedne sezone uspio iskoristiti sve svoje komparativne prednosti i to je to. Isto mislim i za Rozberg juniora, pa i za Dejmona Hila kojeg ipak cijenim vise od njih dvojice zbog zivotnog puta koji je prosao
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 26.03.2020., 11:37 .....
A sto ti mene volis opomenut to je cudo :P Sala mala no hard feeling :pivo:
.....
Ne samo tebe. :mrgreen:
Svakog.
Po zasluzi. :rofl:
None taken
slika
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
Ecclestone: Hamilton je veći od Formule 1.

Ecclestone tvrdi kako je Hamilton već sada najveći vozač u povijesti, ali i da je veći od samog sporta što dosad bivši šef F1 nije rekao ni za koga.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Nije do tebe kolega @_bataziv_0809 ... Opominje nas @Frantic kad i gdje stigne.. Sve pamti ili pise u neku teku sa strane..
Fino Alla Fine

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Wehrlein94 je napisao/la: 04.05.2020., 20:26 Ecclestone: Hamilton je veći od Formule 1.

Ecclestone tvrdi kako je Hamilton već sada najveći vozač u povijesti, ali i da je veći od samog sporta što dosad bivši šef F1 nije rekao ni za koga.
Šta bi to boldano trebalo značiti :misli:

Mislim da po popularnosti i imidžu kojeg ima neće nikad nadmašiti Schumachera, pa ni Sennu i Prosta. To ne mislim samo zbog njega, nego i općenito zbog utjecaja Formule 1 na širu publiku, koja je zadnjih godina budimo realni značajno slabija.

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
Vettel-Ferrari je napisao/la: 04.05.2020., 23:15
Wehrlein94 je napisao/la: 04.05.2020., 20:26 Ecclestone: Hamilton je veći od Formule 1.

Mislim da po popularnosti i imidžu kojeg ima neće nikad nadmašiti Schumachera, pa ni Sennu i Prosta. To ne mislim samo zbog njega, nego i općenito zbog utjecaja Formule 1 na širu publiku, koja je zadnjih godina budimo realni značajno slabija.
Ha ne znam,Lewis Hamilton je u misiji da napravi nešto nezabilježeno. 6 naslova za sada i 7 mu je već sad u rukama iako sezona nije ni krenula,a ima još 5 vrhunskih sezona u rukama .
A budući da ima dobar taming za preći u ekipu,mislim da ni ovaj puta neće pogriješiti i samo će uskočiti tamo gdje će nastaviti sa svojim "hammertimeom" .
Ne može mu nitko ništa. Iako ga ne volim,niti Max a pogotovo ne Leclerc ili gotovi već Vettel mu ne mogu apsolutno ništa.
Zato je Bernie u pravu,veći je LH44 od samoga sporta .
Bit će preko 100 pobjeda vrlo brzo,najviše pole positiona,najviše naslova.. za sva vremena će ostati ti rekordi.

LH44
Formula 1
Formula 1
Hajde nek nije samo Ferrari veći od F1

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
LH44 je napisao/la: 04.05.2020., 23:40 Hajde nek nije samo Ferrari veći od F1 slika

:rofl: :rofl:
Ferrari je do tog statusa dosao kao ekipa ( skup jako puno pojedinaca ) , ali kad jedan individualac to napravi to je epic :D
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 04.05.2020., 21:52 Nije do tebe kolega @_bataziv_0809 ... Opominje nas @Frantic kad i gdje stigne.. Sve pamti ili pise u neku teku sa strane..
Ko Broj 1 :chill: :mrgreen:

Što se tiče Hamde, imaš Ferrari, Mclaren, Williams je prilično izblijedio, zatim Schumachera, Prosta, Sennu, a još uvijek su u životu generacije kojima su "zakletve" Fangio i Lauda.

Što se tiče cifara, napisah jedne prilike, šta se može desiti kada bude 25 trka godišnje.
Ili 40, ako sprovedu ideju o dvije trke po vikendu.
Dugo se mislilo da će 7 titula i 91 pobjeda biti nedostižno.
Kao sto vidimo, nije.

Pa čak ni Boltovih 9,58 na 100m nije sigurno dovijeka.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ovo sigurno jer ima vise followera na socijalnim mrezama od samog sporta :mrgreen:
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 05.05.2020., 06:13
LH44 je napisao/la: 04.05.2020., 23:40 Hajde nek nije samo Ferrari veći od F1 slika

:rofl: :rofl:
Ferrari je do tog statusa dosao kao ekipa ( skup jako puno pojedinaca ) , ali kad jedan individualac to napravi to je epic :D
Najveće dostignuće pored svih pobjeda, pol pozicija i titula :mrgreen:
slikaslika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Vettel-Ferrari je napisao/la: 04.05.2020., 23:15

Zamisli da Hamilton ode iz F1 napravi svoju trkacu seriju, vjerojatno bi većina publike prestala gledati F1 i prebacila se na njegovu seriju. Vjerojatno je to Bernie mislio :mrgreen:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡