Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Postoji statistički najbolji, ostalo su uzaludne priče.
Schumi je koza svoje ere, Hamilton svoje, Fangio svoje itd itd...
Uspoređivati ih je nemoguće.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ferrari je napisao/la: 10.11.2019., 00:43
Dani je napisao/la: 09.11.2019., 20:23 Ma da. Ekipe čitaju od drugih. Da je tako onda vi svi kopirali mercedes ili red bull. Problem u tvojoj tvrdnji su različite šasije bolida. I reci mi molim te kako to recimo ferrari može čitati podatke mercedesa? To su tajni telemetrijski podaci. Sjećam se kako ste se uskokodakali kada je Hamilton objavio telemetrijske podatke u spa kada je vozio za mclaren. Rekli ste "tajni podaci". Kako onda mogu ferrarijevi tehničari čitati mercedesove podatke. Jel to mekih 100 mil dolara kazne? Ne znam možda sam u krivu. Pojasni mi molim te.
Pa naravno da čitaju od drugih? Što ti misliš?
Pa koliko puta si vidio u utrci da ekipe donose odluku na osnovu toga kako npr. Ricciardo ili Max napreduju u svom stintu na Hard gumi (ili bilo kojoj gumi) u Meksiku? To se stalno radi i uspoređuje i gleda se konstanta, brzina kroz zavoje, koliko modova ekipe koriste itd.
Nema veze što nisu iste šasije...onda je valjda Mercedes bio lud kada je primjetio to u Meksiku ili? Daj se sredi.
Sjećam se kako ste se uskokodakali kada je Hamilton objavio telemetrijske podatke u spa kada je vozio za mclaren. Rekli ste "tajni podaci".
Dobro...eto ako baš moraš i OVDJE ubaciti Hamiltona...znači nismo to samo "mi budale hejteri" ovdje govorili već Martin Whitmarsh glavom i bradom...kao i Button njegov timski kolega.
https://www.bbc.com/sport/formula1/19456707
https://www.bbc.com/sport/formula1/19474565

Ne znam...valjda su se oni uskokodakali bezveze. Rasisti.
Opovrgao je ovo nedavno Button u Beyond the grid :chill:
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Zanimljivo.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Svi tamo broje koliko Lewis ima pol pozicija, koliko mu podijuma i pobjeda fali do rekorda, dok ja jedino pratim hoće li ovaj rekord biti oboren slika

Grand Chelem

[ link do slike ]
slikaslika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ostavite barem nešto velikom Jimu Clarku
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Možda to i ostane Jimmyu.
A i da ne ostane, neuporedivo je.
8 komada iz 72 trke spram 6 komada iz 250 startova.
Plus, zašto Lewis nema nijednog prije 2014? :chill:
I zašto nema nijednog u toku 2016.? ;)
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Slažem se da je neuporedivo, ali svejedno, od svih rekorda, ja bi najviše volio da ovaj obori, jer je Grand Chelem naziv za perfektan vikend, a takvi se rijetko događaju :pivo:
slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
@Frantic
Ma ne bi imo ni 2017 da je osto Nico :zubo:
Razbuco bi on to ko Bale Maicona na tadasnjem White Hart Laneu 😎
Fino Alla Fine

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ja se iskreno nadam da će rekord Jim Clark ostat još dugo nedostignut :)

No, treba priznati da je od ove godine Grand Chelem stvarno teško osvojiti, obzirom da se vozači bore i za taj jedan bod od FL u utrci. To niko osim Mercedesa ove sezone nema šanse da bi uspio.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Zanimljivo je da Hamilton i Clarck imaju isti broj nezavršenih utrka, iako je Hamilton u karijeri dosad odvozio 250 utrka (250 startova), a Clark u svojoj samo 73 utrke (72 starta). Tako da te 23 nezavršene utrke u Hamiltonovom slučaju su 9,2% njegovih odvoženih utrka u karijeri, a u Clarkovom slučaju 29,8%.

Procenat pobjeda Hamiltona na broj odvoženih utrka je 33,6%, a Clarka 34,7%.
Ako se računaju samo utrke koje su završili, procenat pobjeda Hamiltona je 37%, a Clarka 51%.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Rossi was just 1.5s off Hamilton's lap in the same Mercedes car, while Hamilton finished 4s slower than Rossi on the bike - comparable to the Italian's car performance given his lap was longer.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Sarma je napisao/la: 13.12.2019., 21:25 Rossi was just 1.5s off Hamilton's lap in the same Mercedes car, while Hamilton finished 4s slower than Rossi on the bike - comparable to the Italian's car performance given his lap was longer.
Otkud ti to?
Nisam ni pratio informacije otkako sam pročitao da neće objaviti rezultate, jer snimaju dokumentarac o ovom događaju.

https://f1only.fr/lechange-rossi-hamilt ... umentaire/

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Har Kl je napisao/la: 13.12.2019., 22:10
Sarma je napisao/la: 13.12.2019., 21:25 Rossi was just 1.5s off Hamilton's lap in the same Mercedes car, while Hamilton finished 4s slower than Rossi on the bike - comparable to the Italian's car performance given his lap was longer.
Otkud ti to?
Nisam ni pratio informacije otkako sam pročitao da neće objaviti rezultate, jer snimaju dokumentarac o ovom događaju.

https://f1only.fr/lechange-rossi-hamilt ... umentaire/
Pročitao ovdje:

https://www.skysports.com/f1/news/12433 ... p-job-swap

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Di je sada onaj biser koji je tvrdio kako ce se Ham lakse i brze prilagoditi motoru nego Rossi bolidu.
Taj ni ne zna kako motor izgleda.
Mislim nista tu sad kontra Ham jer niti jedan vozac to nebi mogao jer jednostavno motor je puno zahtjevniji za voziti.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Pa Lewis je sam priznao da je motor teže, ali i zabavnije voziti. Samo volio bi ovaj sudar velikana vidjeti na nekoj zahtjevnijoj stazi tipa Monako ili Singapur.
slika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Di ces motor u Monaco.
Nisam ni sumnjao da ce ijedan vozač to reci ali tu na portalu je jedan lumen tvrdio cak pokušavao dokazati da je suprutno.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

fjaka
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: jordan
ima slučajeva di bi moto gp trkači okončavali svoju motociklističku i započimali f1 karijeru.
a među njima ima čak slučaj da je osvaja prvenstvo i tamo i amo.
a za obratno neznan, neznan da je ijedan f1 vozaš oša vozit moto gp (ne for fun nego za ozbiljno :D )

fjaka
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: jordan
Ciki-F1 je napisao/la: 15.12.2019., 00:46 Di ces motor u Monaco.
Nisam ni sumnjao da ce ijedan vozač to reci ali tu na portalu je jedan lumen tvrdio cak pokušavao dokazati da je suprutno.
misliš da je macau bolji?

edit: ok ok ali schwantz je samo jedan :mrgreen: https://www.youtube.com/watch?v=NqlMYf6md_8

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
fjaka je napisao/la:ima slučajeva di bi moto gp trkači okončavali svoju motociklističku i započimali f1 karijeru.
a među njima ima čak slučaj da je osvaja prvenstvo i tamo i amo.
a za obratno neznan, neznan da je ijedan f1 vozaš oša vozit moto gp (ne for fun nego za ozbiljno :D )
John Surtees?
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡