Lewis Hamilton
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Postoji statistički najbolji, ostalo su uzaludne priče.
Schumi je koza svoje ere, Hamilton svoje, Fangio svoje itd itd...
Uspoređivati ih je nemoguće.
Schumi je koza svoje ere, Hamilton svoje, Fangio svoje itd itd...
Uspoređivati ih je nemoguće.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Opovrgao je ovo nedavno Button u Beyond the gridFerrari je napisao/la: 10.11.2019., 00:43Pa naravno da čitaju od drugih? Što ti misliš?Dani je napisao/la: 09.11.2019., 20:23 Ma da. Ekipe čitaju od drugih. Da je tako onda vi svi kopirali mercedes ili red bull. Problem u tvojoj tvrdnji su različite šasije bolida. I reci mi molim te kako to recimo ferrari može čitati podatke mercedesa? To su tajni telemetrijski podaci. Sjećam se kako ste se uskokodakali kada je Hamilton objavio telemetrijske podatke u spa kada je vozio za mclaren. Rekli ste "tajni podaci". Kako onda mogu ferrarijevi tehničari čitati mercedesove podatke. Jel to mekih 100 mil dolara kazne? Ne znam možda sam u krivu. Pojasni mi molim te.
Pa koliko puta si vidio u utrci da ekipe donose odluku na osnovu toga kako npr. Ricciardo ili Max napreduju u svom stintu na Hard gumi (ili bilo kojoj gumi) u Meksiku? To se stalno radi i uspoređuje i gleda se konstanta, brzina kroz zavoje, koliko modova ekipe koriste itd.
Nema veze što nisu iste šasije...onda je valjda Mercedes bio lud kada je primjetio to u Meksiku ili? Daj se sredi.
Dobro...eto ako baš moraš i OVDJE ubaciti Hamiltona...znači nismo to samo "mi budale hejteri" ovdje govorili već Martin Whitmarsh glavom i bradom...kao i Button njegov timski kolega.Sjećam se kako ste se uskokodakali kada je Hamilton objavio telemetrijske podatke u spa kada je vozio za mclaren. Rekli ste "tajni podaci".
https://www.bbc.com/sport/formula1/19456707
https://www.bbc.com/sport/formula1/19474565
Ne znam...valjda su se oni uskokodakali bezveze. Rasisti.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Svi tamo broje koliko Lewis ima pol pozicija, koliko mu podijuma i pobjeda fali do rekorda, dok ja jedino pratim hoće li ovaj rekord biti oboren 
Grand Chelem
[ link do slike ]

Grand Chelem
[ link do slike ]

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Možda to i ostane Jimmyu.
A i da ne ostane, neuporedivo je.
8 komada iz 72 trke spram 6 komada iz 250 startova.
Plus, zašto Lewis nema nijednog prije 2014?
I zašto nema nijednog u toku 2016.?
A i da ne ostane, neuporedivo je.
8 komada iz 72 trke spram 6 komada iz 250 startova.
Plus, zašto Lewis nema nijednog prije 2014?

I zašto nema nijednog u toku 2016.?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
@Frantic
Ma ne bi imo ni 2017 da je osto Nico
Razbuco bi on to ko Bale Maicona na tadasnjem White Hart Laneu
Ma ne bi imo ni 2017 da je osto Nico

Razbuco bi on to ko Bale Maicona na tadasnjem White Hart Laneu
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ja se iskreno nadam da će rekord Jim Clark ostat još dugo nedostignut
No, treba priznati da je od ove godine Grand Chelem stvarno teško osvojiti, obzirom da se vozači bore i za taj jedan bod od FL u utrci. To niko osim Mercedesa ove sezone nema šanse da bi uspio.

No, treba priznati da je od ove godine Grand Chelem stvarno teško osvojiti, obzirom da se vozači bore i za taj jedan bod od FL u utrci. To niko osim Mercedesa ove sezone nema šanse da bi uspio.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Zanimljivo je da Hamilton i Clarck imaju isti broj nezavršenih utrka, iako je Hamilton u karijeri dosad odvozio 250 utrka (250 startova), a Clark u svojoj samo 73 utrke (72 starta). Tako da te 23 nezavršene utrke u Hamiltonovom slučaju su 9,2% njegovih odvoženih utrka u karijeri, a u Clarkovom slučaju 29,8%.
Procenat pobjeda Hamiltona na broj odvoženih utrka je 33,6%, a Clarka 34,7%.
Ako se računaju samo utrke koje su završili, procenat pobjeda Hamiltona je 37%, a Clarka 51%.
Procenat pobjeda Hamiltona na broj odvoženih utrka je 33,6%, a Clarka 34,7%.
Ako se računaju samo utrke koje su završili, procenat pobjeda Hamiltona je 37%, a Clarka 51%.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Otkud ti to?Sarma je napisao/la: 13.12.2019., 21:25 Rossi was just 1.5s off Hamilton's lap in the same Mercedes car, while Hamilton finished 4s slower than Rossi on the bike - comparable to the Italian's car performance given his lap was longer.
Nisam ni pratio informacije otkako sam pročitao da neće objaviti rezultate, jer snimaju dokumentarac o ovom događaju.
https://f1only.fr/lechange-rossi-hamilt ... umentaire/
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Pročitao ovdje:Har Kl je napisao/la: 13.12.2019., 22:10Otkud ti to?Sarma je napisao/la: 13.12.2019., 21:25 Rossi was just 1.5s off Hamilton's lap in the same Mercedes car, while Hamilton finished 4s slower than Rossi on the bike - comparable to the Italian's car performance given his lap was longer.
Nisam ni pratio informacije otkako sam pročitao da neće objaviti rezultate, jer snimaju dokumentarac o ovom događaju.
https://f1only.fr/lechange-rossi-hamilt ... umentaire/
https://www.skysports.com/f1/news/12433 ... p-job-swap
- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Di je sada onaj biser koji je tvrdio kako ce se Ham lakse i brze prilagoditi motoru nego Rossi bolidu.
Taj ni ne zna kako motor izgleda.
Mislim nista tu sad kontra Ham jer niti jedan vozac to nebi mogao jer jednostavno motor je puno zahtjevniji za voziti.
Taj ni ne zna kako motor izgleda.
Mislim nista tu sad kontra Ham jer niti jedan vozac to nebi mogao jer jednostavno motor je puno zahtjevniji za voziti.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Di ces motor u Monaco.
Nisam ni sumnjao da ce ijedan vozač to reci ali tu na portalu je jedan lumen tvrdio cak pokušavao dokazati da je suprutno.
Nisam ni sumnjao da ce ijedan vozač to reci ali tu na portalu je jedan lumen tvrdio cak pokušavao dokazati da je suprutno.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- fjaka
- Formula 4
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: jordan
ima slučajeva di bi moto gp trkači okončavali svoju motociklističku i započimali f1 karijeru.
a među njima ima čak slučaj da je osvaja prvenstvo i tamo i amo.
a za obratno neznan, neznan da je ijedan f1 vozaš oša vozit moto gp (ne for fun nego za ozbiljno
)
a za obratno neznan, neznan da je ijedan f1 vozaš oša vozit moto gp (ne for fun nego za ozbiljno

- fjaka
- Formula 4
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: jordan
misliš da je macau bolji?Ciki-F1 je napisao/la: 15.12.2019., 00:46 Di ces motor u Monaco.
edit: ok ok ali schwantz je samo jedan

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
John Surtees?fjaka je napisao/la:ima slučajeva di bi moto gp trkači okončavali svoju motociklističku i započimali f1 karijeru.
a za obratno neznan, neznan da je ijedan f1 vozaš oša vozit moto gp (ne for fun nego za ozbiljno)