Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- alokin2411
- F1puls suradnik
- S nama već: 8 god 1 mj
@F12000, kad si već spomenuo kvizove, planirao sam ih raditi svakog tjedna. Kviz bi izašao svake subote ili nedjelje. Dajte neke prijedloge ako ste zainteresirani. Npr. po desetljećima ili nešto slično. Bilo bi zgodno uvesti i nekakvo natjecanje pa da se nagrade najbolji na kraju zimske stanke. 

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Isuse, pa šta ako je pdf staze prazan. I btw ja želim postavljati fotografije s konstrukcija (Hanoi, Zandvoort, ...) i ne želim zatrpavati postojeće teme s hrpom fotografija. Jesi li nekad bio na Skyscrapercity forumu, to ja želim postići na F1Pulsu.Što će ti općenita tema za staze ako je podforum "staze" skoro prazan? Ako se dogodi vijest - onda stavi prikladnu novu temu.
Neću da se neke stvari ograničavaju ko terasa...

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Nema frke, otvori temu "staze under construction" i rokaj.
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Ok, 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Kako sam ovo preskocioavetma je napisao/la: 27.11.2019., 15:12 Dragi donatori, stari i novi,
već dugo razmišljam na koji način stvoriti dodatnu vrijednost za to što ste davali lovu za portal i nikako mi nije padalo na pamet što učiniti, a da pritom ostale ne zakinem. Recimo, lako je napraviti da dio portala bude otvoren samo za vas, ali nipošto ne želim da se tako dijelimo... Onda sam mislio otvoriti privatni podforum pa da se tu raspravlja o čemu god, a da i moderiranje tu bude malo blaže, ali ni to mi se ne dopada.
- Nagrada "Jolyon Palmer" za izvrsnu analizu
- Nagrada "Bono" za ponavljanje iritantne parole
- Nagrada "Niki Lauda" za fair-play komentar
- Nagrada "David Croft" za izrazito objektivan komentar

Jos vec par dana gledam ove rubrike ali nisam nikako kliknuo da vidim o cemu je rijec.. Ima sam "itch" koji nikako da poceskam

A sa boldanim se u potpunosti slazem

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Obavezno sa vremenskim ograničenjem, ali razumnim.alokin2411 je napisao/la: 04.12.2019., 18:19 @F12000, kad si već spomenuo kvizove, planirao sam ih raditi svakog tjedna. Kviz bi izašao svake subote ili nedjelje. Dajte neke prijedloge ako ste zainteresirani. Npr. po desetljećima ili nešto slično. Bilo bi zgodno uvesti i nekakvo natjecanje pa da se nagrade najbolji na kraju zimske stanke.![]()
Naravno, uz "vaše" brojanje bodova, a ne "naše".
Što se tiče tema, daj si na volju.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Kao i uvijek, podržavam ideju o kvizovimaFrantic je napisao/la: 04.12.2019., 19:59Obavezno sa vremenskim ograničenjem, ali razumnim.
Naravno, uz "vaše" brojanje bodova, a ne "naše".

Po mogućnosti s ovime što je i Frantic naveo.
Edit: Uff skoro zaboravih. Treba ubaciti i par pitanja s upisivanjem da ne bude samo multiple choice

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Eeee ovo dugo nije bilo ako se ne varamDaveGilmour je napisao/la:
Edit: Uff skoro zaboravih. Treba ubaciti i par pitanja s upisivanjem da ne bude samo multiple choice![]()

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
DaveGilmour je napisao/la: 04.12.2019., 21:12Samo bez imena i prezimena, barem onih dužih i zeznutijih.Frantic je napisao/la: 04.12.2019., 19:59 Edit: Uff skoro zaboravih. Treba ubaciti i par pitanja s upisivanjem da ne bude samo multiple choice![]()
![]()
Ja ni dan danas ne znam "na prvu" Ćirilovo (Renault) prezime
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Kvizovi po stazama (državama) su izlizani, tako da to ne. Možda bolje to što si spomenio po desteljećima, ili vozačima i/ili timovima.alokin2411 je napisao/la: 04.12.2019., 18:19 @F12000, kad si već spomenuo kvizove, planirao sam ih raditi svakog tjedna. Kviz bi izašao svake subote ili nedjelje. Dajte neke prijedloge ako ste zainteresirani. Npr. po desetljećima ili nešto slično. Bilo bi zgodno uvesti i nekakvo natjecanje pa da se nagrade najbolji na kraju zimske stanke.![]()
Također mala kritika, evo ima već duže vrijeme Puls je jedina stranica na kojoj ne koristim adblock, ali mislim da je ovo reklama prenapadna. Doslovno sam mislio da je @zeko postao nekakvu fotografiju

- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Ja ću isto kritiku stavit. Pola naslovne stranice portala je prazno, sekcija sa forumom je skorz dolje, cijela stranica je nepregledan nekako, a i forum je praktički isti već 5 godina. Vetma, pogledaj kako je dobar ovaj dizajn foruma.
https://www.zonadinamo.com/

Na kaj ovo liči??
https://www.zonadinamo.com/

Na kaj ovo liči??
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Jeste, ni meni nije simpatična ta na forumu. Već je netko prigovorio na to ranije čini mi se, ali ja ih ne stavljam ručno. Google automatski stavlja oglase. Kad vidi da to nikog ne zanima - maknut će, relativno im je pametan sustav.F12000 je napisao/la: 05.12.2019., 19:27 Također mala kritika, evo ima već duže vrijeme Puls je jedina stranica na kojoj ne koristim adblock, ali mislim da je ovo reklama prenapadna. Doslovno sam mislio da je @zeko postao nekakvu fotografijuDobro je kad se nalazi poviše, ili ispod posta, ali u samom postu?
![]()
To za naslovnicu će se riješit, inače desno stoji još anketa i raspored utrka što je sad nakon sezone privremeno nestalo. U sredini stoje relevantne teme, odnosno prošla i iduća utrka + Formula 2, ali sad nema iduće utrke pa fali jedan box. Tu će isto biti neka nova relevantna tema.Majki2111 je napisao/la: Ja ću isto kritiku stavit. Pola naslovne stranice portala je prazno, sekcija sa forumom je skorz dolje, cijela stranica je nepregledan nekako, a i forum je praktički isti već 5 godina. Vetma, pogledaj kako je dobar ovaj dizajn foruma.
Što se foruma tiče - ne planiram ništa mijenjati.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Mozda nije vezano za sam portal (ali drustvene mreze jeste) , mozda je vec ofucano ali se uvijek rado nasmijemo. Ali fore prvi ,drugi dan bez Formule 1 su mi uvijek bile zabavne , pa bi i to bilo dobro opet ubaciti ( po meni
)

- alokin2411
- F1puls suradnik
- S nama već: 8 god 1 mj
Nažalost ništa od kvizova jer nema adekvatne stranice preko koje bi se to moglo odraditi.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Od danas više nikom nema reklama na portalu, sve dok se ne završe predjednički izbori u HR. Cijeli marketinški inventar su ovih dana okupirali predsjednički kandidati, pa ih mičem dok izbori ne završe, za dobrobit mentalnog zdravlja svih nas... Slike tog klaunovskog šljama tu nećemo gledat 
Ako nekom negdje ipak bude nekakva reklama, neka tu javi lokaciju gdje je naišao na nju pa ću provjeriti.

Ako nekom negdje ipak bude nekakva reklama, neka tu javi lokaciju gdje je naišao na nju pa ću provjeriti.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Haha.. Pozdravljam odluku.. 

Fino Alla Fine