Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Živio :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Nadam se da će biti nekakvih sadržaja na Pulsu (igara, kvizova, anketa...), preko zime da lakše prebrodimo stanku :klopa:
slika

alokin2411
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 8 god 1 mj
@F12000, kad si već spomenuo kvizove, planirao sam ih raditi svakog tjedna. Kviz bi izašao svake subote ili nedjelje. Dajte neke prijedloge ako ste zainteresirani. Npr. po desetljećima ili nešto slično. Bilo bi zgodno uvesti i nekakvo natjecanje pa da se nagrade najbolji na kraju zimske stanke. :D
slika slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Što će ti općenita tema za staze ako je podforum "staze" skoro prazan? Ako se dogodi vijest - onda stavi prikladnu novu temu.
Isuse, pa šta ako je pdf staze prazan. I btw ja želim postavljati fotografije s konstrukcija (Hanoi, Zandvoort, ...) i ne želim zatrpavati postojeće teme s hrpom fotografija. Jesi li nekad bio na Skyscrapercity forumu, to ja želim postići na F1Pulsu.

Neću da se neke stvari ograničavaju ko terasa...
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Nema frke, otvori temu "staze under construction" i rokaj.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Ok, :pivo:
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
avetma je napisao/la: 27.11.2019., 15:12 Dragi donatori, stari i novi,
već dugo razmišljam na koji način stvoriti dodatnu vrijednost za to što ste davali lovu za portal i nikako mi nije padalo na pamet što učiniti, a da pritom ostale ne zakinem. Recimo, lako je napraviti da dio portala bude otvoren samo za vas, ali nipošto ne želim da se tako dijelimo... Onda sam mislio otvoriti privatni podforum pa da se tu raspravlja o čemu god, a da i moderiranje tu bude malo blaže, ali ni to mi se ne dopada.

- Nagrada "Jolyon Palmer" za izvrsnu analizu
- Nagrada "Bono" za ponavljanje iritantne parole
- Nagrada "Niki Lauda" za fair-play komentar
- Nagrada "David Croft" za izrazito objektivan komentar

Kako sam ovo preskocio :misli:
Jos vec par dana gledam ove rubrike ali nisam nikako kliknuo da vidim o cemu je rijec.. Ima sam "itch" koji nikako da poceskam :zubo:

A sa boldanim se u potpunosti slazem :thumbs:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
alokin2411 je napisao/la: 04.12.2019., 18:19 @F12000, kad si već spomenuo kvizove, planirao sam ih raditi svakog tjedna. Kviz bi izašao svake subote ili nedjelje. Dajte neke prijedloge ako ste zainteresirani. Npr. po desetljećima ili nešto slično. Bilo bi zgodno uvesti i nekakvo natjecanje pa da se nagrade najbolji na kraju zimske stanke. :D
Obavezno sa vremenskim ograničenjem, ali razumnim.
Naravno, uz "vaše" brojanje bodova, a ne "naše".

Što se tiče tema, daj si na volju.....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Frantic je napisao/la: 04.12.2019., 19:59
alokin2411 je napisao/la: 04.12.2019., 18:19
Obavezno sa vremenskim ograničenjem, ali razumnim.
Naravno, uz "vaše" brojanje bodova, a ne "naše".
Kao i uvijek, podržavam ideju o kvizovima :thumbs:

Po mogućnosti s ovime što je i Frantic naveo.

Edit: Uff skoro zaboravih. Treba ubaciti i par pitanja s upisivanjem da ne bude samo multiple choice :gandalf: :mrgreen:

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR

DaveGilmour je napisao/la:
Edit: Uff skoro zaboravih. Treba ubaciti i par pitanja s upisivanjem da ne bude samo multiple choice :gandalf: :mrgreen:
Eeee ovo dugo nije bilo ako se ne varamslika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
DaveGilmour je napisao/la: 04.12.2019., 21:12
Frantic je napisao/la: 04.12.2019., 19:59 Edit: Uff skoro zaboravih. Treba ubaciti i par pitanja s upisivanjem da ne bude samo multiple choice :gandalf: :mrgreen:
Samo bez imena i prezimena, barem onih dužih i zeznutijih.
Ja ni dan danas ne znam "na prvu" Ćirilovo (Renault) prezime :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Abiteboul bez provjeravanja :mrgreen:
slikaslika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
alokin2411 je napisao/la: 04.12.2019., 18:19 @F12000, kad si već spomenuo kvizove, planirao sam ih raditi svakog tjedna. Kviz bi izašao svake subote ili nedjelje. Dajte neke prijedloge ako ste zainteresirani. Npr. po desetljećima ili nešto slično. Bilo bi zgodno uvesti i nekakvo natjecanje pa da se nagrade najbolji na kraju zimske stanke. :D
Kvizovi po stazama (državama) su izlizani, tako da to ne. Možda bolje to što si spomenio po desteljećima, ili vozačima i/ili timovima.

Također mala kritika, evo ima već duže vrijeme Puls je jedina stranica na kojoj ne koristim adblock, ali mislim da je ovo reklama prenapadna. Doslovno sam mislio da je @zeko postao nekakvu fotografiju :zubo: Dobro je kad se nalazi poviše, ili ispod posta, ali u samom postu? :neznam:

slika
slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Hahah još je reklama baš sočna hahah nema veze s vezom. To bi i mene iziritiralo. :bonk: :bonk:
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Ja ću isto kritiku stavit. Pola naslovne stranice portala je prazno, sekcija sa forumom je skorz dolje, cijela stranica je nepregledan nekako, a i forum je praktički isti već 5 godina. Vetma, pogledaj kako je dobar ovaj dizajn foruma.

https://www.zonadinamo.com/

slika

Na kaj ovo liči??
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
F12000 je napisao/la: 05.12.2019., 19:27 Također mala kritika, evo ima već duže vrijeme Puls je jedina stranica na kojoj ne koristim adblock, ali mislim da je ovo reklama prenapadna. Doslovno sam mislio da je @zeko postao nekakvu fotografiju :zubo: Dobro je kad se nalazi poviše, ili ispod posta, ali u samom postu? :neznam:
Jeste, ni meni nije simpatična ta na forumu. Već je netko prigovorio na to ranije čini mi se, ali ja ih ne stavljam ručno. Google automatski stavlja oglase. Kad vidi da to nikog ne zanima - maknut će, relativno im je pametan sustav.
Majki2111 je napisao/la: Ja ću isto kritiku stavit. Pola naslovne stranice portala je prazno, sekcija sa forumom je skorz dolje, cijela stranica je nepregledan nekako, a i forum je praktički isti već 5 godina. Vetma, pogledaj kako je dobar ovaj dizajn foruma.
To za naslovnicu će se riješit, inače desno stoji još anketa i raspored utrka što je sad nakon sezone privremeno nestalo. U sredini stoje relevantne teme, odnosno prošla i iduća utrka + Formula 2, ali sad nema iduće utrke pa fali jedan box. Tu će isto biti neka nova relevantna tema.

Što se foruma tiče - ne planiram ništa mijenjati.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Mozda nije vezano za sam portal (ali drustvene mreze jeste) , mozda je vec ofucano ali se uvijek rado nasmijemo. Ali fore prvi ,drugi dan bez Formule 1 su mi uvijek bile zabavne , pa bi i to bilo dobro opet ubaciti ( po meni :D )
slikaslika slika

alokin2411
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 8 god 1 mj
Nažalost ništa od kvizova jer nema adekvatne stranice preko koje bi se to moglo odraditi.
slika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Od danas više nikom nema reklama na portalu, sve dok se ne završe predjednički izbori u HR. Cijeli marketinški inventar su ovih dana okupirali predsjednički kandidati, pa ih mičem dok izbori ne završe, za dobrobit mentalnog zdravlja svih nas... Slike tog klaunovskog šljama tu nećemo gledat :chill:

Ako nekom negdje ipak bude nekakva reklama, neka tu javi lokaciju gdje je naišao na nju pa ću provjeriti.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Haha.. Pozdravljam odluku.. :thumbs:
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡