Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Izbrisano dosta ovih gluparija, a korisnici banirani.

@zekohonda nema odmora, ide danas novi materijal, uključujući i Otonov Retrovizor :)

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
..haha, opet klokan. :facepalm: :D
[ link do slike ]

Da mi je znat svrhu i smisao cijele te priče.. iako život kod takvih osoba i nema neki smisao, a samim tim i njihovi postupci gube svaki.
Pojavljivat će se još, u to sam siguran..

Po meni i trebalo uvesti sustav verifikacije.. i to po principu F1Technical.
To već predlažem po neznam koji put.

Naime, kad sam došao na taj sajt začudilo me je kako je tamo ekipa vrlo konstruktivna u razgovorima (nevetazno uz tehnikalije) i odlučio se prijavit. I što me dočekalo? Nakon prijave koja je naravno bila klasična kako bi se izbjegli "roboti", te nije bila automatska, već ju je morao odobrit admin, napisao sam svoj prvi komentar. I gle čuda, taj komentar je završio po automatici kod admina na odobrenje, tj. prvo ga je admin morao pročitati i odobriti. Taj proces traje od 10-tak komentara.. pa čak i duže ako to admin rasudi da je potrebno. Nakon pet-šest iscrpnih i kvalitetnih postova admin me je prijevremeno dao u "opticaj" jer je vidio da samnom nema šale.. tj. da sam mu ozbiljan forumaš. Istina da sam se i ja nešto malo više potrudio jer me je živciralo to što mi je komentar bio već neaktualan kad je prošao adminovo objavljivanja, i ispočetka vas ekipa na forumu uopće neobadava, jer kad komentar izađe, već je ta priča prošlo-sfršena, i vjerovatno je to što ste izjavili netko već rekao ili prošao.

To vas tjera da proces bude brži i kvalitetnji kako bi se mogli uključiti u ekipu koka ima slične kvalitete.. rafinirana od trolera, spamera i sl.

Gledajući koliko se tu mjesečno prijavi NOVIH AKTIVNIH forumaša to bi bio posao luk i voda za admina.

Također mi se svidjelo ono bodovanje postova. To bodovanje nakon nekog vremena možete i vi vršiti ako vam to admini dopuste i to nakon toga što vama daju 10 ili više bodova. Naravno ako admin rasudi da ste ozbiljan forumaš. Ti bodovi mogu ići i u negativni.. nešto kao i kod naših komentaraispod vijesti.
Zanimljivo je da se oni nikomen nedavaju šakom i kopom.. već stvarno moraš zaslužiti kao KORISTAN komentar, znači da taj komentar stvarno nekom koristi, ili viđenje koje rasvjetljava neku situaciju. Također bude negativan ako nešto vidi prema trolerstvu ili totalna bedastoća. Toga se uglavnom drže. Osobno sam dobio dojam da je samo nekolicina odabranih na tom forumu u mogućnosti davati te bodove (+/-). To potiče forumaše da ih svojim komentarima skupljaju i samim time dobivaju viši status, te uglavnom dobro skreneš pažnju u nekoj temi kad neki forumaš sa 322 boda nešto komentira, jer to ima težinu (najčešće), i bez obzira na tu težinu nedobije samo tako bod (rijeđe nego češće). To je zanimljiv koncept.

No u svakom slučaju ozbiljno razmislite za onaj sistem verifikacije početnih komentara.. u tom slučaju se neobjavljuju bezvezni komentari.. tako da je poruka već sa tim poslana. ;)
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Admini napisao sam gore vezano za moderatore, svaki forum mora imati iste. Posto ste jedini portal sa velikim brojem clanova, a jos istih dolazi, kao i zbog ovakvih trolera, 2 admina nisu dovoljna za odrzavanjem foruma urednim.

Danas je tesko biti uspjesan u necemu, uvijek ce vas neko sabotirati i sl. Zato ne budite stipse, nadjite barem 2 covjeka koji ce voditi racuna kad vas nema.

O ovom dobro razmislite! :gandalf:
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
@hattrick f1 technical ima puno veće tržište nego mi, ovdje bi takva verifikacija bila luksuz :) ovo ostalo ćemo raspravit Marko i ja, hvala!

@Slavenowsky: morat ćemo u nekom trenu naći moderatore, sad kako rastu posjeti vidimo i mi da će biti nužno. :)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Evo neke male promjene sam uveo sad. Znači, svakom novom korisniku će prva poruka biti zadržana na moderaciji, tek nakon što se ona odobri - moći će pisati normalno po forumu.
A ovi dosadašnji GP1 troleri su izbrisani, oni se mogu vratiti na matičnu stranicu. :)

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Ne mogu registriranom članu foruma poslati PM. Piše da je nepostojeći.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Može screenshot? To se događa ako krivo upišeš ime korisnika, provjeri eventualne razmake, velika/mala slova i slično...

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
baš sam to htio napraviti, ali ovaj puta poruka je prošla..... :thumbs:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Neradi zastavica za inboks na početnoj.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Trebala bi raditi, samo što ona nestane onog momenta kad otvoriš inbox, možda se to dogodilo? :)

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
prvo, ako tema postoji isprika i brisite ju i premjestite post.

a drugo je pohvala. znaci svaka pohvala za clanke sto u njima nema boldanih rijeci!! to je super i bravo za onoga tko je odlucio ds to ne zeli na portalu i da je to bezvezw. jer je bezveze!! bas svaka cast i nadam se da necete poceti s tim osim kad to nije bas bitno jer se radi o npr. pravilu bekom i sl. ali ono: jucer je ferr(boldano) uzeo pp i tako je ekipa iz marranella(i to boldano)....

e toga nadam se nece bit :)

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Luka kad ćeš završiti serijal o 15 top umirovljenih vozača?

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Serijal o top 15 umirovljenih vozača piše David, i kad završi sezona će biti dovršeno tih par dijelova, vjerojatno do Božića.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Tako je, ostala su još četiri teksta koja će biti objavljena preko zime. :D
Obrigado Felipe

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Htio bi pitati samo, zašto se više ne pišu "Sve što trebate znati o VN ..." prije nadolezeće utrke? Forma članaka od općih stvari o državi, stazi do set up-a je bila odlična kao priprema za vikend na jednom mjestu i bilo bi dobro kad bi se tradicija nastavila :D

luka vz
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: McLaren
Vettel-Ferrari je napisao/la:Htio bi pitati samo, zašto se više ne pišu "Sve što trebate znati o VN ..." prije nadolezeće utrke? Forma članaka od općih stvari o državi, stazi do set up-a je bila odlična kao priprema za vikend na jednom mjestu i bilo bi dobro kad bi se tradicija nastavila :D

Zbog spriječenosti autora - dakle mene.

Hvala na pokazanom interesu i svakako će se ti tekstovi nastaviti - pogotovo iduće sezone sa još više informacija.
Ove sezone to je bio moj "pilot projekt" za pojedine utrke da vidim uopće koliki je interes za takvim tekstovima i da vidim ima li smisla trošiti vrijeme na istraživanje i prikupljanje podataka.

:thumbs:

Lady
GP3
GP3
Zašto ja ne vidim neke slike?
Evo screeshotova

[ link do slike ]

[ link do slike ]

Kod ovog Davidovog članka ne vidim niti jednu sliku.....
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Hmm, zanimljivo. Koji internet preglednik koristiš?
I svejedno udari CTRL+F5.

Lady
GP3
GP3
Mozzila.
Probala sam CTRL+F5, ali sve po starom. Neke slike normalno vidim, recimo ovu koju si ti stavio na VN Brazila gdje je Alonso na plaži, a hattrickovu par postova prije ne vidim, nego samo piše ''slika''
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Čudno. Morat ćeš pričekati Antu, on je vještiji u rješavanju tehničkih problema.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡