Ma ne slazemo se ti i ja u mnogocemu, ali nisi ti sektas. Al ima ih tu....Frantic je napisao/la: 23.09.2019., 22:14Ma mi smo sekta, kult, jbte....., crvena armija, Titina partija, ..... šta ti ja znamFerrari je napisao/la: 23.09.2019., 21:50 Ovo nije više samo "slano"...ovo je čitava solana od nekih likova ovdje![]()
Ccc...
![]()
BTW, mi u Tuzli imamo Fabriku Soli (Solana DD Tuzla)![]()
Ma nije to da mi želimo spominjati Alonsa (koji je naravno vrhunski vozač i to nitko normalan ne bi trebao sporiti) već je fora da 70% komentatora koji zapravo kenjaju o strategiji i nekakvim beneficijama prema Vettelu u svom nicku imaju Alonso (npr Alonso1983)...mislim pogledaj onaj meltdown tipa u komentarima na vijesti o Leclercu koji govori o strategiji.croatic f1 je napisao/la: 24.09.2019., 00:29 Jeste ludi, 10-ak stranica ste uspjeli nabiti nakon utrke, ali neka, bolje da se piše i raspravlja o utrkama, nego da svatko napiše po jedan post kako je utrka bila sranje i čekamo iduću, kako je (pre)često znalo biti ranije ove sezoneDrago mi je i da se Alonso još uvijek uspijeva uvući u svaku raspravu, nije ga zaboravio nijedan tabor
![]()
Ja sam doslovno slučajno naletio...kliknuo umjesto naslova onu ikonu za poruke pa me dolje odvelo...na kraju se dobro nasmijaocroatic f1 je napisao/la: 24.09.2019., 01:24 Nisam otvarao tražilicu i tražio ključnu riječ "Alonso", nisam baš tolik fanboyNisam redovito pratio ovu temu nakon utrke pa me je dočekalo 7-8 novih stranica, proletio sam kroz neke postove pa primijetio da se i tu uspio uvući - ne kažem da je to negativno, neka ostaje aktualan
![]()
Komentare na člancima gdje ih ima doslovno stotine (poput onih za kvale, utrke i te neke izjave poslije vatrenog GP vikenda) rijetko čitam, jedino ako baš imam vremena pa pratim otpočetka ili slučajno naletim na neki komentar na koji moram odgovoriti pa se uvučem u raspravu, ali to je vrlo rijedak slučaj kod mene.
Baš o tom načinu i pričam kad kažem da slučajno naletim na neki komentar, zapne mi za oko neki noviji koji je naslovnoj pa se nekad ubacimFerrari je napisao/la: 24.09.2019., 01:58 Ja sam doslovno slučajno naletio...kliknuo umjesto naslova onu ikonu za poruke pa me dolje odvelo...na kraju se dobro nasmijao![]()
Ali da, inače izbjegavam te komentatore ne samo na F1 portalima već i na ovim ostalim...
Hehecroatic f1 je napisao/la: 24.09.2019., 02:11Baš o tom načinu i pričam kad kažem da slučajno naletim na neki komentar, zapne mi za oko neki noviji koji je naslovnoj pa se nekad ubacimFerrari je napisao/la: 24.09.2019., 01:58 Ja sam doslovno slučajno naletio...kliknuo umjesto naslova onu ikonu za poruke pa me dolje odvelo...na kraju se dobro nasmijao![]()
Ali da, inače izbjegavam te komentatore ne samo na F1 portalima već i na ovim ostalim...![]()
Što se tiče drugog, tako je kako je, svugdje je tako jer su komentari pristupačniji od foruma pa se tamo skuplja daleko više stručnjaka...O FB komentarima da ne pričam.
Zamisli da su sa namjerom uradili i da su znali deltu svježeg harda i izraubanog softa? Teoretičari ispadoše upravuCrashOverride je napisao/la: 23.09.2019., 21:22Prestao sam vjerovat da mogu s namjeromLH44 je napisao/la: 23.09.2019., 18:43A mislim Ferrari je pogodio taktiku, normalno da se svi slažemo da je slučajno![]()
![]()
Svijet neće, ali mi Leclerc sektaši ćemo ovo bilježit kao 3 u nizu.AlkY je napisao/la: 24.09.2019., 08:35 Da zakljucimo vikend. Znaci Hakkinen ostaje jedini vozac sa vezane 3 debitanske pobjede ili (ako se tako smijem izraziti) ?
Ako da , onda definitivno velik razlog zadovoljstva sta Leclerc nije pobjedio.
Ne diraj mi Miku , mali![]()
Ali stvarno jadno izgledate s tom čudnom spikom....F12000 je napisao/la: 24.09.2019., 09:11Svijet neće, ali mi Leclerc sektaši ćemo ovo bilježit kao 3 u nizu.AlkY je napisao/la: 24.09.2019., 08:35 Da zakljucimo vikend. Znaci Hakkinen ostaje jedini vozac sa vezane 3 debitanske pobjede ili (ako se tako smijem izraziti) ?
![]()
![]()
Ne znam zasto su svi nafurani toliko, ja sam u polušali već 2 dana.Iceman je napisao/la: 24.09.2019., 09:19Ali stvarno jadno izgledate s tom čudnom spikom....F12000 je napisao/la: 24.09.2019., 09:11Svijet neće, ali mi Leclerc sektaši ćemo ovo bilježit kao 3 u nizu.AlkY je napisao/la: 24.09.2019., 08:35 Da zakljucimo vikend. Znaci Hakkinen ostaje jedini vozac sa vezane 3 debitanske pobjede ili (ako se tako smijem izraziti) ?
![]()
![]()
![]()
Za tebe, Danija i ostale ajde bit ću pristojan pa ću reći sektaše pogledajte ovaj video, barem prvih 7 minuta. Čovjek je lijepo objasnio ono što je vidljivo iz svemira, a pritom nije tu neki Janko ili Marko sa HR forum.
https://www.youtube.com/watch?v=QY5bEVmPe8w
Ma za preporod je samo potreban bolid. Ovo je samo jedan korak u pravom smijeru. Ako to još poprave do sljedeće godine ne sumnjam da će i vožnje biti vrhunske.Grah0 je napisao/la: 23.09.2019., 20:36Hvala HeatLH44 je napisao/la:Ja ne znam jel moglo bolje, jbte ovaj krug je Seb bio u elementu, em je rotirao bolid kako on to voli, em ga je zadnji kraj slušao kao da je onaj novi difuzor Neweyev ispušni/blown difuzor.
Krug je majstorija, nadam se preporodu, sličnom kao 2012. Naravno da je titula van lige, ali treba se pokazati ko kosi a ko vodu nosi za sledeću sezonu.
Da, nije bio nikakav plan, a nisu mu rekli da će Vettel prvi u pit. Strategije se dogovaraju prije utrke, ne bi se bas kladio da Vettel nije imao pojma da je to jedna od opcija. Ne trebas znat deltu starog softa i novog harda da undercut uzmes u obzir kao opciju.F12000 je napisao/la: 24.09.2019., 09:33Ne znam zasto su svi nafurani toliko, ja sam u polušali već 2 dana.Iceman je napisao/la: 24.09.2019., 09:19Ali stvarno jadno izgledate s tom čudnom spikom....F12000 je napisao/la: 24.09.2019., 09:11
Svijet neće, ali mi Leclerc sektaši ćemo ovo bilježit kao 3 u nizu.![]()
![]()
![]()
Za tebe, Danija i ostale ajde bit ću pristojan pa ću reći sektaše pogledajte ovaj video, barem prvih 7 minuta. Čovjek je lijepo objasnio ono što je vidljivo iz svemira, a pritom nije tu neki Janko ili Marko sa HR forum.
https://www.youtube.com/watch?v=QY5bEVmPe8w
Ali evo npr. za mene Massa je prvak 2008. godine. Subjektivno? Da, ali ne mislim da me Hamiltonovci trebaju sad prezirat zbog toga.
Ne možemo ni ja ni ti (i malo ko to "može" na ovom portalu/forumu) upućivati takve kritike.Dani je napisao/la: 24.09.2019., 09:40 Frantiče. Želio sam uputiti na problematiku dvostrukih standarda kod pojedinih forumaša. Međutim ne pali to kod njih. Kolektivna amnezija .Naime dok su skakali kao da ih buhe napadaju kod Ocona u Monaku, na ovo očito sklanjanje Gioa su bili nijemi. Inače me čudi da se vi čudite takvim reakcijama vozača. Pa odabno su tr i rb sinkronizirani. Alfa, Ferrari, mercedes i fi samo nastavljaju.