Dani je napisao/la: 23.09.2019., 14:55
@frantic ti po običaju shvatiš sve na drugačiji način od onog koji je prezentiran. Nema veze. Ja sam trubio o Giou i njegovom perolakom sklanjanju Vettelu, a ti si to pokrio Strollom koji je eto iz nekog čudnog razloga odlučio otiči u boks kada su mu gume otišle.
Nego pazi ironije kada ti ferrarijev navijač komentira sklanjanje. Očito je amnezija tamo od 1997. do 2006.
Pa daj ljepše i bolje objasni, jerbo ja ne shvatam
A pogotovo ne shvatam zašto si počeo pominjati neke sekunde (ubacio u priču vettela i 5 sekundi

) i ovo, ono, dsz
I šta misliš koliko bi Gio zadržao Vettela?
I kako baš da Stroll ode u box sa Hamiltonom na leđima 0,7 sec?
Ma nije ni bitno.
Možda ne shvatam ni to.
Ja sam samo napravio grešku spram ostale desetorice koji su se nasmijali na tvoj post o Giou i pošprdno ti odgovorili, što sam se uopšte upustio u raspravu sa tobom.
Ti si jedini (neko drugi to reče) iskočio iz rupe i prokomentarisao kako se Gio sklonio Vettelu.
A vjerujem, kada bi sad zarovio po forumu na komentare pretkraj maja prošle godine, da bi sigurno našao par komentara Lewisovih fanova (možda i tvoj), u principu "Pa šta je trebao, da se bori sa Lewisom, da gubi vrijeme, ionako bi ga pretekao kad-tad".
Što se tiče ironije, još veća je ironija da Hamiltonov navijač priča o sklanjanju, upravo nakon tog Monaca 2018., propraćenih kasnije izjavama:
Q: Did you make life too easy for Lewis?
A: I`m Mercedes driver (a vozio za tadašnju Force Indiu), You should ask the boss.
Q: If there is "unwritten rule" that Force India not make life difficult to Mercedes?
A: Maybe.
I sve ono iz perioda 1997-2006 kad staviš na kamaru, nema težinu kao ovo iz Monaca 2018.
Od mene dosta, na ovu temu.