VN Singapura (Marina Bay Street Circuit) 20.9.-22.9.2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
f1_zg je napisao/la: 23.09.2019., 20:09
Sarma je napisao/la: 23.09.2019., 15:56 Jebote uzmemo 1-2 gdje baš nitko to nije očekivao i opet ne valja :facepalm: nekima koda bi bilo lakše da smo uzeli 1-5, čudo...
https://twitter.com/MrAlexF1/status/1176113129396277253
Postoji li mogućnost da navijači SF shvate da postoje drugi navijači koji navijaju za vozače a ne timove? Zaboli me vozi li Leclerc za SF, McKvaren, Williams ili Merc. Potpuno mi je svejedno jeste li vi uzeli 1-5 ili 1-2 kad nemrete dobit WCC ni pod razno pa nije ni zanimljivo. Bar bi gledali fer utrkivanje... Koja sekta čovjeće...
Znam da te peče :chill:

slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
ja ću se povtoriti.......za mene je najbitniji Ferari....i ko može da pobeđuje sa ferarijem

Bio sam jedan od malo navijača , koji je podržao naređenje u famoznoj Austriji da se Šumaher propusti. Meni je najbitniji cilj....a to je titula sa što više pobjeda

Nije sportski ....ali ja tako razmišljam...i želim

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
Sarma je napisao/la: 23.09.2019., 20:15
f1_zg je napisao/la: 23.09.2019., 20:09
Sarma je napisao/la: 23.09.2019., 15:56 Jebote uzmemo 1-2 gdje baš nitko to nije očekivao i opet ne valja :facepalm: nekima koda bi bilo lakše da smo uzeli 1-5, čudo...
https://twitter.com/MrAlexF1/status/1176113129396277253
Postoji li mogućnost da navijači SF shvate da postoje drugi navijači koji navijaju za vozače a ne timove? Zaboli me vozi li Leclerc za SF, McKvaren, Williams ili Merc. Potpuno mi je svejedno jeste li vi uzeli 1-5 ili 1-2 kad nemrete dobit WCC ni pod razno pa nije ni zanimljivo. Bar bi gledali fer utrkivanje... Koja sekta čovjeće...
Znam da te peče :chill:

slika
Blizu si, ne peče me nego mi puca :rofl:
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
LH44 je napisao/la:
Grah0 je napisao/la: 23.09.2019., 18:48 Ima li neko snimak Vettelovog out lapa?
Ja ne znam jel moglo bolje, jbte ovaj krug je Seb bio u elementu, em je rotirao bolid kako on to voli, em ga je zadnji kraj slušao kao da je onaj novi difuzor Neweyev ispušni/blown difuzor.

Hvala Heat
Krug je majstorija, nadam se preporodu, sličnom kao 2012. Naravno da je titula van lige, ali treba se pokazati ko kosi a ko vodu nosi za sledeću sezonu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Dani je napisao/la: 23.09.2019., 14:55 @frantic ti po običaju shvatiš sve na drugačiji način od onog koji je prezentiran. Nema veze. Ja sam trubio o Giou i njegovom perolakom sklanjanju Vettelu, a ti si to pokrio Strollom koji je eto iz nekog čudnog razloga odlučio otiči u boks kada su mu gume otišle.
Nego pazi ironije kada ti ferrarijev navijač komentira sklanjanje. Očito je amnezija tamo od 1997. do 2006.
Pa daj ljepše i bolje objasni, jerbo ja ne shvatam :chill:
A pogotovo ne shvatam zašto si počeo pominjati neke sekunde (ubacio u priču vettela i 5 sekundi :shock: ) i ovo, ono, dsz
I šta misliš koliko bi Gio zadržao Vettela?
I kako baš da Stroll ode u box sa Hamiltonom na leđima 0,7 sec?
Ma nije ni bitno.
Možda ne shvatam ni to.

Ja sam samo napravio grešku spram ostale desetorice koji su se nasmijali na tvoj post o Giou i pošprdno ti odgovorili, što sam se uopšte upustio u raspravu sa tobom.
Ti si jedini (neko drugi to reče) iskočio iz rupe i prokomentarisao kako se Gio sklonio Vettelu.
A vjerujem, kada bi sad zarovio po forumu na komentare pretkraj maja prošle godine, da bi sigurno našao par komentara Lewisovih fanova (možda i tvoj), u principu "Pa šta je trebao, da se bori sa Lewisom, da gubi vrijeme, ionako bi ga pretekao kad-tad". ;)

Što se tiče ironije, još veća je ironija da Hamiltonov navijač priča o sklanjanju, upravo nakon tog Monaca 2018., propraćenih kasnije izjavama:
Q: Did you make life too easy for Lewis?
A: I`m Mercedes driver (a vozio za tadašnju Force Indiu), You should ask the boss.
Q: If there is "unwritten rule" that Force India not make life difficult to Mercedes?
A: Maybe.
:rofl:

I sve ono iz perioda 1997-2006 kad staviš na kamaru, nema težinu kao ovo iz Monaca 2018.

Od mene dosta, na ovu temu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Grah0 je napisao/la: 23.09.2019., 20:36
LH44 je napisao/la:
Grah0 je napisao/la: 23.09.2019., 18:48 Ima li neko snimak Vettelovog out lapa?
Ja ne znam jel moglo bolje, jbte ovaj krug je Seb bio u elementu, em je rotirao bolid kako on to voli, em ga je zadnji kraj slušao kao da je onaj novi difuzor Neweyev ispušni/blown difuzor.

Hvala Heat
Krug je majstorija, nadam se preporodu, sličnom kao 2012. Naravno da je titula van lige, ali treba se pokazati ko kosi a ko vodu nosi za sledeću sezonu.
Pokazuje iz utrke u utrku.
slika
slika

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
F12000 je napisao/la: 23.09.2019., 20:43
LH44 je napisao/la: Ja ne znam jel moglo bolje, jbte ovaj krug je Seb bio u elementu, em je rotirao bolid kako on to voli, em ga je zadnji kraj slušao kao da je onaj novi difuzor Neweyev ispušni/blown difuzor.

Hvala Heat
slika
Možda se okrene koji put u ime preporoda :prcnjau:

slika
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Frantic je napisao/la: 23.09.2019., 20:36
Dani je napisao/la: 23.09.2019., 14:55 @frantic ti po običaju shvatiš sve na drugačiji način od onog koji je prezentiran. Nema veze. Ja sam trubio o Giou i njegovom perolakom sklanjanju Vettelu, a ti si to pokrio Strollom koji je eto iz nekog čudnog razloga odlučio otiči u boks kada su mu gume otišle.
Nego pazi ironije kada ti ferrarijev navijač komentira sklanjanje. Očito je amnezija tamo od 1997. do 2006.
A pogotovo ne shvatam zašto si počeo pominjati neke sekunde (ubacio u priču vettela i 5 sekundi :shock: ) i ovo, ono, dsz
Ma nije ni bitno.
Možda ne shvatam ni to.

Ja sam samo napravio grešku spram ostale desetorice koji su se nasmijali na tvoj post o Giou i pošprdno ti odgovorili, što sam se uopšte upustio u raspravu sa tobom.
Ti si jedini (neko drugi to reče) iskočio iz rupe i prokomentarisao kako se Gio sklonio Vettelu.
A vjerujem, kada bi sad zarovio po forumu na komentare pretkraj maja prošle godine, da bi sigurno našao par komentara Lewisovih fanova (možda i tvoj), u principu "Pa šta je trebao, da se bori sa Lewisom, da gubi vrijeme, ionako bi ga pretekao kad-tad". ;)

Što se tiče ironije, još veća je ironija da Hamiltonov navijač priča o sklanjanju, upravo nakon tog Monaca 2018., propraćenih kasnije izjavama:
A: I`m Mercedes driver (a vozio za tadašnju Force Indiu), You should ask the boss.
Q: If there is "unwritten rule" that Force India not make life difficult to Mercedes?

I sve ono iz perioda 1997-2006 kad staviš na kamaru, nema težinu kao ovo iz Monaca 2018.

Frantice, gubis dragocjeno vrijeme na raspravu s dotičnim. Sve si lijepo objasnio u kom ali nema tko da shvati.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
LH44 je napisao/la: 23.09.2019., 18:43
CrashOverride je napisao/la: 23.09.2019., 16:00
Har Kl je napisao/la: 23.09.2019., 15:37
Haj nek se nekad i složim sa tobom, ali ono "od-do" :cool:
Ferrari je odradio perfektno svoj dio zadatka. U svim ostalim scenarijima ne bi imali 1-2.
Zašto je LeClerc završio drugi, može se polemisati. Ali da je neko izračunao dva kruga prije undercuta da će Vettel nadnoknaditi 4sec naspram LeClerca, to je prazna priča.
Al se slazemo :pivo:
A mislim Ferrari je pogodio taktiku, normalno da se svi slažemo da je slučajno :zubo:
Prestao sam vjerovat da mogu s namjerom :mrgreen:
Fino Alla Fine

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 23.09.2019., 20:43
LH44 je napisao/la: Ja ne znam jel moglo bolje, jbte ovaj krug je Seb bio u elementu, em je rotirao bolid kako on to voli, em ga je zadnji kraj slušao kao da je onaj novi difuzor Neweyev ispušni/blown difuzor.

Hvala Heat
slika
slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren

Norberto Fontana (Sauber Ferrari) vs Jacques Villenueve. 1997.
slika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
Ma nije ni bitno.
Možda ne shvatam ni to.

slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Frantic je napisao/la: 23.09.2019., 07:30
gjoko-mkd je napisao/la: 22.09.2019., 23:55
LH44 je napisao/la: 22.09.2019., 13:04

Imaš mobdro, a imaš i WSS. WSS nek kolega @Frantic da link, a mobdro je lagano naći, samo guglaj.
Neku reč više o WSS...kako radi..gde se može skinut....
@đoko
samo guglaj "WSS apk", zadnja je verzija 2.4
Ma!o je manji izbor nego na Mobdru, ali aplikacija bolje radi, manje šteka, streamovi su "kvalitetniji".
Imaš komp!etan SKY sports, BT sport, Sk 1,2,3, 5 Arena, brdo Bein sports, Foxovi, itd.....
Nisam se bavio ovom aplikacijom za windows, možeš potražiti
Skinuo...radi...ali dali i koliko se plaća za premium kanale?

Hvala puno....

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
_bataziv_0809 je napisao/la: 23.09.2019., 21:28

Norberto Fontana (Sauber Ferrari) vs Jacques Villenueve. 1997.
Ma ne voli @Frantic Villeneuvea pa nije ni pogledao video gdje Jacques pojašnjava kako ga je Fontana zadržavao ne bi li vozio 1998. Inače da ga je samo pustio, Ferrari bi mu uništio karijeru, a to ima itekako veću težinu nego Monako 2018. ili bilo koja druga naredba u Mercedesu u turbo-hibridnoj eri.

Ali o tom po tom, mislim da je džaba postavljat' video i pisat' o tome, nema fajde kad se samo ignoriše i tupi po svom :chill:
slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ovo nije više samo "slano"...ovo je čitava solana od nekih likova ovdje :chill:

Ccc...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Oooooo, vidim da su dvojica u dežuri.
Aferim.
Pojačali drugu šihtu, pokušavajući naučiti i ukazati starom alkosu, kako se drži flaša u ruci.
Ko dežura u trećoj?
:facepalm:

Uglavnom :pivo:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
gjoko-mkd je napisao/la: 23.09.2019., 21:37
Frantic je napisao/la: 23.09.2019., 07:30
gjoko-mkd je napisao/la: 22.09.2019., 23:55

Neku reč više o WSS...kako radi..gde se može skinut....
@đoko
samo guglaj "WSS apk", zadnja je verzija 2.4
Ma!o je manji izbor nego na Mobdru, ali aplikacija bolje radi, manje šteka, streamovi su "kvalitetniji".
Imaš komp!etan SKY sports, BT sport, Sk 1,2,3, 5 Arena, brdo Bein sports, Foxovi, itd.....
Nisam se bavio ovom aplikacijom za windows, možeš potražiti
Skinuo...radi...ali dali i koliko se plaća za premium kanale?

Hvala puno....
Sorry @đoko, nisam od ovih šaljivdžija ni vidio tvoj post.
Opciju sa premium kanalima nisam ni istraživao, meni je ono dovoljno.
Tako da ti na tu temu ne bi ništa znao reći.
Ionako su mi i Mobdro i WSS samo za slučaj nužde.
I nema na čemu. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

F12000
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Leclerc

:trep:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 23.09.2019., 21:50 Ovo nije više samo "slano"...ovo je čitava solana od nekih likova ovdje :chill:

Ccc...
Ma mi smo sekta, kult, jbte....., crvena armija, Titina partija, ..... šta ti ja znam
:facepalm:

BTW, mi u Tuzli imamo Fabriku Soli (Solana DD Tuzla) :rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
slika
slikaslika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
LH44 je napisao/la: 23.09.2019., 21:38
Ma ne voli @Frantic Villeneuvea pa nije ni pogledao video gdje Jacques pojašnjava kako ga je Fontana zadržavao ne bi li vozio 1998. Inače da ga je samo pustio, Ferrari bi mu uništio karijeru, a to ima itekako veću težinu nego Monako 2018. ili bilo koja druga naredba u Mercedesu u turbo-hibridnoj eri.

Ali o tom po tom, mislim da je džaba postavljat' video i pisat' o tome, nema fajde kad se samo ignoriše i tupi po svom :chill:
Vjerujem da je to Frantic gledao uzivo kao i ja :thumbs:
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡