VN Singapura (Marina Bay Street Circuit) 20.9.-22.9.2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma nemam pojma, pusti ljude da drame ko onaj salt-bae :rofl:

slika
slikaslika

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
Frantic je napisao/la: 23.09.2019., 22:14
Ferrari je napisao/la: 23.09.2019., 21:50 Ovo nije više samo "slano"...ovo je čitava solana od nekih likova ovdje :chill:

Ccc...
Ma mi smo sekta, kult, jbte....., crvena armija, Titina partija, ..... šta ti ja znam
:facepalm:

BTW, mi u Tuzli imamo Fabriku Soli (Solana DD Tuzla) :rofl:
Ma ne slazemo se ti i ja u mnogocemu, ali nisi ti sektas. Al ima ih tu....
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Jeste ludi, 10-ak stranica ste uspjeli nabiti nakon utrke, ali neka, bolje da se piše i raspravlja o utrkama, nego da svatko napiše po jedan post kako je utrka bila sranje i čekamo iduću, kako je (pre)često znalo biti ranije ove sezone :thumbs: Drago mi je i da se Alonso još uvijek uspijeva uvući u svaku raspravu, nije ga zaboravio nijedan tabor :mrgreen:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/F1/status/1176061138439589888 Respect :thumbs:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Giovinazzi u uglednom društvu, a Albona i Gaslya nema: https://twitter.com/F1/status/1176069092266119169 Kritizirao sam ga bio nedavno, čak i previše, ali moram priznati da se popravio i da je počinje opravdavati mjesto u Alfi.

Dobro je rekao početkom sezone da on nije Leclerc i da je njegov put drugačiji, što uistinu i jest i treba poštivat to, ako ništa zbog iskrenosti :)

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
croatic f1 je napisao/la: 24.09.2019., 00:29 Jeste ludi, 10-ak stranica ste uspjeli nabiti nakon utrke, ali neka, bolje da se piše i raspravlja o utrkama, nego da svatko napiše po jedan post kako je utrka bila sranje i čekamo iduću, kako je (pre)često znalo biti ranije ove sezone :thumbs: Drago mi je i da se Alonso još uvijek uspijeva uvući u svaku raspravu, nije ga zaboravio nijedan tabor :mrgreen:
Ma nije to da mi želimo spominjati Alonsa (koji je naravno vrhunski vozač i to nitko normalan ne bi trebao sporiti) već je fora da 70% komentatora koji zapravo kenjaju o strategiji i nekakvim beneficijama prema Vettelu u svom nicku imaju Alonso (npr Alonso1983)...mislim pogledaj onaj meltdown tipa u komentarima na vijesti o Leclercu koji govori o strategiji.

Epske proporcije...i ti onda jednostavno moraš odgovoriti sa @Alonso(taj i taj) i komentirati...zato kada napraviš CTRL+F i gore upišeš "Alonso" vidiš toliko spominjanja tog majstora...jebiga. Nije da ekipa želi spominjati Alonsa, ali njegovi fanovi iz bizarnog razloga imaju meltdown.

Srećom nisam komentirao ništa ispod vijesti (to općenito izbjegavam), ali je smiješno čitati.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Nisam otvarao tražilicu i tražio ključnu riječ "Alonso", nisam baš tolik fanboy :zubo: Nisam redovito pratio ovu temu nakon utrke pa me je dočekalo 7-8 novih stranica, proletio sam kroz neke postove pa primijetio da se i tu uspio uvući - ne kažem da je to negativno, neka ostaje aktualan :mrgreen:

Komentare na člancima gdje ih ima doslovno stotine (poput onih za kvale, utrke i te neke izjave poslije vatrenog GP vikenda) rijetko čitam, jedino ako baš imam vremena pa pratim otpočetka ili slučajno naletim na neki komentar na koji moram odgovoriti pa se uvučem u raspravu, ali to je vrlo rijedak slučaj kod mene.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 24.09.2019., 01:24 Nisam otvarao tražilicu i tražio ključnu riječ "Alonso", nisam baš tolik fanboy :zubo: Nisam redovito pratio ovu temu nakon utrke pa me je dočekalo 7-8 novih stranica, proletio sam kroz neke postove pa primijetio da se i tu uspio uvući - ne kažem da je to negativno, neka ostaje aktualan :mrgreen:

Komentare na člancima gdje ih ima doslovno stotine (poput onih za kvale, utrke i te neke izjave poslije vatrenog GP vikenda) rijetko čitam, jedino ako baš imam vremena pa pratim otpočetka ili slučajno naletim na neki komentar na koji moram odgovoriti pa se uvučem u raspravu, ali to je vrlo rijedak slučaj kod mene.
Ja sam doslovno slučajno naletio...kliknuo umjesto naslova onu ikonu za poruke pa me dolje odvelo...na kraju se dobro nasmijao :rofl:

Ali da, inače izbjegavam te komentatore ne samo na F1 portalima već i na ovim ostalim...
slika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ferrari je napisao/la: 24.09.2019., 01:58 Ja sam doslovno slučajno naletio...kliknuo umjesto naslova onu ikonu za poruke pa me dolje odvelo...na kraju se dobro nasmijao :rofl:

Ali da, inače izbjegavam te komentatore ne samo na F1 portalima već i na ovim ostalim...
Baš o tom načinu i pričam kad kažem da slučajno naletim na neki komentar, zapne mi za oko neki noviji koji je naslovnoj pa se nekad ubacim :D

Što se tiče drugog, tako je kako je, svugdje je tako jer su komentari pristupačniji od foruma pa se tamo skuplja daleko više stručnjaka...O FB komentarima da ne pričam.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
croatic f1 je napisao/la: 24.09.2019., 02:11
Ferrari je napisao/la: 24.09.2019., 01:58 Ja sam doslovno slučajno naletio...kliknuo umjesto naslova onu ikonu za poruke pa me dolje odvelo...na kraju se dobro nasmijao :rofl:

Baš o tom načinu i pričam kad kažem da slučajno naletim na neki komentar, zapne mi za oko neki noviji koji je naslovnoj pa se nekad ubacim :D

Što se tiče drugog, tako je kako je, svugdje je tako jer su komentari pristupačniji od foruma pa se tamo skuplja daleko više stručnjaka...O FB komentarima da ne pričam.
Hehe :paziovo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
CrashOverride je napisao/la: 23.09.2019., 21:22
LH44 je napisao/la: 23.09.2019., 18:43
CrashOverride je napisao/la: 23.09.2019., 16:00 Al se slazemo :pivo:
A mislim Ferrari je pogodio taktiku, normalno da se svi slažemo da je slučajno :zubo:
Prestao sam vjerovat da mogu s namjerom :mrgreen:
Zamisli da su sa namjerom uradili i da su znali deltu svježeg harda i izraubanog softa? Teoretičari ispadoše upravu :rofl: :zubo:
slikaslika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Da zakljucimo vikend. Znaci Hakkinen ostaje jedini vozac sa vezane 3 debitanske pobjede ili (ako se tako smijem izraziti) ? :D

Ako da , onda definitivno velik razlog zadovoljstva sta Leclerc nije pobjedio.
Ne diraj mi Miku , mali :D
slikaslika slika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
AlkY je napisao/la: 24.09.2019., 08:35 Da zakljucimo vikend. Znaci Hakkinen ostaje jedini vozac sa vezane 3 debitanske pobjede ili (ako se tako smijem izraziti) ? :D

Svijet neće, ali mi Leclerc sektaši ćemo ovo bilježit kao 3 u nizu. :zubo: :cheer:
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
F12000 je napisao/la: 24.09.2019., 09:11
AlkY je napisao/la: 24.09.2019., 08:35 Da zakljucimo vikend. Znaci Hakkinen ostaje jedini vozac sa vezane 3 debitanske pobjede ili (ako se tako smijem izraziti) ? :D

Svijet neće, ali mi Leclerc sektaši ćemo ovo bilježit kao 3 u nizu. :zubo: :cheer:
Ali stvarno jadno izgledate s tom čudnom spikom.... :facepalm:

Za tebe, Danija i ostale ajde bit ću pristojan pa ću reći sektaše pogledajte ovaj video, barem prvih 7 minuta. Čovjek je lijepo objasnio ono što je vidljivo iz svemira, a pritom nije tu neki Janko ili Marko sa HR forum.

https://www.youtube.com/watch?v=QY5bEVmPe8w

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Iceman je napisao/la: 24.09.2019., 09:19

Za tebe, Danija i ostale ajde bit ću pristojan pa ću reći sektaše pogledajte ovaj video, barem prvih 7 minuta. Čovjek je lijepo objasnio ono što je vidljivo iz svemira, a pritom nije tu neki Janko ili Marko sa HR forum.

Ne znam zasto su svi nafurani toliko, ja sam u polušali već 2 dana.

Ali evo npr. za mene Massa je prvak 2008. godine. Subjektivno? Da, ali ne mislim da me Hamiltonovci trebaju sad prezirat zbog toga.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Grah0 je napisao/la: 23.09.2019., 20:36
LH44 je napisao/la:
Grah0 je napisao/la: 23.09.2019., 18:48 Ima li neko snimak Vettelovog out lapa?
Ja ne znam jel moglo bolje, jbte ovaj krug je Seb bio u elementu, em je rotirao bolid kako on to voli, em ga je zadnji kraj slušao kao da je onaj novi difuzor Neweyev ispušni/blown difuzor.

Hvala Heat
Krug je majstorija, nadam se preporodu, sličnom kao 2012. Naravno da je titula van lige, ali treba se pokazati ko kosi a ko vodu nosi za sledeću sezonu.
Ma za preporod je samo potreban bolid. Ovo je samo jedan korak u pravom smijeru. Ako to još poprave do sljedeće godine ne sumnjam da će i vožnje biti vrhunske.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Frantiče. Želio sam uputiti na problematiku dvostrukih standarda kod pojedinih forumaša. Međutim ne pali to kod njih. Kolektivna amnezija .Naime dok su skakali kao da ih buhe napadaju kod Ocona u Monaku, na ovo očito sklanjanje Gioa su bili nijemi. Inače me čudi da se vi čudite takvim reakcijama vozača. Pa odabno su tr i rb sinkronizirani. Alfa, Ferrari, mercedes i fi samo nastavljaju.
slika

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
F12000 je napisao/la: 24.09.2019., 09:33
Iceman je napisao/la: 24.09.2019., 09:19

Ne znam zasto su svi nafurani toliko, ja sam u polušali već 2 dana.

Ali evo npr. za mene Massa je prvak 2008. godine. Subjektivno? Da, ali ne mislim da me Hamiltonovci trebaju sad prezirat zbog toga.
Da, nije bio nikakav plan, a nisu mu rekli da će Vettel prvi u pit. Strategije se dogovaraju prije utrke, ne bi se bas kladio da Vettel nije imao pojma da je to jedna od opcija. Ne trebas znat deltu starog softa i novog harda da undercut uzmes u obzir kao opciju.

I sad fakat zadnje od mene o ovoj temi, nek se knjizi kao karmatski dug za Monzu, treba gledati prema Rusiji.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Dani je napisao/la: 24.09.2019., 09:40 Frantiče. Želio sam uputiti na problematiku dvostrukih standarda kod pojedinih forumaša. Međutim ne pali to kod njih. Kolektivna amnezija .Naime dok su skakali kao da ih buhe napadaju kod Ocona u Monaku, na ovo očito sklanjanje Gioa su bili nijemi. Inače me čudi da se vi čudite takvim reakcijama vozača. Pa odabno su tr i rb sinkronizirani. Alfa, Ferrari, mercedes i fi samo nastavljaju.
Ne možemo ni ja ni ti (i malo ko to "može" na ovom portalu/forumu) upućivati takve kritike.
Nismo dovoljno objektivni u takvim situacijama, što jest jest.
Mada, ima i puno gorih. :chill:
Iako slabije zalaze na forum, većinom su na komentarima na vijestima.

BTW, pregledao sam temu VN Monaca i nije bilo nekih pretjeranih napada na Ocona.
Čak su se ljudi više šprdali u fazonu "Da li su ovo Oconu pokazali plave zastave"?
Nisam baš primjetio da su skakali kao da ih buhe napadaju.

Međutim, ti si bio jedna od zadnjih osoba na portalu koji je trebao napisati "Gledaj što se Gio skloni Vettelu".
Isto kao što bi za nakoga JA bio jedna od zadnjih osoba na portalu da sam napisao, uz pretpostavku da uopšte nije došlo do situacije Gio-Vettel, "Gledaj Strolla, taman uđe u box i skloni se i Hamiltonu i Bottasu".
Još je ljudi to primijetilo to sa Strollom i napisalo komentar identičan mome, samo što te nisu quotali.

Što se tiče odnosa RB-TR; Ferr-Alfa; Benz-RP, meni je (i većini) tu već odavno sve jasno, a ovo je jedan od mojih postova od nedjelje
Frantic je napisao/la: 22.09.2019., 15:12 Gio se miče Ferkanima, Stroll Benzovima, a Lord Maxu.....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
A jadni Ricciardo se miče svima pa se ona sjebe na Giu :mrgreen:
slika slika
Odgovori