Idemo dalje

Koji je tebi?reso20 je napisao/la: 08.09.2019., 17:08 Troje drkaro*** ovdje na forumu na APARATIMAMSC sad možeš mirno ići odmoriti
Brumica gdje si nam
Ferkane
![]()
Kakva dominacija, kakva vožnja, kakva pobjeda iz prvog pokušaja u Ferrariu!!!![]()
E moj Seb, opustio si se previše i slušaš ove forumaše previše![]()
Za ovo ćeš dobit crno-bijelu zastavu od moderaturereso20 je napisao/la: 08.09.2019., 17:08 Troje drkaro*** ovdje na forumu na APARATIMAMSC sad možeš mirno ići odmoriti
Brumica gdje si nam
Ferkane
![]()
Kakva dominacija, kakva vožnja, kakva pobjeda iz prvog pokušaja u Ferrariu!!!![]()
Vettel je danas jako zabrljao, ali to nije prvi put - previše ga pogađaju neke stvari i svaki put kad se dogodi neko sranje subotom, on uglavnom napravi dodatnu glupost. Razumijem da jučer nije ispalo po dogovoru, ali ostavi to iza sebe, novi je dan i nova prilika.croatic f1 je napisao/la: 08.09.2019., 17:09 Što se tiče Vettela, jao. Nova velika greška u najgorem mogućem trenutku - njegova budućnost u Ferrariju, a i Formuli 1 mi je sve neizvjesnija...
Što se tiče zastave, slažem se s Markom, nema to veze s politikom, već s nekakvom kulturom. Lijepo je vidjeti tu zastavu, bilo mi je drago čim sam je vidio u publici, ali bilo bi lijepo da je drži na miru kao i svi ostali te ne smeta kameri konstantnim mahanjem.
Dobro @reso20 malo sada pretjeruje, isto kao i vi sa Leclercom zbog jučer gdje je bio teški cirkus.MSC je napisao/la: 08.09.2019., 17:12Koji je tebi?reso20 je napisao/la: 08.09.2019., 17:08 Troje drkaro*** ovdje na forumu na APARATIMAMSC sad možeš mirno ići odmoriti
Brumica gdje si nam
Ferkane
![]()
Pusa MSCMSC je napisao/la: 08.09.2019., 12:04 Ja bih volio pobjedu Ferrarija ali ne ovoga sa pole positiona. Seb danas treba voziti iskljucivo i samo za sebe.
Tu sam maco, živa i zdravareso20 je napisao/la: 08.09.2019., 17:08 Troje drkaro*** ovdje na forumu na APARATIMAMSC sad možeš mirno ići odmoriti
Brumica gdje si nam
Ferkane
![]()
To nisu navijači Ferrarija, nego isključivo Vettela. Ma što govorili, njihove riječi ih odaju i dvostruki standardi kad kod iste situacije šute ili se dignu na zadnje noge ovisi o kome se radi.Sarma je napisao/la: 08.09.2019., 16:39 Najviše mi je drago što je Leclerc dobio zbog onih komentara od jučer na račun njega, pojest će ga Mercedes, smrad, ovo ono... i to od navijača Ferrarija...
Mislim ono ćemu to?
Bravo Charles vrhunska vožnja![]()
Spin mogu razumjeti, stizao je Bottasa, pritisako previše. Vjerujem da s bočne strane nije mogao vidjeti Strolla. Ali sve skupa nema opravdanje. Prvi krugovi su, svi su na okupu i to tako ne ide. Prešlo je granicu i koliko god da mi je najdraži na gridu, morati će ili ponovo pronaći staroga sebe ili manje stresnu okolinu od Ferrarija. Ne znam što reći. Predobar mi je i dalje za otpisati ga, slati ga u mirovinu, vidiš da gori od želje, a opet greškom poništi sve dobro što napravi. Možda je previše emotivan u sportu koji postaje sve hladniji, profesionalniji, tvrđi. Možda je sto drugih razloga, ali nije dobro. I žao mi ga je. Krene s P4, završi na P13 i sa mislim, toliko bodova iza Charlesa u ukupnom poretku.Sarma je napisao/la: 08.09.2019., 17:22Dobro @reso20 malo sada pretjeruje, isto kao i vi sa Leclercom zbog jučer gdje je bio teški cirkus.MSC je napisao/la: 08.09.2019., 17:12Koji je tebi?reso20 je napisao/la: 08.09.2019., 17:08 Troje drkaro*** ovdje na forumu na APARATIMAMSC sad možeš mirno ići odmoriti
Brumica gdje si nam
Ferkane
![]()
Ja bih puno prije opalio danas po Vettelu nego npr. po Leclercu u vezi kvala gdje je malo zasro u onom cirkusu...
Vettel bi se trebao stvarno zapitati... Dokle?
Brumica je napisao/la: 08.09.2019., 17:24Ma Ferari je za njega, on treba preuzeti ulogu tipa Raikonen, stati na loptu i pokazati zasto je 4 svjetski prvak.reso20 je napisao/la: 08.09.2019., 17:08
Tu sam maco, živa i zdravaVrhunska vožnja Charlesa, nije teško priznati.
Što se Sebu događa, ne znam. Ne vjerujem da je čovjek samo tako zaboravio voziti. Treba izgurati ovu sezonu do kraja pa nakon toga sjesti i vidjeti što dalje. Pod time ne mislim penzija, nego razmisliti je li Ferrari i dalje ekipa za njega.
Vettel je definitivno kalibar za mjesto nekoga tko je prvo Njemac i da drži stvari na okupu. Tako da glavu gore i dobro se pripremiti za 2021.
Meni uistinu nije bilo teško napisati da je Charles danas bio odličan. Nemam se šta opravdavati za jučer jer je izgubljen prvi startni red, a mali pokazao sebičnost. Danas je pokazao odličnu vožnju i to je realnost. Kao što stvarno više nemam pojma koji vrag je Sebu.F12000 je napisao/la: 08.09.2019., 17:25To nisu navijači Ferrarija, nego isključivo Vettela. Ma što govorili, njihove riječi ih odaju i dvostruki standardi kad kod iste situacije šute ili se dignu na zadnje noge ovisi o kome se radi.Sarma je napisao/la: 08.09.2019., 16:39 Najviše mi je drago što je Leclerc dobio zbog onih komentara od jučer na račun njega, pojest će ga Mercedes, smrad, ovo ono... i to od navijača Ferrarija...
Mislim ono ćemu to?
Bravo Charles vrhunska vožnja![]()
Greška je glupa, ali bome je i pravilo. Ako sam dobro shvatio, Kimi je trebao startati s Q2 setom jer je bio u Q3, a startao je iz pitlanea jer je prekršen parc fermeFerrari je napisao/la: 08.09.2019., 17:28 Ajde i Gio je uzeo 2 boda, a kakva amaterska pogreška za Alfu kod Kimija...užas.