VN Italije (Monza) 6.-8. rujna 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Evo vide se i Čapljina.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
CrashOverride je napisao/la: 08.09.2019., 16:37
AlkY je napisao/la: 08.09.2019., 16:35 Jucer drvljem i kamenjem na malog , danas tim istim ljudima heroj 😂😂
Zar je problem rec da je jucer bio supak a danas je odvozio odlicno...
E baš to.
"What a little star." May 26, 2012.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Koliko je šampanjaca pokvasilo zastavu Čapljine :bonk: :rofl:
slikaslika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Po meni ovo nije u redu s Čapljina zastavom, zamahni koju minutu i to je to, a ne svaki put stane namjerno ispred postolja i smeta kamerama već dugi niz godina. Koja je poanta svega toga?
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Capljinac mora da radi tu negdje dok se uvijek probije do ispod podija.
slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Explorer je napisao/la:Po meni ovo nije u redu s Čapljina zastavom, zamahni koju minutu i to je to, a ne svaki put stane namjerno ispred postolja i smeta kamerama već dugi niz godina. Koja je poanta svega toga?
Jebiga, naš čovjek :D

grga Verified
Karting
Karting
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: dobro utrkivanje
Čestitke Charlesu. HAM pojeo gume, al se barem utrkivao muški. BOT drugi, al za mene truba. Taj nikad nema nekog asa u rukavu. Ko Massa nekad i općenito svi drugi vozači.
VET kod psihologa, a paralelno angažirat menađera da mu nađe drugi kokpit. On i Ferrari su se potrošili bez sexa. :?
Ako voziš i sve je mirno i sve držiš pod kontrolom, znači da ne voziš dovoljno brzo.

F12000
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Leclerc
Explorer je napisao/la: 08.09.2019., 16:48 Po meni ovo nije u redu s Čapljina zastavom, zamahni koju minutu i to je to, a ne svaki put stane namjerno ispred postolja i smeta kamerama već dugi niz godina. Koja je poanta svega toga?
Ne smeta nikome, smeta eventualno onima "kojima bi trebalo smetati" khm khm

:party:
slika

GhuU
Karting
Karting
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Ferari
da li je moguce da retardirani sport klub u pola utrke prekida prijenos formule i ostavlja promo

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Nadam se da necemo preci u politicke konotacije. Ujedno vas i molim kao kolega i forumas ne idemo dalje.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
F12000 je napisao/la: 08.09.2019., 16:52
Explorer je napisao/la: 08.09.2019., 16:48 Po meni ovo nije u redu s Čapljina zastavom, zamahni koju minutu i to je to, a ne svaki put stane namjerno ispred postolja i smeta kamerama već dugi niz godina. Koja je poanta svega toga?
Ne smeta nikome, smeta eventualno onima "kojima bi trebalo smetati" khm khm

:party:
Onda bi i sva ona stabla trebalo posjeci jer svake godine smetaju snimkama iz helikoptera :D
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Ne treba u politiku... I molim @avetma da makne sve komentare u clanku o pobjedniku VN Italije vezano za zastavu da ne preraste u nesto nepotrebno...
Fino Alla Fine

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Nikakva politika - nebitno čija je zastava, nije bila poanta da smeta zato jer je iz Čapljine, nadam se da to nije bilo teško shvatiti.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Pa šta onda što se zastava vijori. Već je postalo normalno vidjeti ju poslje utrke u Monzi.

Ono što mene muči je Seb i još jedna preloša izvedba. Pokaže da ima vatre u njemu, onda usere i tako u krug. Počinjem misliti da Ferrari stvarno nije dobra okolina za njega i da je izgubio onaj edge u takvim okolnostima.
"What a little star." May 26, 2012.

GhuU
Karting
Karting
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Ferari
je li jos nekome prenos na sportklubu prekinut u pola utrke?

F12000
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ovaj Albon čudo od momka, karakter i ponašanje baš za voliti ga.
slika

Ice
Karting
Karting
S nama već: 9 god
Samo seljačina iz Čapljine može tako godinama smetat sa zastavom. :trep:

reso20
GP3
GP3
Troje drkaro*** ovdje na forumu na APARATIMA :) MSC sad možeš mirno ići odmoriti :facepalm: Brumica gdje si nam :rofl: Ferkane :klopa:
Kakva dominacija, kakva vožnja, kakva pobjeda iz prvog pokušaja u Ferrariu!!! :gandalf:
E moj Seb, opustio si se previše i slušaš ove forumaše previše :thumbsd:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
GhuU je napisao/la: 08.09.2019., 17:07 je li jos nekome prenos na sportklubu prekinut u pola utrke?
Da
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Bravo za Charlesa, kakva pobjeda! Unatoč stručnim prognozama da će ga Mercedesi pojesti bez Vettelove podrške, evo njega drugu utrku zaredom na najvišoj stepenici i to na najboljem mjestu za Ferrarijevog vozača. Odvozio je fenomenalno, doktorski zadržao oba Mercedesa iza sebe, uistinu jedna šampionska vožnja. Imao je malo sreće što su suci bili blagi kod onog kraćenja prve šikane, u F2 je mislim Sette Camara pokupio kaznu za slično kraćenje, ali to ne umanjuje ostatak njegovog nastupa.

Imao je prednost na pravcu i to je činjenica, nadam se da neće biti onih koji će opet tvrditi da je Mercedes i tu dominantan, ali ovime ne želim reći da je Mercedes bio nemoćan - imali su i Hamilton i Bottas priliku za čistu pobjedu. Leclerc nije puknuo pod pritiskom ( :prcnjau: ), izdržao je Hamiltonov nalet na mediumu, a onda si je Lewis sam presudio greškom u T1. Bottas je također imao svoj nalet i priliku odmah nakon toga, ali je Leclerc i to izdržao, doduše, koliko je to šlampavo odradio Bottas, nije bilo preteško. Sve u svemu, fantastična vožnja Leclerca, polako je ulovio svoj ritam u Ferrariju i mislim da bi se fokus momčadi mogao polako prebaciti na čovjeka na kojeg mogu dugoročno računati :thumbs:

Od ostalih bih izdvojio Renaulte, bili su dominantni u sredini poretka ovog vikenda, zaslužena berba bodova za njih. Za Hulka je možda i bolje da je Riccija posrao VSC jer bi onda opet bio P4 :mrgreen: Albonu je utrka kompromitirana onom borbom sa Sainzom, ali završiti iza oba Renaulta nije baš dobar rezultat za RB. U prilog mu ide to što ni Max nije briljirao, tek P8 nakon novih problema na startu.

Što se tiče Vettela, jao. Nova velika greška u najgorem mogućem trenutku - njegova budućnost u Ferrariju, a i Formuli 1 mi je sve neizvjesnija...

Što se tiče zastave, slažem se s Markom, nema to veze s politikom, već s nekakvom kulturom. Lijepo je vidjeti tu zastavu, bilo mi je drago čim sam je vidio u publici, ali bilo bi lijepo da je drži na miru kao i svi ostali te ne smeta kameri konstantnim mahanjem.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡