Mehiko <3 <3 <3
Brumica je napisao/la:Skužite HamiltonaFerrari1345 je napisao/la:
Mehiko <3 <3 <3![]()
Buu, nemate vi pojma.dakako je napisao/la:Lady je napisao/la:Ma kakav trkaći incident u Rusiji?! Pa ne da je Raikkonen bio kriv, nego kriv na kvadrat!Ferrari je napisao/la:@Dakako
Ja samo tražim jednaki kriterij.
Ono u Rusiji je bio trkači incident kao što je i ovdje bio, ali je u Rusiji jedan dobio kaznu, a ovdje Bottas nije.
Stvarno dobro kaže kolega @dakako,malo objektivnosti ne bi škodilo kad se radi o našem timu ili pulenima.....
Po meni je i danas kriv Raikkonen, samo ga nisu kaznili jer je sam sebe kaznio odustajanjem.
Lady zbog ovakvih postova kod mene imas respekt na kvadrat. Da je vise ljudi poput tebe atmosfera bi na forumu bila kudikamo bolja,al sta se moze.
Znas ko buce,ako ne znas proguglaj malo. Vec kad mi nemamo pojma,bas se nesto kontam kako je bas sreca da imamo tebe da nam sve pojasnis. Molim te da me(nas) ni ubuduce ne lisavas svojih vidjenja situacije.Neznam kako bi spavao veceras da ti nisi ovdje iznjeo ove usporedbe koje su uzgred budi receno ne usporedive. Mozemo slobodno donjeti zakljucak da jedino zajednicko u ova dva incidenta je to da su oba vozaca Finci.senja je napisao/la:Buu, nemate vi pojma.Lady je napisao/la:Ma kakav trkaći incident u Rusiji?! Pa ne da je Raikkonen bio kriv, nego kriv na kvadrat!Ferrari je napisao/la:@Dakako
Ja samo tražim jednaki kriterij.
Ono u Rusiji je bio trkači incident kao što je i ovdje bio, ali je u Rusiji jedan dobio kaznu, a ovdje Bottas nije.
Stvarno dobro kaže kolega @dakako,malo objektivnosti ne bi škodilo kad se radi o našem timu ili pulenima.....
Po meni je i danas kriv Raikkonen, samo ga nisu kaznili jer je sam sebe kaznio odustajanjem.
Kimi je u Rusiji vidio prostor i napao. A Bottas ga naglo zatvorio, i ovaj nije imao kuda. Potpuno isto kao i danas u suprotnim ulogama. Nije uopšte bitna brzina kojom su se kretali. Slažem se da su obojica sebe kaznila ovako bespotrebnim zatvaranjem i ne ostavljanjem prostora vozaču iza sebe. Ali imamo isto tako bespotrebnu kaznu za Kimija u Rusiji. A ja sam daleko od Kimijevog navijača. Ista situacija koju sam navodio sa Hulkom i Massom u Singapuru. Hulk je pogriješio sa naglim zatvaranjem. Ali je time kaznio sam sebe. I onda su mu bespotrebno dali kaznu za sljedeću utrku...
Znaci suci po nalogu od nekoga iznad, sjede i cekaju da se ta dva vozaca sudare u idealnoj situaciji, dvije ipo utrke prije kraja, a da se ne moze dokazati kako je njihova namjera, da bi vratili "super ekstra" zanimljivu borbu za ta tako "vazne pozicije" u prvenstvu, jer eto, citav svijet bruji i ne moze spavati od uzbudjenja ko ce uzeti NO.4 u poredku... Manite se zavjera, cak i kada je cvrsto ako u pitanju.Felipe je napisao/la:Iako smatram da je to bio trkaći incident, što ako, ali ovo je baš ono čvrsto ako, suci nisu kaznili Bottasa da bi povratili troboj za četvrto mjesto u ukupnom poretku?