Neko reče odvezao Rosberg bez greške. Nakon SC-a je opet napravio grešku za gubljenje pozicije. Samo što je ranije i Hamilton pogriješio.

Čestitke i na tome.josip123 je napisao/la:Ovo je prvi Nicin hat-trick u karijeri.![]()
Vidiš nisam to skužio - čestitkejosip123 je napisao/la:Ovo je prvi Nicin hat-trick u karijeri.![]()
Eh! to trubim cijelo veče!Ferrari je napisao/la:Ova utrka je točno pokazala koliko si svi drugi inferiorni pokraj Mercedesa kada nema Ferrarija...30 sekundi RBR prije SC-a...
Da. I Barrichella, usput.dakako je napisao/la:Nico svaka cast,trlja nos mrziteljima i ujedno ih demantira.Voznja bez kompromisa. Mislim da je pretekao Massu i Villeneuva po pobjedama
Uopće nije stvar u tebi ili meni ili bilo kojem članu foruma, mi možemo imati i svoje (kroz navijačku prizmu malo i obojeno) stajalište, iako se uglavnom trudimo biti realni, i sam sam rekao da kada se ta razna trkaća pravila ponište u takvom slučaju, pravedna odluka jest trkaći incident, kao što je i pravilno kazniti nekoga kada je očigledno.dakako je napisao/la:Felipe je napisao/la:Odgledao snimke Kimi-Valtteri, povlačim što sam rekao ranije, oprostite. Trkaći incident, ništa više.