VN MEKSIKA (30.10.-01.11.)

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Vettel
Ma daj, kakve gluposti. Bottas je još više zatvarao krivinu nego Kimi. Nije nijedan trebao biti kažnjen. Oba su glupa poteza, kad se ne ostavi mjesto drugom vozaču.

Neko reče odvezao Rosberg bez greške. Nakon SC-a je opet napravio grešku za gubljenje pozicije. Samo što je ranije i Hamilton pogriješio. :facepalm:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ova utrka je točno pokazala koliko si svi drugi inferiorni pokraj Mercedesa kada nema Ferrarija...30 sekundi RBR prije SC-a...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

josip123
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Ako je ono greška zbog koje se gubi pozicija, onda ja ne znam šta.....
Malo izletio i presjekao krivinu, a da uopće nije izgubio brzine. Ne znam o čemu pričaš. I da, nije imao greške danas. :thumbs:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

The Simpsons
Karting
Karting
S nama već: 9 god 8 mj
Čestitke Niki naravno, ali najviše me dojmila atmosfera i žene. :shock:
Predivne. <3

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Takva je staza na kojoj do izrazaja dolazi snaga motora pa onda aerodinamika.

gidra
Formula 4
Formula 4
Navija za: SF
Naravno da je greška, samo što retardiranost asfalta izvan staze mu je omogučila čak da poveča prednost tom greškom?? To je idiotizam, da je lijepo na tome mjestu pjesak greška bi bila naplačena. Dok bi Vettel utrku završio par krugova prije.
No gidra, no party.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
josip123 je napisao/la:Ovo je prvi Nicin hat-trick u karijeri. :thumbs: :fakjea:
Čestitke i na tome.
Zanimljiva su mi ona "simultana" izlijetanja malo van staze Benzovih vozača.
Bottas pretekao Kimija po bodovima. A i Massa je blizu.
Biće zanimljiva ta borba za to 4. mjesto u poretku.
Bikovi odlični na stazi sa ovako dugom ravninom.
Checo može biti zadovoljan. U bodovima je, ali mislim da bi više volio da je bo ispred Hulka.
Trka solidna, malo iznad prosjeka.
Publika fenomenalna. :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Zeus
Formula 4
Formula 4
Navija za: Ferrari, Alonso
A Alonso šlata stjuardese u avionu :mrgreen: :prcnjau: bolje mu je nego da se prehladio od oblijetanja na ciljnoj ravnici ko Button-deploy, deeeplooooy!!! #$%*!* :fakjea:

Kush
GP3
GP3
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
josip123 je napisao/la:Ovo je prvi Nicin hat-trick u karijeri. :thumbs: :fakjea:
Vidiš nisam to skužio - čestitke :cheer: :cheer: :klanjam:

Kada je zadnji put bio blizu toga, tko zna?

pada mi na pamet budimpešta 2013. - kada je merc bio neprikosloven na toj stazi, RB jednostavno uz sav aero, nisu imali dosta snage od renaulta za ubrzanja u stop-start zavojima, i tu je merc dominirao jedino, ali..
..ostaje u sječanju ona Brownova instrukcija nici da propusti luju - da ovaj uzme trku. kao jer je novajlija u timu i treba mu pobjeda, što je nico prihvatio, nevoljko ali povinovao se i preko TR-a im poručio da mu duguju jednu (veliku) - i još mu duguju!

Uglavnom mislim da je tamo imao pole, nisam siguran, ali mislim da je taj hat-trik došao jako kasno!
______
Ferrari je napisao/la:Ova utrka je točno pokazala koliko si svi drugi inferiorni pokraj Mercedesa kada nema Ferrarija...30 sekundi RBR prije SC-a...
Eh! to trubim cijelo veče! :pivo:
Zadnja izmjena: Kush, dana/u 01.11.2015., 22:20, ukupno mijenjano 1 put.

dakako
Formula 4
Formula 4
Navija za: Mercedes
Meksicka publika :klanjam: :klanjam: :klanjam: :klanjam: :klanjam: :klanjam:
Timski igrac

Frantic
Formula 1
Formula 1
dakako je napisao/la:Nico svaka cast,trlja nos mrziteljima i ujedno ih demantira.Voznja bez kompromisa. Mislim da je pretekao Massu i Villeneuva po pobjedama
Da. I Barrichella, usput.
A izjednačio se sa Andrettijem, Reutemannom i Jonesom.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Dobro da Rosberg i Hamilton nisu ovaj put bacali kape.... Ove su ipak kud i kamo opasnije od običnih :mrgreen:

I za kraj mali OT.... &%&$"&!$"$& scum-comu i njegovoj promjeni sadržaja. Sramota i jedno veliko pljuvanje na korisnike. Nigdje obavjesti?!?!? U 19:59 sam nekako uspio aktivirat sportski +... Te sam umjesto 35 kn kolko sam dosad plaćao F1 (bez reklama), sad moram plaćat 110 kn sa reklama.... Kud logike :bang:
Još povisuju MaxGp koji više nema F1... Sad ispada da dajem 45kn štetneru za kreator Tv :facepalm:
Od sad ozbiljno razmišljam za prelazak na Hamilton TV
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Odgledao snimke Kimi-Valtteri, povlačim što sam rekao ranije, oprostite. Trkaći incident, ništa više.
Obrigado Felipe

dakako
Formula 4
Formula 4
Navija za: Mercedes
Felipe je napisao/la:Odgledao snimke Kimi-Valtteri, povlačim što sam rekao ranije, oprostite. Trkaći incident, ništa više.
:thumbs:
Timski igrac

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa da...isto kao u Rusiji samo što je jedan bio kažnjen. :thumbs:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Zeus
Formula 4
Formula 4
Navija za: Ferrari, Alonso
Odjavna špica :mrgreen: Rosberg wins Mexican GP, si señor! prapapapapapapa.... [ link do slike ]

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
https://twitter.com/sebvettelnews/status/660914549021761536 https://twitter.com/sebvettelnews/status/660906838762745856 Sve je krenulo sa lošim startom.. što je rezultiralo gužvom na prvom zavoju... ..kako kažu, ono što poželiš drugome očekuj kod sebe. :(
Mislim da je mogao pritisnuti Mercedese da je ostao u utrci sa dobrim startom... ovako jedna utrka za zaborav, zajedno sa drugim vozačkim mjestom u prvenstvu.
Zadnja izmjena: hattrick, dana/u 01.11.2015., 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari, šta reći. Debakl. Totalni.
Počevši od jućerašnjeg FP3 i onog požara na Kimijevom bolidu.
Iako, u jednom momentu trke bili su 6. (Kimi) i 11. (Seb), s obzirom na start sa 19. mjesta (Kimi) i pad na 19. mjesto (Seb, nakon odustajanja Alonsa).
Zanimljivo je da je Seb imao isti tempo na početku s Benzovima (onih konstantnih +50 sec., dok je imao praznu stazu, ali na tvrim gumama), kao i kad je uletio između njih dvojice pri izlasku iz boxa. Svi su vozili finih 1:22 i kusur. Bez problema. Izlijetanja - vjerovato posljedica gaženja bolida + malo kočnice. Ne sjećam se kad je 2x izletio.
Moglo je svašta biti da je zadržao 3. mjesto nakon starta.
Kimi - Bottas, ne znam šta bi reko. Drugačije malo nego u Rusiji, drugi suci, drugačije brzine. Mogu se složiti da nije bilo za kazne (Bottasu), ali možda onda ni ono u Rusiji nije bilo za kaznu, jbga.
Trebaju sjesti njih dvojica, oboriti po flašu votke i smiriti strasti. :mrgreen:
Ni Kimi nije bio loš do tog kontakta.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 01.11.2015., 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Upravo to. Kada samo pogledaš da je imao isti pace na mediumu kao i Mercedesi na softu. Te onda kasnije kada se našao u sendviću Rosberga i Hamiltona bio je na njihovom nivou. Tako da je ostao u početku na trećem mjestu moglo je biti svašta. :fakjea:
Zadnja izmjena: josip123, dana/u 01.11.2015., 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Kush
GP3
GP3
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
dakako je napisao/la:
Felipe je napisao/la:Odgledao snimke Kimi-Valtteri, povlačim što sam rekao ranije, oprostite. Trkaći incident, ništa više.
:thumbs:
Uopće nije stvar u tebi ili meni ili bilo kojem članu foruma, mi možemo imati i svoje (kroz navijačku prizmu malo i obojeno) stajalište, iako se uglavnom trudimo biti realni, i sam sam rekao da kada se ta razna trkaća pravila ponište u takvom slučaju, pravedna odluka jest trkaći incident, kao što je i pravilno kazniti nekoga kada je očigledno.

Pravi problem je u sucima koji znaju biti pristraniji od nas, želim samo da su isti kriteriji za sve, a za to je potrebna nepristrana strana koja odlučuje o krivnji i kaznama - a to je prava rijetkost, i to unosi puno prepirke među navijačima/gledateljima - imo. :chill:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡