F1tv

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Mora se otkazati.
Nije pola sezone, već cijelu :zubo:
Možeš otkazati čim se "pretplatite" i dalje će ti teći 7 dana free trial.

Ako si u inostranstvu, možeš sa VPN-om pokušati... Imaš i nordvpn opciju 7 dana free trial.
Ista procedura, traže karticu ...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Za ekipu koja ima nekih poteskoca, ne kosta vas nista da napravite racun na Revolutu, prebacite neku sitnu lovu na raxun, napravite virtual master card s kojim mozete sta hocete.. Sve sam online pretplate prebacio na to (f1tv, netflix, paypal....)
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
CrashOverride je napisao/la: 30.08.2019., 00:35 Za ekipu koja ima nekih poteskoca, ne kosta vas nista da napravite racun na Revolutu, prebacite neku sitnu lovu na raxun, napravite virtual master card s kojim mozete sta hocete.. Sve sam online pretplate prebacio na to (f1tv, netflix, paypal....)
Upravo sam preko Revoluta isao uzeti tih 7 dana free , ali mi odbija karticu stalno. Fizicku mi odbija zato jer nisam jos nista kupovao gdje se koristi pin pa nije do kraja aktivirana , ali i virtualnu odbija.
Sta se pinom aktivira i fizicka i virtualna ?

Dok recimo donacija portalu preko paypala je prosla bez problema.
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
E svasta onda..
Duduse, meni je aktivirana i ona fizicka.. Virtualnu nisam ni trebo aktivirat a odmah sam ju koristio kad sam napravio racun, doduse ne za F1..
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 30.08.2019., 08:26 E svasta onda..
Duduse, meni je aktivirana i ona fizicka.. Virtualnu nisam ni trebo aktivirat a odmah sam ju koristio kad sam napravio racun, doduse ne za F1..
A evo danas sam aktivirao pinom fizicku. Sad je bas sve aktivirano i nece mi f1 tv niti na fizicku niti virtualnu. Nemam pojma , mozda im ne prolazi Revolut trenutno
slikaslika slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Je li postoji način za mijenjati audio na prijenosu? Jer team radio je preglasan u odnosu na komentatore...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Multi 21 je napisao/la: 30.08.2019., 11:21 Je li postoji način za mijenjati audio na prijenosu? Jer team radio je preglasan u odnosu na komentatore...
Tu upravljaš audio opcijama (ako na to misliš):
https://prnt.sc/ozjsa2

Btw, tko je ovaj komentator pored Croftyja i Herberta? Tek sam se maloprije uključio pa nisam upoznat :)

sisavac Verified
Karting
Karting
S nama već: 8 god 4 mj
croatic f1 je napisao/la: 30.08.2019., 11:56 Btw, tko je ovaj komentator pored Croftyja i Herberta? Tek sam se maloprije uključio pa nisam upoznat :)
i mene zanima, došao tu da vidim jel netko pitao ili javio.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Craig Slater sa Sky-a
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ima li iko još buffering? Ili je do moje konekcije?

Jhkuiz5
Karting
Karting
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Sebastian vettel
✌️

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Har Kl je napisao/la:Ima li iko još buffering? Ili je do moje konekcije?
Ima sve pare da ti vrate slika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Katastrofa, buffering, loša kvaliteta slike, crash aplikacije, cijeli mobitel mi zablokiro i uspili su u Q3 nekako umjesto prijenosa staviti porsche supercup????

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ne koristim f1tv ,ali sve osim lose kvalitete prijenosa bi bilo iznenadenje kad je free trial u toku.
slikaslika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 31.08.2019., 16:21
Har Kl je napisao/la:Ima li iko još buffering? Ili je do moje konekcije?
Ima sve pare da ti vrate slika

Ja računam da ću i zaraditi :chill:

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Jesu li još na 25fps na f1 tv?

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Meni je radilo preko kompa jučer sve ok. Ali dok god imate problema samo im pišite na mail i kukajte. Vidjet ćemo danas ovaj "free" koliko će nas ubit.

zd1400rt
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Navija za: Volim sve
Pozdrav ekipa,
evo kako gledati F1TV preko android TV-a (bez vječnog potezanja za HDMI-jem) :gandalf:
  • 1. Skinuti F1TV apk na USB, zabiti u TV i preko Total Commandera (ili nekog drugog file browsera) instalirati. Svaki update tako treba nanovo instalirati. F1TV. Ovaj link je radi primjera, uvijek skidajte najnoviju verziju.
  • 2. Preko Play store-a instalirati Sideload Launcher jer se preko njega mogu pokrenuti aplikacije koje nisu namjenjene TV-u). Npr. Google Chrome, Dropbox, Office, F1TV...)
  • 3. Instalirati Set Orientation. F1TV misli da je na mobitelu i izbornik pokazuje u zavaljanom položaju za 90°. Ova aplikacija to automatski korigira. Može se i bez nje, ali teško je navigirati po polegnutom izborniku jer pomakneš miša livo, a on ide dolje... ili okreneš touch pad za 90°. Bilo je i toga u početku :zubo:
Nakon svega, pokreneš:
Sideload Launcher
Odabereš što želiš gledati
Vozi Miško :vozi:

Na android smartphone-u skineš Video & TV SideView : Remote i možeš direktno aktivirati Sideload Launcher (dok je TV u standby-u, prebaciš na touchpad i dupli klik na F1TV i vozi Miško :vozi:

Slika kristal, piva u ruci, propuh u kosi :vozi: :crvenazastava: :zelenazastava: :kockastazastava:
Oš neš koš ko neš.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Grah0 je napisao/la:Jesu li još na 25fps na f1 tv?
Ne sjećam se da su ikada prenosili u 25fps, 50fps je išlo, jedino je kvaliteta varirala.

slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Kvale i fp su radili vrlo dobro.. Ipak je dns pravi test, utrka je ipak prime time.. Ako to polozi, knda su rjesili probleme..
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡