Za ekipu koja ima nekih poteskoca, ne kosta vas nista da napravite racun na Revolutu, prebacite neku sitnu lovu na raxun, napravite virtual master card s kojim mozete sta hocete.. Sve sam online pretplate prebacio na to (f1tv, netflix, paypal....)
CrashOverride je napisao/la: 30.08.2019., 00:35
Za ekipu koja ima nekih poteskoca, ne kosta vas nista da napravite racun na Revolutu, prebacite neku sitnu lovu na raxun, napravite virtual master card s kojim mozete sta hocete.. Sve sam online pretplate prebacio na to (f1tv, netflix, paypal....)
Upravo sam preko Revoluta isao uzeti tih 7 dana free , ali mi odbija karticu stalno. Fizicku mi odbija zato jer nisam jos nista kupovao gdje se koristi pin pa nije do kraja aktivirana , ali i virtualnu odbija.
Sta se pinom aktivira i fizicka i virtualna ?
Dok recimo donacija portalu preko paypala je prosla bez problema.
E svasta onda..
Duduse, meni je aktivirana i ona fizicka.. Virtualnu nisam ni trebo aktivirat a odmah sam ju koristio kad sam napravio racun, doduse ne za F1..
CrashOverride je napisao/la: 30.08.2019., 08:26
E svasta onda..
Duduse, meni je aktivirana i ona fizicka.. Virtualnu nisam ni trebo aktivirat a odmah sam ju koristio kad sam napravio racun, doduse ne za F1..
A evo danas sam aktivirao pinom fizicku. Sad je bas sve aktivirano i nece mi f1 tv niti na fizicku niti virtualnu. Nemam pojma , mozda im ne prolazi Revolut trenutno
Katastrofa, buffering, loša kvaliteta slike, crash aplikacije, cijeli mobitel mi zablokiro i uspili su u Q3 nekako umjesto prijenosa staviti porsche supercup????
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Meni je radilo preko kompa jučer sve ok. Ali dok god imate problema samo im pišite na mail i kukajte. Vidjet ćemo danas ovaj "free" koliko će nas ubit.
Pozdrav ekipa,
evo kako gledati F1TV preko android TV-a (bez vječnog potezanja za HDMI-jem)
1. Skinuti F1TV apk na USB, zabiti u TV i preko Total Commandera (ili nekog drugog file browsera) instalirati. Svaki update tako treba nanovo instalirati. F1TV. Ovaj link je radi primjera, uvijek skidajte najnoviju verziju.
2. Preko Play store-a instalirati Sideload Launcher jer se preko njega mogu pokrenuti aplikacije koje nisu namjenjene TV-u). Npr. Google Chrome, Dropbox, Office, F1TV...)
3. Instalirati Set Orientation. F1TV misli da je na mobitelu i izbornik pokazuje u zavaljanom položaju za 90°. Ova aplikacija to automatski korigira. Može se i bez nje, ali teško je navigirati po polegnutom izborniku jer pomakneš miša livo, a on ide dolje... ili okreneš touch pad za 90°. Bilo je i toga u početku
Nakon svega, pokreneš:
Sideload Launcher
Odabereš što želiš gledati
Vozi Miško
Na android smartphone-u skineš Video & TV SideView : Remote i možeš direktno aktivirati Sideload Launcher (dok je TV u standby-u, prebaciš na touchpad i dupli klik na F1TV i vozi Miško