F1tv
-
Dele mclaren
- Karting
- S nama već: 6 god 4 mj
Imam pitanje vezano za f1tv dali vec netko ima jeli zadovoljan i dali se moze gledati na vise ekrana istodobno
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ne može na vise ekrana u isto vrijeme.Dele mclaren je napisao/la: 14.02.2019., 09:10 Imam pitanje vezano za f1tv dali vec netko ima jeli zadovoljan i dali se moze gledati na vise ekrana istodobno
Na početku je bilo problema, ali pred kraj godine se puno popravilo i sada je stvarno ok.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
@Zelot nisam ovo vidio prije. Ja imam i PayPal, a mogu i karticom platiti, tako ako ti šta bude trebalo pošalji mi mail na [email protected]zelot je napisao/la: 17.02.2019., 14:03 Ekipa, nemam kreditnu karticu a paypal ne vidim u ponudi. Jel ima kakvo drugo rjesenje da kupim f1tv?
Jel moguce da nekome od vas uplatim na paypal pa da taj netko to rijesi za mene??
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
@Ferrari, može li se gledati u dva browsera na istom kompjuteru?Ferrari je napisao/la: 14.02.2019., 18:26 Ne može na vise ekrana u isto vrijeme.
Na početku je bilo problema, ali pred kraj godine se puno popravilo i sada je stvarno ok.
Drugo pitanje, može li se istovremeno gledati na mobitelu i na kompjuteru?
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Super, hvala kolega od srca, kad dodje vrijeme javim seHar Kl je napisao/la:@Zelot nisam ovo vidio prije. Ja imam i PayPal, a mogu i karticom platiti, tako ako ti šta bude trebalo pošalji mi mail na [email protected]zelot je napisao/la: 17.02.2019., 14:03 Ekipa, nemam kreditnu karticu a paypal ne vidim u ponudi. Jel ima kakvo drugo rjesenje da kupim f1tv?
Jel moguce da nekome od vas uplatim na paypal pa da taj netko to rijesi za mene??
@Ferrari, može li se gledati u dva browsera na istom kompjuteru?Ferrari je napisao/la: 14.02.2019., 18:26 Ne može na vise ekrana u isto vrijeme.

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ne, samo jedan u isto vrijeme.Har Kl je napisao/la: 03.03.2019., 20:09 @Ferrari, može li se gledati u dva browsera na istom kompjuteru?
Edit: Materijale iz arhive možeš gledati u par browsera na istom kompu, ali uživo izbacuje greške. Barem jest prošle godine.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@HarKl
Meni je na testiranju izbacilo da sam prekoracio broj dopustenih uredjaja jer sam malo prije i na mobu gledo pa se prebacio na desktop a na mobu jos nisam ugasio..
Meni je na testiranju izbacilo da sam prekoracio broj dopustenih uredjaja jer sam malo prije i na mobu gledo pa se prebacio na desktop a na mobu jos nisam ugasio..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Naravno..GRID.N01 je napisao/la: 14.03.2019., 11:53 Imam pitanje u vezi komentiranja na F1 TV PRO. Ima li tamo komentatora kao npr. na SKYu ili slično?
Hvala!
Fino Alla Fine
- Black Queen
- Formula 4
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
I ja se borim s tim. Mislim da ću uzeti ovaj probni tjedan da vidim kako to funkcionira, tek onda odlučiti.F12000 je napisao/la: 14.03.2019., 12:06 Teška dvojba mi je sad uzeti F1TV pretplatu ili ne. Ne znam je li moja studentska primanja opravdavaju takvu investiciju![]()
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ne vjerujem da cete se razocarat.. Meni nakon onih pocetnih kasljucanja sve radi odlicno..
I dodaju neke sadrzaje uvijek.. Odlicna stvar za rjesit se raznih streamova, freezanja taman kad Seb ide u box i izlazi pola sekunde iza Lewisa recimo
I dodaju neke sadrzaje uvijek.. Odlicna stvar za rjesit se raznih streamova, freezanja taman kad Seb ide u box i izlazi pola sekunde iza Lewisa recimo
Fino Alla Fine