Kojom?

2021. je preblizu za bilo kojeg proizvođača motora, a teško ćemo uopće dobiti novog proizvođača motora s trenutnim pravilima motora koja su užasno skupa i komplicirana. Kažem, stvarno ne znam tko bi bio dovoljno lud da se upusti u to. Možda Toyota i bude za nekoliko godina, dosta su uključeni u motorsport te su uspješni u raznim kategorijama, imaju love, a vjerojatno i ambicije da se jednom ponovo okušaju u F1. Sigurno bi voljeli probati još jednom nakon onog neuspjeha iz 2000-ih.Alonso king je napisao/la: 22.07.2019., 23:10 Kakav je odnos Toyote prema F1 sada kada je Honda ponovno na pobjednickim stazama. Znam da je uzasno skupo, ali mozda barem da udu kao proizvodaci motora u 2021.?
In July 2018 it was announced that Costa would step down from his role at the end of the season, and become an adviser. He cited a need to spend more time in his native Italy.Ferrari je napisao/la: 22.07.2019., 21:28 Kad smo kod šuškanja... https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1153380345896755200
Čudna odluka, s obzirom da je protjeran iz Ferrarija upravo zbog toga.Testarossa je napisao/la: 23.07.2019., 17:11
Miriše miriše. Uh kako bi to bilo dobro. Covjek je ucio od Rorija Birna. Ne moze biti da ne valja. Jos kada se vrati Resta, mozda napokon i aerodinamika u Ferariju proradi
Sezona je otpisana...tako da do kraja godine ovo je sve jedan veliki test. Ista 2016.gjoko-mkd je napisao/la: 24.07.2019., 08:58 Neznam.....ali čini mi se da nikada Ferari nije manje donosio nove delove na trkama
Jes da ranije nisu radili i ti vadili u subotu....ali bar su donosili delove.
Sada samo ,,razumevaju,, bolid od trke do trke....ništa ne donose
Pre sporo Ledeni...pre sporo.Iceman je napisao/la: 24.07.2019., 16:27 Mozda pretjerujete kad kazete da nista ne rade i da je sve isto. Vjerojatno rade i sve sto naprave i probaju ne radi kako treba. Tko ce ga znati...
Nemoj tako.Ferrari je napisao/la: 24.07.2019., 18:12Pre sporo Ledeni...pre sporo.Iceman je napisao/la: 24.07.2019., 16:27 Mozda pretjerujete kad kazete da nista ne rade i da je sve isto. Vjerojatno rade i sve sto naprave i probaju ne radi kako treba. Tko ce ga znati...
Još uvijek pokušavaju "skužiti" bolid...već ko zna koji vikend zaredom. Jedino što je radilo do sada je sitna modifikacija na prednjem krilu i neke manje stvari na difuzoru.
Ovjes je ispao iz igre, cijeli paket iz Španjolske je praktički bačen u smeće (to su sve skinuli nakon dvije utrke), podnica je identična kao i iz Australije jer nova još nije gotova (na doradi još od Francuske, a trebala je debitirati u VB)...znači baš ništa ne radi.
Nove nadogradnje u Ferrariju su nestale. Već ko zna koliko vikenda se govori da dolazi novi paket, ali ga nema...
Za Ferrari, jako slabo. Mercedes je već na trećem paketu nadogradnji ovaj vikend (četvrti ako računaš drugi zimski test)...RBR se značajno poboljšao te je ispred nas, a mi ništa.
Ja ne znam je li imaju manjak ljudi, novca, znanja? Nema odgovora.
Frustrirajuće.